kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.546
- Πόντοι
- 6.256
Άφωνος! Το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν
Άφωνος! Το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν
Οταν εχεις συναντηθεί με τη jo και μετα πρισπαθείς να τον ...ψύξειςΠολύ μ αρέσουν τα καυλωμενα αγόρια!!
Οταν εχεις συναντηθεί με τη jo και μετα πρισπαθείς να τον ...ψύξεις
Καλημερα και καλή εβδομάδα να έχουμε γλυκιά μου Ιωάννα ...Στο εχω πει πολλές φορές όπως και η κουμπάρα σου ότι τρελαίνεις κόσμο με το κορμί σου για κόσμο που δεν σε ξέρει αλλά τρελαίνεις και κόσμο με την έξυπνη ευφράδεια λογού και το υπέροχο μυαλό σου για όσους ε γνωρίσουν για πρώτη φορά..Να ξεκαθαρίσω κάτι (αν και το εχω υπερ αναλύσει..), με ρωτατε συνέχεια,όπως ρωτατε και σ αλλά θρεντ κάποιοι για μένα,ναι ως επι το πλείστον κάνω ραντεβού με άτομα που γνωρίζω ήδη, αν έχω χρόνο & διάθεση για νεα γνωριμια,θα επιλέξω καινούριο πελάτη..το θεμα ειναι ότι αν ο άλλος δεν μου κάνει το κλίκ,απλά δεν θα βρεθώ καθόλου, η δεν θα ξανά βρεθώ ( υπάρχουν κι άτομα που εχω δει ,και δεν θέλω να δω ξανά..)
Σνομπισμος& ξινιλα μ απωθούν ,η "ζεστή" συμπεριφορά μ ενα μεγαλο χαμόγελο,με κερδίζουν!
Καλό βράδυ,αύριο διαθέσιμη μεσημέρι και μετά.
![]()
Ευχαριστώ μάτια μου..Καλημερα και καλή εβδομάδα να έχουμε γλυκιά μου Ιωάννα ...Στο εχω πει πολλές φορές όπως και η κουμπάρα σου ότι τρελαίνεις κόσμο με το κορμί σου για κόσμο που δεν σε ξέρει αλλά τρελαίνεις και κόσμο με την έξυπνη ευφράδεια λογού και το υπέροχο μυαλό σου για όσους ε γνωρίσουν για πρώτη φορά..![]()
Κορίτσι για φίλημα και όχι μόνοΚαλή εβδομάδα αγόρια μου!
![]()
.....ωπ, τιιιιιιιιιι εχουμε εδω?!?!?!Καλή Κυριακή..με καυλες φυσικά..
![]()
![]()
Παρτουζαρα χεχεχε!!!!.....ωπ, τιιιιιιιιιι εχουμε εδω?!?!?!![]()
Ωωωω...ευχαριστώ!Κορίτσι για φίλημα και όχι μόνο![]()
Και με εσώρουχα και χωρίς είσαι όνειροΝα ξεκαθαρίσω κάτι (αν και το εχω υπερ αναλύσει..), με ρωτατε συνέχεια,όπως ρωτατε και σ αλλά θρεντ κάποιοι για μένα,ναι ως επι το πλείστον κάνω ραντεβού με άτομα που γνωρίζω ήδη, αν έχω χρόνο & διάθεση για νεα γνωριμια,θα επιλέξω καινούριο πελάτη..το θεμα ειναι ότι αν ο άλλος δεν μου κάνει το κλίκ,απλά δεν θα βρεθώ καθόλου, η δεν θα ξανά βρεθώ ( υπάρχουν κι άτομα που εχω δει ,και δεν θέλω να δω ξανά..)
Σνομπισμος& ξινιλα μ απωθούν ,η "ζεστή" συμπεριφορά μ ενα μεγαλο χαμόγελο,με κερδίζουν!
Καλό βράδυ,αύριο διαθέσιμη μεσημέρι και μετά.
![]()
...Να σαι καλά κουκλί...Και με εσώρουχα και χωρίς είσαι όνειρο
Καλή Κυριακή..με καυλες φυσικά..
![]()
![]()
Σ αυτή την φάση(παρτουζαρα)δεν ξέρω τι θα διάλεγα,αλλά νομίζω πως θα πήγαινα από την μπροστά πλευρά…Καλή Κυριακή..με καυλες φυσικά..
![]()
![]()
..όταν η παρτουζα αποτελείται από έμπειρα ατομα/χαλαρή διάθεση & καλη χημεία ,ειναι εγγυημένη η απολυτη καυλα!Σ αυτή την φάση(παρτουζαρα)δεν ξέρω τι θα διάλεγα,αλλά νομίζω πως θα πήγαινα από την μπροστά πλευρά…
Τα Σεβη μου .. ΤζοΚαλή εβδομάδα αγόρια μου!
![]()
Αγόρι μου εσύΤα Σεβη μου .. Τζο
Είσαι μικρή και τριανταφυλλενια ,μικρή τριανταφυλλενιαααα...!Είμαι μικρή ακόμη..μεγαλώνω και μαθαίνωφάτσα μου!!!
..όταν η παρτουζα αποτελείται από έμπειρα ατομα/χαλαρή διάθεση & καλη χημεία ,ειναι εγγυημένη η απολυτη καυλα!
Άρα ,όπου και να μπεις ..σουπερ θα περάσεις
Συμφωνω απόλυτα τζο!ομως βλέποντας την εικόνα έκανα αυτή την σκέψη…όπως και να χει είσαι μεγάλη καυλαρα!..όταν η παρτουζα αποτελείται από έμπειρα ατομα/χαλαρή διάθεση & καλη χημεία ,ειναι εγγυημένη η απολυτη καυλα!
Άρα ,όπου και να μπεις ..σουπερ θα περάσεις![]()
Αχ σας έχουμε αδυναμία και το ξερετε...!Είσαι μικρή και τριανταφυλλενια ,μικρή τριανταφυλλενιαααα...!
Στο επόμενο ραντεβού μας,έτσι ακριβώς θα σου έρθω αγαπη..![]()
![]()
Σετάκι βλέπω., μέσα έξω.
Δεν μας αφήνεις σε ησυχία αγαπητή κα Jo.....
...είμαι έμπειρη καυλιάραΣυμφωνω απόλυτα τζο!ομως βλέποντας την εικόνα έκανα αυτή την σκέψη…όπως και να χει είσαι μεγάλη καυλαρα!