TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εμειςΣας παρατάω θα με τρελάνετε εσείς και έχω δουλειές!!
εμειςΣας παρατάω θα με τρελάνετε εσείς και έχω δουλειές!!
όσες έχεις μοιράσει εσύ σε @anon. σε @Zebu, σε @ioannisdebu , σε @ΜΥΡΤΙΛΟΣ ,σε @Makedonas1971 , σε, @Andriana ,σε @Sexyjoanna , σε @Dakota johnson , σε @Elena xatzi ,σε @apollon444 για μέλη που φοβόντουσαν να πάνε με την Ελενα 110 μήπως και τους βρεις και τους κάνεις κακό, για τις ip που βλέπεις των μελών και συγκρίνεις αν είναι ίδιες, για το παρελθόν σου στην ΕΥΠ και πως μπορείς α βρεις για όλους οτι θες, για την προστασία που ζητάγανε διάφοροι για τις τάνες τους και πολλά πολλά άλλα...κανα καριολικι καινουργιο?? παιζει ροσκο
Τι λεει?
κοιταξε ξερεις εσυ μου εστειλες πμ καποιων μελων που με βριζανε ...οπως οτι ζηταγες υποστηριξη αν σε πειραξει κανεις ..μηπως θελεις να τα δεις οι καλυτερα οι ενδιαφερομενοι ??όσες έχεις μοιράσει εσύ σε @anon. σε @Zebu, σε @ioannisdebu , σε @ΜΥΡΤΙΛΟΣ ,σε @Makedonas1971 , σε, @Andriana ,σε @Sexyjoanna , σε @Dakota johnson , σε @Elena xatzi ,σε @apollon444 για μέλη που φοβόντουσαν να πάνε με την Ελενα 110 μήπως και τους βρεις και τους κάνεις κακό, για τις ip που βλέπεις των μελών και συγκρίνεις αν είναι ίδιες, για το παρελθόν σου στην ΕΥΠ και πως μπορείς α βρεις για όλους οτι θες, για την προστασία που ζητάγανε διάφοροι για τις τάνες τους και πολλά πολλά άλλα...
αμε!κοιταξε ξερεις εσυ μου εστειλες πμ καποιων μελων που με βριζανε ...οπως οτι ζηταγες υποστηριξη αν σε πειραξει κανεις ..μηπως θελεις να τα δεις οι καλυτερα οι ενδιαφερομενοι ??
στο στελνω πμ για να θυμηθειςαμε!
Φυσικά ποτέ δεν ζήτησα υποστήριξη απο εσένα γιατί ούτε σε γνωρίζω!
Αλλά για φρέσκαρε μου την μνήμη να δουμε!
Πάμε!
ολα αυτα που λες υποστηριξε τα ττζαμπα μαγκα τα ονοματα που εχεις ζητησει πληροφοριες θα πανε στους ενδιασφερομενους οχι στον αεραρε βλακάκο αλήθεια τώρα?
Το αστείο που έγινε το θεώρησες οτι ζήτησα προστασια?
έλα το βάζω εγώ, που μου στέλνεις τέτοια pm
Εγραφες πιο πριν για αυτους που σου έχουν ζητήσει προστασία με όπλα και σου έκανα πλάκα!
Ποσο χαζός είσαι???
Εδώ λέμε έχεις θάψει μέλη και μέλη
@anon. σε @Zebu, σε @ioannisdebu , σε @ΜΥΡΤΙΛΟΣ ,σε @Makedonas1971 , σε, @Andriana ,σε @Sexyjoanna , σε @Dakota johnson , σε @Elena xatzi ,σε @apollon444
εχεις γράψει οτι βλέπεις τις ip μελών,ποιες κάνουν ακάποτα,ποιιοι ειναι νταβαζτηδες και έβγαλες αυτό?
διαφωνείς δηλαδη?ολα αυτα που λες υποστηριξε τα ττζαμπα μαγκα τα ονοματα που εχεις ζητησει πληροφοριες θα πανε στους ενδιασφερομενους οχι στον αερα
οτι ειχα να πω τα ειπα πμ ...αντιο ροσκοδιαφωνείς δηλαδη?
το οποίο το έβγαλα εγώ για να αποδείξω πόσο χαζός είσαι!οτι ειχα να πω τα ειπα πμ ...αντιο ροσκο
τι οποίο το έβγαλα εγώ για να αποδείξω πόσο χαζός είσαι!
Και όπως σου απάντησα και στο pm γιατί σε βλέπω βιατικό,πας σε πόλεμο με βεγγαλικά!
Αλήθεια τσέκαρε και την δική μου ip, αστυνόμε μου!
Και για να σου απαντήσω σε όλα, Ναι μπορώ να τα αποδείξω όλα αυτά για ολους αυτούς!
Δε τα αποφεύγω γι αυτό ,τουλάχιστον όχι μόνο γι αυτό,εξάλλου είμαι εμβολιασμένη ,θα πω την αλήθεια μου όμως το οφείλω...
Τα φιλιά.. εινσι ιδιαίτερα για μένα..περιέχουν συναίσθημα..και έχω αποφασισει να μη δίνω εξ αρχής..Θέλω να κρατήσω κάτι και για μένα να δώσω όταν πρέπει κ εάν φυσικά μου βγει με κάποιον ιδιαίτερο άνδρα και όχι πελατειακά..ελπίζω να σας κάλυψα..και συγνωμη αν Σας Απογοήτευσα κάποιους..?
Δε χρειάζεται ούτε πρέπει να συναντηθώ με όλους ,ευχαριστώ ομως για σχόλιο σας ?Το πιο πιθανό είναι να μη συναντηθούμε ποτέ, για προσωπικούς λόγους! Αλλά η απάντησή σου σε ΤΙΜΑ πραγματικά! Για εμένα που τα φιλιά είναι προαπαιτούμενο για να πάω σε ραντεβού, αυτό που λες εσύ δεν είναι αποτρεπτικό αλλά αντίθετα κατ'εμένα ιντριγκαδόρικο! Μπράβο για την άποψή σου και μακάρι και άλλες κοπέλες του χώρου να ακολουθούσαν παρόμοια τακτική!!!
τωρα μιλας σοβαρα ...?ρε βλακάκο αλήθεια τώρα?
Το αστείο που έγινε το θεώρησες οτι ζήτησα προστασια?
έλα το βάζω εγώ, που μου στέλνεις τέτοια pm
Εγραφες πιο πριν για αυτους που σου έχουν ζητήσει προστασία με όπλα και σου έκανα πλάκα!
Ποσο χαζός είσαι???
Εδώ λέμε έχεις θάψει μέλη και μέλη
@anon. σε @Zebu, σε @ioannisdebu , σε @ΜΥΡΤΙΛΟΣ ,σε @Makedonas1971 , σε, @Andriana ,σε @Sexyjoanna , σε @Dakota johnson , σε @Elena xatzi ,σε @apollon444
εχεις γράψει οτι βλέπεις τις ip μελών,ποιες κάνουν ακάποτα,ποιιοι ειναι νταβαζτηδες και έβγαλες αυτό?
αυτό που μου έστειλε εκείνος πριν απο λίγο έβγαλα!τωρα μιλας σοβαρα ...?
βγαζεις προσωπικη συνομιλια δημοσια ...?
απο οσο γνωριζω δεν ειναι στους κανονες του φορουμ η ανταλαγη και η δημοσιευση p.m ...αυτό που μου έστειλε εκείνος πριν απο λίγο έβγαλα!
Ακόμα δεν έχω βγάλει τίποτα και το ξέρεις μιας και είσαι ενημερωμένος!