kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.550
- Πόντοι
- 6.256
Σόδομα και Γόμορα, τι άλλο.....ωπ, τιιιιιιιιιι εχουμε εδω?!?!?!![]()
Σόδομα και Γόμορα, τι άλλο.....ωπ, τιιιιιιιιιι εχουμε εδω?!?!?!![]()
Ποιημα εισαι ψυχη μου![]()
![]()
Σετάκι βλέπω., μέσα έξω.
Δεν μας αφήνεις σε ησυχία αγαπητή κα Jo.....
Πολυ καλο το λεοπαρ , αλλα ψηφιζω κόκκινα.![]()
![]()
Σετάκι βλέπω., μέσα έξω.
Με συγκινεί ο πληθυντικός σας,Μυλαιδη μου....Αχ σας έχουμε αδυναμία και το ξερετε...!
Στο επόμενο ραντεβού μας,έτσι ακριβώς θα σου έρθω αγαπη..
...είμαι έμπειρη καυλιάρα![]()
Αγαπητέ εδώ θα διαφωνήσω. Προσωπικά μου αρέσουν και τα μαύρα. Δες εδώΠολυ καλο το λεοπαρ , αλλα ψηφιζω κόκκινα.
Ιντιμισιμι ειναι;
Καρατσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο, απαντώντας στο σχόλιό σου...Καλημερα και καλή εβδομάδα να έχουμε γλυκιά μου Ιωάννα ...Στο εχω πει πολλές φορές όπως και η κουμπάρα σου ότι τρελαίνεις κόσμο με το κορμί σου για κόσμο που δεν σε ξέρει αλλά τρελαίνεις και κόσμο με την έξυπνη ευφράδεια λογού και το υπέροχο μυαλό σου για όσους ε γνωρίσουν για πρώτη φορά..![]()
Τι μουναρα είσαι ρε Ιωάννα!!!![]()
![]()
Σετάκι βλέπω., μέσα έξω.
Αχ εσύ αγόρι του Βορρά..Καρατσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο, απαντώντας στο σχόλιό σου...
Ευχαριστώ πολύ!!Τι μουναρα είσαι ρε Ιωάννα!!!
Λατρεμένο μου αγόρι..Αγαπητέ εδώ θα διαφωνήσω. Προσωπικά μου αρέσουν και τα μαύρα. Δες εδώ
![]()
Το συμπέρασμα νομιίζω πως είναι ,πως ότι χρώμα κι αν φοράει η νηματοθέτρια μας αρέσει. Ψηφίζουμε λοιπόν Jo δαγκωτό....
Μωρό μου εσύ!!Ποιημα εισαι ψυχη μου
Όχι.. D.K.N.Y. το έχω καιρό απλά δεν το φορούσα δεν αντέχω τα σουτιέν!Πολυ καλο το λεοπαρ , αλλα ψηφιζω κόκκινα.
Ιντιμισιμι ειναι;
Δάχτυλα...για γλείψιμο!!!Αγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Τζό είσαι για γλείψιμο από πάνω μέχρι κάτω...Αγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Καλησπέρα Αγία Αμαρτία εξ Αρχιδιαβολου φιλιά πολλά από Ισπανία... Ετοιμάσου για μια υποδοχή στο Φλοισβο εεεεε δεν ξέρεις???? Το κοκτέιλ και η κάμπινα δίπλα στη θάλασσα σε καρτερουνΚαλημέρα στ αγόρια
![]()
Τώρα πες μου επίτηδες το κανείς;;δεν ξέρω τι να διαλέξω πάνω η κάτω;;Αγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Τι απίστευτη θέα; για γλυψιμο με τίς ώρεςΑγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
![]()
Όλα να τα φας..!Τώρα πες μου επίτηδες το κανείς;;δεν ξέρω τι να διαλέξω πάνω η κάτω;;
Ευχαριστώ καυλιαρη..Τι απίστευτη θέα; για γλυψιμο με τίς ώρες
Καλησπέρα Αγία Αμαρτία εξ Αρχιδιαβολου φιλιά πολλά από Ισπανία... Ετοιμάσου για μια υποδοχή στο Φλοισβο εεεεε δεν ξέρεις???? Το κοκτέιλ και η κάμπινα δίπλα στη θάλασσα σε καρτερουν
Και δεύτερον σε περιμένει το ντεκ τα φιλιά μου καυλοκαυλα
Όμορφη μέρα όλη μέρα!Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ,,με ότι αυτό ειναι αρεστό...![]()
Ειναι όλα έτοιμα και γεμάτα όπως πολύ καλά ξέρεις σε περιμένουνΜωρό μου εσύ..μου θύμισες ξανά το ραντεβού μας στο κότερο...ετοίμασε τα κοκτέιλ και την υπέροχη πουτσα σου κι έρχομαι !!!
Όμορφη μέρα όλη μέρα!