SpeedMerchant666
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2021
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
σε περιμενουμε Θεσσαλονικη Τζο <3
Επειδή είμαι διαβασμενος αυτό το έχεις ξαναβάλει.... ΧαχαΚαλημέρα, μ ενα καυλιαρικο weekend να έχουμε!
Να σας βάλω μια τσόντα με ιεραποστολικο αναλ...
Άμα δεν σ αρέσει αγορι,μην το βλέπεις...δεν έχω χρόνο για παραγγελίες ,όποτε μπορώ μπαίνω κ βάζω υλικό..και πολύ είναι πλεον& δεδομένων των συνθηκών (εργασία /προσωπική ζωη στο φουλ!)Επειδή είμαι διαβασμενος αυτό το έχεις ξαναβάλει.... Χαχα
Εννοείται μας αρέσει κούκλα. Δεν είπα το αντίθετο.Να πω και κάτι άλλο..δεν θα μ ενοχλείτε με μηνύματα στο τηλ να με ρωτατε για την καθεμία (που είναι/τηλ/κλπ) ,τ ότι μιλώ εδώ καμία φορά δεν σημαίνει ότι είμαι γραμματέας καμίας (ούτε έχω στενές σχέσεις,πέραν όπου γουστάρω..)
Η κάθε κοπέλα έχει τον τρόπο της που δουλεύει και εκεί θ απευθύνεστε.
Σας φιλώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα δεν σ αρέσει μην το βλέπεις απλά...δεν έχω χρόνο για παραγγελίες οπότε μπορώ μπαίνω κ βάζω υλικό
Τα φιλιά και την αγάπη μουΚουμπαρούλα μου ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις... Τα φιλιά από όλους μας....
Καλό ΣΚ αστέρι μου!!Διακοπές είσαι ακόμα?!Ζηλεύω!!Καλό ΣΚ φιλεναδα!!! Εδω η θαλλασα ειναι γιαούρτι!!! και δεν εχει ριξει ακόμα ουτε μια σταγόνα!!!
Καλησπέρα.Μια καλησπέρα στ αγόρια μου και τα ήσυχα και τ άτακτα...
Καλησπέρα.
Στην ποιο όμορφη και σέξι γυναικαρα, που μας φτιάχνει την διάθεση με της φωτό -βιντεακια
Έρωτα μου εσύ!!!Μια καλησπέρα στ αγόρια μου και τα ήσυχα και τ άτακτα...
Καψούρα μου...Έρωτα μου εσύ!!!
Εμένα το μάτι πήγε κατευθείαν στον καθρέφτη που φαίνεται το υπέροχο κωλαράκι σου.Μια καλησπέρα στ αγόρια μου και τα ήσυχα και τ άτακτα...