Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 456
Να μην ξέρεις τι να πάρεις πρώτοΑγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Να μην ξέρεις τι να πάρεις πρώτοΑγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Μόλις βρήκα νέο wallpaper για το κινητόΑγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Εσένα σ αρέσουν και τα δύο..Να μην ξέρεις τι να πάρεις πρώτο
Αυτά είναι!!Το επόμενο το θέλω πίνακα στο σαλόνιΜόλις βρήκα νέο wallpaper για το κινητό
Ποσα πόδια ειναι;Μωρό μου εσύ..μου θύμισες ξανά το ραντεβού μας στο κότερο...ετοίμασε τα κοκτέιλ και την υπέροχη πουτσα σου κι έρχομαι !!!
Α δεν ξέρω να μετράω κότερα,μονο λουτσους...Ποσα πόδια ειναι;
Ωραια φωτο, ζιαβυ 18 αρας
Απ οτι ειδανστις φωτο μαλλον 40+Α δεν ξέρω να μετράω κότερα,μονο λουτσους...
Μου το λένε συνέχεια ότι έχω νεανικό στήθος και καμαρωνω!Ωραια φωτο, ζιαβυ 18 αρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απ οτι ειδανστις φωτο μαλλον 40+
Εγω δεν καμω κοπλιμαν γενικώςΜου το λένε συνέχεια ότι έχω νεανικό στήθος και καμαρωνω!
_____
Πολύ chic .....International standards.... Καλλονή και το δείχνει....και το απολαμβανει
Επίσης γλυκέ μου!Καλημερούδια γλυκιά μου κουμπάρα μια υπέροχη μέρα να εχεις σήμερα ... Τα φιλιά μου .![]()
Σ ευχαριστώ πολύ!Πολύ chic .....International standards.... Καλλονή και το δείχνει....και το απολαμβανει
...ξέρεις καλά ότι πάντα είμαι διαθέσιμη γι αγόρια που αγαπώ(είσαι ένα απ αυτά..!)αγαπημένη Σέξυ Τζο το επικείμενο τριήμερο που μας έρχεται, θα δέχεσαι επισκέψεις;
Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλουΚρύωσε ο καιρός. Ώρα για μπότες, που τονίζουν και τα πόδια.
Αχ αυτά τα πόδια...
Απίστευτη γυναικάρα! Τέλειος μηρός.Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλου)
Δεν είναι τόσο για το κρύο όσο για το..στυλ!
Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλου)
Δεν είναι τόσο για το κρύο όσο για το..στυλ!