Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.344
???????Δε νομιζω, μονο δυο κλ@@ιες το πρωι.
???????Δε νομιζω, μονο δυο κλ@@ιες το πρωι.
Καυλημέρα Τζο!!!Καλημέρα και από εμένα!
Καλημέρα ομορφούλη μου!!!!Καυλημέρα Τζο!!!
τι να πουμε και εμεις οι ωραιοι δηλαδηςΚαλημέρα ομορφούλη μου!!!!
Κουκλάκια ζωγραφιστα είστε όλα, φτου σας!!!Πάω για δουλειά!!τι να πουμε και εμεις οι ωραιοι δηλαδης
ε οχιΚουκλάκια ζωγραφιστα είστε όλα, φτου σας!!!Πάω για δουλειά!!
παλι αυτα κανεις θα μαζευτουν σε λιγο ολοι εδω μεσα
?παλι αυτα κανεις θα μαζευτουν σε λιγο ολοι εδω μεσα
Ε φυσικα. Αντι για το GNTM ήρθαμε στο μπουΚουκλάκια ζωγραφιστα είστε όλα, φτου σας!!!Πάω για δουλειά!!
βρε ξουράφι!τελικα εισαι μεγαλο ναυαγιο ρε παιχτη ...
ολη σου η ζωη ειναι ενα πουτανοφορουμ και ασχολεισαι με το τι κανει ο καθενας ...
σε περιμενω να δω που θελεις να το πας και τι θα κερδισεις με ολο αυτο που κανεις ...
καθε μλκ που σου λεει ο καθενας εδω μεσα την πιστευεις σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχει και αγιος βασιλης ...
για πες μας και την συνεχεια ρε ροσκο γελανε μαζι σου και οι πετρες σεριφη με τους υψηλοβαθμους κολλητους που μπαναρεις μελλοι και πουλας εφεβρε ξουράφι!
Διαδίδει ο Καρυπίδης για εσένα οτι είσαι νταβάς στην Θεσ/νική και οτι διαχειρίζόσουν απο την Μπέλλα(οι παλιοί ξέρουν), μέχρι και ότι στράβωσες μαζί μου γιατί έγραψα κάτι άσχημο για την dakota Που ήθελες να την διαχειριστείς όταν θα ανέβει πάνω και μου τσαμπουνάς εσύ και ο χαζός ο φίλος σου για Αγιοβασίληδες και βγάζει ο άλλος για να με "χτυπήσει" τοι αστείο οτι του ζητησα προστασία???
Μαλάκες σας φτύνουν δεν βρέχει!!!
Και αφού δεν έχεις δικαιολογία για όλα αυτά,βγαίνεις να γράψεις όλο φόβο ότι η δημοσίευση pm απαγορεύεται,μην τυχόν μάθουν όλοι τις βρωμοδουλείες σας!
Και μετά απο όλα αυτά,ανταλλάσετε pm, σου στέλνει ένα τηλέφωνο που ήξερε ο Καρυπίδης και μου το στέλνεις για να φοβηθω?Μαλάκα πάτε καλα?
Τον αγαθό έκανα, δεν είμαι!
με πυροτεχνληματα έρχεσαι στον πόλεμο!για πες μας και την συνεχεια ρε ροσκο γελανε μαζι σου και οι πετρερς σεριφη με τους υψηλοβαθμους κολλητους που μπαναρεις μελλοι και πουλας εφε
με της υγειες σου
στον εισαγγελεα πες τα αυτα παρε τωρα τιο κρασι σου απο τον σκλαβενιτη και αντε μου στο καλομε πυροτεχνληματα έρχεσαι στον πόλεμο!
Καταννοώ την πίεση σου!
Πρωην μπάτσε που έχεις άδεια οπλοφορίας και βγάζεις πιστόλια πάνω στα τραπέζια για να εκφοβίσεις και έχεις τις άκρες σου στην ΕΥΠ και βλέπεις ip μελών για να δεις ποιος ειναι ποιος!
Όυστ σκουπίδι!
α έβαλες και εισαγγελέα για τις μαλακίες που διέδιδες?στον εισαγγελεα πες τα αυτα παρε τωρα τιο κρασι σου απο τον σκλαβενιτη και αντε μου στο καλο
ενημερωθηκε μην στεναχωριεσαι για κατι πμ που με εστελνες και τον ψαρευεςα έβαλες και εισαγγελέα για τις μαλακίες που διέδιδες?
όπως με τον @ioannisdebu που και σε αυτόν έχει ανακατευτει εισαγγελέας και στέλνεις την φωτογραφίες με την φάτσα του???
Πραγματικά είσαι για λύπηση!
τέλεια!ενημερωθηκε μην στεναχωριεσαι για κατι πμ που με εστελνες και τον ψαρευες
αν αντιθεσει με εσενα εμενα ερχονται σε ραντεβου ολες εσενα καμια δεν θελει ουτε ζωγραφιστο να σε δειτέλεια!
Ξέχασες να τον ενημερώσεις για την φωτογραφία του,για ένα χαρτί και ότι ηξερες ότι απιελούσε την andriana και την τζενη την λατινα!
Προστάτη εσυ των κοριτσιων όλων!!!!
καταρχας πως την έχεις αυτη την πληροφορία?αν αντιθεσει με εσενα εμενα ερχονται σε ραντεβου ολες εσενα καμια δεν θελει ουτε ζωγραφιστο να σε δει