Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Σε έπιασε στον ύπνο ο τύπος και σου έφυγαν κάτι στάλες κούκλα μουTill the end
Σε έπιασε στον ύπνο ο τύπος και σου έφυγαν κάτι στάλες κούκλα μουTill the end
δεν υπάρχει κανόνας!απο οσο γνωριζω δεν ειναι στους κανονες του φορουμ η ανταλαγη και η δημοσιευση p.m ...
αν κανω λαθος ας με διαρθρωσει καποιος ...
απο οσο γνωριζω δεν επιτρεπετε η προσωπικη συνομιλια να γινετε δημοσια ...δεν υπάρχει κανόνας!
Ψάξτο και διόρθωσε με!
Ακόμα δημόσια δεν έχω βγάλει τίποτα,αυτό είναι pm του φίλου σου που σε κατηγορούσε,και το έβγαλα για να του αποδείξω οτι ειναι τέρμα χαζός!
Τώρα εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο για τα δημόσια pm δεν ξέρω,θα έχεις τους λόγους σου!
Στην θέση σου θα με ενδιέφερε τι διαδίδει κάποιος για εμένα παρά για το αν βγηκε κάτι δημόσια!
όταν μάθεις έλα να μας πεις!απο οσο γνωριζω δεν επιτρεπετε η προσωπικη συνομιλια να γινετε δημοσια ...
τα υπολοιπα δεν μ ενδειαφερουν ....
αλλο σου ειπα αλλο μου λες και πας την κουβεντα αλλου ...όταν μάθεις έλα να μας πεις!
Δεν σε πειράζει το τι διέδιδε ο φίλος σου αλλά να μην βγουν δημόσια!
Οκ το πιάσαμε!
Βλεπεις δεν αρκέστηκα στην συγνώμη σου μιας και τα χωσίματα ήξερες να τα κάνεις δημόσια σε εμένα,αλλά τις συγνώμες μόνο σε pm
to μυνημα που εβαλε ο ροσκο που τα ξερει ολα δεν υπαρχει .....απο οσο γνωριζω δεν επιτρεπετε η προσωπικη συνομιλια να γινετε δημοσια ...
τα υπολοιπα δεν μ ενδειαφερουν ....
βρε πως τρέμετε έτσι να μην βγουν τα σκουπιδια σας στην φόρα!to μυνημα που εβαλε ο ροσκο που τα ξερει ολα δεν υπαρχει .....
βρε πως τρέμετε έτσι να μην βγουν τα σκουπιδια σας στην φόρα!
είδες έκανες την πρώτη κίνηση και σε άδειασα!
εισαι και πολυ μεγαλος λουλαείδες έκανες την πρώτη κίνηση και σε άδειασα!
Εν τω μεταξύ ο anon δεν τον ενδιαφέρει που τον έλεγες νταραβερτζη και οτι χειρίζεται κοπέλες πάνω στην Θεσ/νική αλλά να μην βγει δημόσια!
Αφού δεν βρήκε άκρη και μετά την συγνώμη που μου έστειλε σε pm όμως ,γιατί δεν θέλει δημόσια, άρχισε να μου στέλνει πιθανά τηλέφωνα μου(που μονο εσύ το ήξερες το συγκεκριμένο)και πιθανά ονόματα μου.
Μαλάκα αν δεν είστε κλωνοι είστε τελείως για τον πέοντα!
όσο για το να υπάρχουν κανονες, για δείξε μου το κανόνα αστυνόμε μου!
εισαι και πολυ μεγαλος λουλα
παρακαλω κυρια μου ...εγω αποχωρωΜπορώ να βάλω μια φωτο στο νήμα μου.. η θα συνεχίσετε κι άλλο,μην ενοχλώ αλλοίμονο...?
Εμένα μη μπεις στον κόπο να με ρωτήσεις... ξέρειςΜπορώ να βάλω μια φωτο στο νήμα μου.. η θα συνεχίσετε κι άλλο,μην ενοχλώ αλλοίμονο...?
Το βαθύτερο νόημα της τέχνης??
ΙΡε πάτε καλά; η κοπέλα μας ανεβάζει βίντεο φωτιά και καυλα και σεις τσακώνεστε;
εσυ εκει εδω το πας εκει το πας ντε και καλα να γινεις κουλουρτζηςΤο βαθύτερο νόημα της τέχνης??