Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.313
Α δεν ξέρω να μετράω κότερα,μονο λουτσους...Ποσα πόδια ειναι;
Α δεν ξέρω να μετράω κότερα,μονο λουτσους...Ποσα πόδια ειναι;
Ωραια φωτο, ζιαβυ 18 αρας
Απ οτι ειδανστις φωτο μαλλον 40+Α δεν ξέρω να μετράω κότερα,μονο λουτσους...
Μου το λένε συνέχεια ότι έχω νεανικό στήθος και καμαρωνω!Ωραια φωτο, ζιαβυ 18 αρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απ οτι ειδανστις φωτο μαλλον 40+
Εγω δεν καμω κοπλιμαν γενικώςΜου το λένε συνέχεια ότι έχω νεανικό στήθος και καμαρωνω!
_____
Πολύ chic .....International standards.... Καλλονή και το δείχνει....και το απολαμβανει
Επίσης γλυκέ μου!Καλημερούδια γλυκιά μου κουμπάρα μια υπέροχη μέρα να εχεις σήμερα ... Τα φιλιά μου .
Σ ευχαριστώ πολύ!Πολύ chic .....International standards.... Καλλονή και το δείχνει....και το απολαμβανει
...ξέρεις καλά ότι πάντα είμαι διαθέσιμη γι αγόρια που αγαπώ(είσαι ένα απ αυτά..!)αγαπημένη Σέξυ Τζο το επικείμενο τριήμερο που μας έρχεται, θα δέχεσαι επισκέψεις;
Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλου )Κρύωσε ο καιρός. Ώρα για μπότες, που τονίζουν και τα πόδια.
Αχ αυτά τα πόδια...
Απίστευτη γυναικάρα! Τέλειος μηρός. Απορία: με καλσόν ή χωρίς;Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλου )
Δεν είναι τόσο για το κρύο όσο για το..στυλ!
Τρελαίνομαι για μπότες..( όπως όλες οι Αγγλίδες εξάλλου )
Δεν είναι τόσο για το κρύο όσο για το..στυλ!
Αυτά τα δακτυλακια κάνουν όλη τη ζημιά!Αγόρια μου όμορφα βάζω μια φρέσκια φώτο από το τελευταίο ραντεβού μου πριν λίγο,και παω για ξεκούραση!
Joanna, how about you grow yourself a landing-strip for us old-er folks who grew up in the 80's and may need some help navigating that love "tunnel" of yoursΑχ σας έχουμε αδυναμία και το ξερετε...!
Στο επόμενο ραντεβού μας,έτσι ακριβώς θα σου έρθω αγαπη..
...είμαι έμπειρη καυλιάρα