xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 1.056
Ακούω,,, ακούω αλλά δεν βλέπω κουμπάρα χα χα χα χαΚαλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
Ακούω,,, ακούω αλλά δεν βλέπω κουμπάρα χα χα χα χαΚαλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
Πως καταφέρνεις και μεταμορφώνεις έναν απλό θάλαμο ασανσέρ σε σκηνικό καυλας είναι θαύμα.Καλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
.Καλησπέρα..μ ένα άκρως καυλιαρικο weekend!
Γεια αυτό είναι μοναδική και λατρεμένη απλά κάνει θαύματα.....Πως καταφέρνεις και μεταμορφώνεις έναν απλό θάλαμο ασανσέρ σε σκηνικό καυλας είναι θαύμα.
Jo η θαυματοποιός
Σαν τριαντάφυλλο σου έχει ανοίξει η μουναρα
....μετά τις διακοπές μου,με πάτε πίπα- κωλο- εμπλοκή, ασταμάτητα χαχαχαχα!!
Σας ευχαριστώ όλα τα παιδιά, παλιά και νέα που γράφουν για τα ραντεβού μας,τιμή μου και χαρά μου να περνάτε σουπερ μαζι μου,όπως κι εγώ φυσικά!
Καλό βράδυ και τα φιλιά μου και στ αγόρια που συμμετέχουν στο νήμα
Λες να γυρίσω καμία τσόντα με πελάτη στο ασανσέρ?!Έτσι,μια πιπουλα στα γρήγορα ..Πως καταφέρνεις και μεταμορφώνεις έναν απλό θάλαμο ασανσέρ σε σκηνικό καυλας είναι θαύμα.
Jo η θαυματοποιός
...θαυματοποιός της καυλας η Τζο ....
Γεια αυτό είναι μοναδική και λατρεμένη απλά κάνει θαύματα.....
Λατρεία ..
Μη μας στοιχειώνεις βραδιάτικαΛες να γυρίσω καμία τσόντα με πελάτη στο ασανσέρ?!Έτσι,μια πιπουλα στα γρήγορα ..
Αν βρω παρτενέρ τολμηρό,θα το κάνω... γουστάρω τις προκλήσεις!Μη μας στοιχειώνεις βραδιάτικα
Ποιος να αντέξει να μείνει μόνο σε μια πιπα όταν έχει δίπλα του τέτοιον κωλο ρε Jo;;;Λες να γυρίσω καμία τσόντα με πελάτη στο ασανσέρ?!Έτσι,μια πιπουλα στα γρήγορα ..
Προσφέρομαι! Μόνο να δροσίσει λιγάκι γιατί θα γίνει καμία έκρηξη!Αν βρω παρτενέρ τολμηρό,θα το κάνω... γουστάρω τις προκλήσεις!
Κουμπάρα εδώωω,, και τολμηρός και κουμπάρος και μου τη χρωστάς τι πιπουλα .... θα το κανουμε σενάριο ????Χα α χα χα χα ..Καλημερούδια καρδιά μου ...Αν βρω παρτενέρ τολμηρό,θα το κάνω... γουστάρω τις προκλήσεις!
Κουμπάρα εδώωω,, και τολμηρός και κουμπάρος και μου τη χρωστάς τι πιπουλα .... θα το κανουμε σενάριο ????Χα α χα χα χα ..Καλημερούδια καρδιά μου ...
Γιατί μας άναψες.Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Στο επόμενο ραντεβού μας ..πιπα από το ασανσέρ!Προσφέρομαι! Μόνο να δροσίσει λιγάκι γιατί θα γίνει καμία έκρηξη!
έτσι έτσι!!Φιλιά ομορφιά μου!Κουμπάρα εδώωω,, και τολμηρός και κουμπάρος και μου τη χρωστάς τι πιπουλα .... θα το κανουμε σενάριο ????Χα α χα χα χα ..Καλημερούδια καρδιά μου ...
Τα κάνω αυτά η καυλιάρα...Γιατί μας άναψες.
Χρειάζεται γιατί μας έβαλες φωτιά πάλιΒροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Αχ εσύ..Χρειάζεται γιατί μας έβαλες φωτιά πάλι
Ναι ναιΑχ εσύ..