Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.352
Νυχτιάτικα?After gym!
9:45 τελείωσα προπόνησηΝυχτιάτικα?
Στους ολυμπιακους θα πας?9:45 τελείωσα προπόνηση
Διδάσκω δε διδάσκομαι.. ?Στους ολυμπιακους θα πας?
Και στο γυμναστήριο και στο κρεβάτι... δίνεις μαθήματα.!!! Δασκάλα με τα όλα σου ?Διδάσκω δε διδάσκομαι.. ?
Νομίζω τα πάω καλά στη διδασκαλία ?Και στο γυμναστήριο και στο κρεβάτι... δίνεις μαθήματα.!!! Δασκάλα με τα όλα σου ?
εννοειται μεσα και γω! ελπιζω να εχουμε και σωστη μουσικη ,ξερεις εσυ!Άντε να μαζευόμαστε!!!!!
Έρχομαι για ιδιαίτερα αμέσωςΝομίζω τα πάω καλά στη διδασκαλία ?
Είσαι σίγουρος??Έρχομαι για ιδιαίτερα αμέσως
Δεν θα έπρεπε;Είσαι σίγουρος??
Αν αντέχεις το ξύλο.. ?Δεν θα έπρεπε;
Θα το αντέξω μόνο αν ξέρω οτι μετά θα έχω την τύχη του μάστορα στο βιντεάκι σου...Αν αντέχεις το ξύλο.. ?
Με τη πίπα μεχρι τέλους εννοείς ετσι??Θα το αντέξω μόνο αν ξέρω οτι μετά θα έχω την τύχη του μάστορα στο βιντεάκι σου...
Ναι ναι... που σε έπιασε στον ύπνο και σου έφυγαν κάτι στάλες?Με τη πίπα μεχρι τέλους εννοείς ετσι??
Δε θα ήταν ενδιαφέρον και κοιμήθηκα όρθια ???Ναι ναι... που σε έπιασε στον ύπνο και σου έφυγαν κάτι στάλες?
Πω πω τον κακομοίρη... Μη τα λες έτσι γιατί μπορεί να διαβαζει το forum.. Ο ανδρισμος του θα πάει περίπατο μετά απο αυτόΔε θα ήταν ενδιαφέρον και κοιμήθηκα όρθια ???
Χιούμορ κάνω καλέ, πέραν τούτου μόνιμα Αγγλία μένειΠω πω τον κακομοίρη... Μη τα λες έτσι γιατί μπορεί να διαβαζει το forum.. Ο ανδρισμος του θα πάει περίπατο μετά απο αυτό
Αυτό δεν τον κάνει να μην μπορεί να διαβάσει το forum... Πάντως εγώ δεν θα σε πιάσω στον ύπνο.. Αν μπορώ να κουνηθώ βέβαια.??Χιούμορ κάνω καλέ, πέραν τούτου μόνιμα Αγγλία μένει
? ήρθε η ώρα για νάνι τώρα.. ?Αυτό δεν τον κάνει να μην μπορεί να διαβάσει το forum... Πάντως εγώ δεν θα σε πιάσω στον ύπνο.. Αν μπορώ να κουνηθώ βέβαια.??