Πρόλαβε κ μπήκε στον επίμαχο ανελκυστήρα κ μετά άνοιξαν οι ουρανοί !Καλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
Κλαίει η πλάσης όλη που δεν την είδε να σουλατσάρει με αυτό το πόδι έξω !
Πρόλαβε κ μπήκε στον επίμαχο ανελκυστήρα κ μετά άνοιξαν οι ουρανοί !Καλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
Ιωάννααααααααααααααα............χαθήκαμε........................Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Δεν χάθηκα ,εδώ είμαι ,ειδικά γι αυτούς πού γουσταρω καλε μου..Ιωάννααααααααααααααα............χαθήκαμε........................
...δεν μασάω και με τα χιόνια έξω θα ειμαι ξεβρακωτη χαχαχαχα!Πρόλαβε κ μπήκε στον επίμαχο ανελκυστήρα κ μετά άνοιξαν οι ουρανοί !
Κλαίει η πλάσης όλη που δεν την είδε να σουλατσάρει με αυτό το πόδι έξω !
ax kayla mou....pote tha ksetheothoumeΔεν χάθηκα ,εδώ είμαι ,ειδικά γι αυτούς πού γουσταρω καλε μου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...δεν μασάω και με τα χιόνια έξω θα ειμαι ξεβρακωτη χαχαχαχα!
..σύντομα ξανά μωράκι!!!ax kayla mou....pote tha ksetheothoume
kairo exw na se timisw..σύντομα ξανά μωράκι!!!
No comment!!!Καλησπέρα στα κουκλάκια!
Κάτι σε πιο κοντινό ??? Εσωτερικά εννοώ !!! Γιατί αυτό προς το παρόν δεν μπορώ να στο σκίσω !!Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Καλημέρα κουμπάρε της jo ! Εεεεε τώρα δεν σε προκαλεί ????....Καλημέρα στ άτακτα αγόρια μου..κουμπάρε τ ακούς?!χαχαχαχα!!
...δεν προσδιόρισα το πότε..όταν είναι εφικτό (έχω κι άλλη επαγγελματική ζωη) θα έρθω αγόρι,είναι κάτι που το θέλω,έχω και φίλους εκείΚαλησπέρα....εμάς τους Θεσσαλονικείς μας ξέχασες μάλλον!!!!
Είμαστε μόνο στο φάτε μάτια ψάρια......
..από κοντά θα μου τα πεις και θα μου τα κάνεις!No comment!!!
την καλησπερα μουΒροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Καλησπέρα αγόριτην καλησπερα μου
Άνοιξαν οι πύλες του παραδεισου.....Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Τι βλέπουν τα μάτια μας. Πολύ ωραία θέα. Κατευθείαν για βουτιά εκεί ανάμεσα.Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Γιατί μας το κάνεις αυτό. Βάλε κανένα βιντεάκι να το παίζεις.Τώρα άνοιξαν..!
Έβαλα αυτο τις προάλλες καλε...αδιάβαστο σε πιάνω!Γιατί μας το κάνεις αυτό. Βάλε κανένα βιντεάκι να το παίζεις.
Καθόλου αδιάβαστος δεν είμαι. Κάτι σε πιο κοντινό θέλουμε.Έβαλα αυτο τις προάλλες καλε...αδιάβαστο σε πιάνω!
...αστέρι μου εσύ!!!Καλή και καυλερή σαιζόν να έχεις κουκλάρα!!!
Κατά τα άλλα, υγεία και τύχη!!!