giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Άρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητηΤην καλημέρα στ αγόρια μου, με τις καυλες μου παρέα..
Άρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητηΤην καλημέρα στ αγόρια μου, με τις καυλες μου παρέα..
Θελουμε να σε χύνουν στο στόμα τρέλανε τον λαοο σοουυυΆρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητη
...αδυναμία μου τα τσιμπουκια κι όχι μόνο..Άρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητη
Υπάρχει περίπτωση να ανέβεις στη συμπρωτεύουσα καθόλου?...αδυναμία μου τα τσιμπουκια κι όχι μόνο..
Κάτι θα κάνω.. έχω πολλούς φίλους/πελάτες εκει(τα έχω δει ήδη τα παιδιά Αθήνα)Υπάρχει περίπτωση να ανέβεις στη συμπρωτεύουσα καθόλου?
Αναμένουμε !Κάτι θα κάνω.. έχω πολλούς φίλους/πελάτες εκει(τα έχω δει ήδη τα παιδιά Αθήνα)
Καληνύχτα κόλαση όνειρα γλυκάΑγόρια μου να ενημερώσω ότι ραντεβού ξεκινώ πλέον αργά μεσημέρι και μετά (15:00 και μετά μεχρι 10/11 βραδυ)
Καληνύχτα
Προβολή συνημμένου 1226197
Καλημερα κουμπαρούλα μου .... Μια όμορφη μέρα να εχεις ..
Καλημέρα στ αγόρια μου τα καυλιαρικα!
Αγόρι μου όμορφο εσύ..!Κάθε φορά σούπερ μαζί σου ...είσαι αδυναμία χρόνια!Άλλη μια συνάντηση μες την καύλα.. καλό ξημέρωμα σε όλους!
Η πύλη του παραδείσου που περιμένει να την ανοίξουμε
Καλησπέρα στ αγόρια μου!
...έτσι.. για τ αγορια μου τα εκλεκτά,πάντα διαθέσιμος..Η πύλη του παραδείσου που περιμένει να την ανοίξουμε
Τα ακούτε συνάδελφοι;...έτσι.. για τ αγορια μου τα εκλεκτά,πάντα διαθέσιμος..
Τον έχω εκπαιδεύσει να είναι υπακουος...δεν γκρινιάζει ποτε χαχαχαχα!Τα ακούτε συνάδελφοι;
Με προσοχή και σεβασμό λοιπόν αυτόν τον κωλο για να τον έχουμε στο πιάτο για πολύ καιρό ακόμα
Δεν ξέρω πόσο εκπαιδευμένα είναι τα καυλια τα δικά μας. Εκεί είναι το πρόβλημαΤον έχω εκπαιδεύσει να είναι υπακουος...δεν γκρινιάζει ποτε χαχαχαχα!
"Love u" ρε φάτσα κ το ξέρεις ...