xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 1.056
Καλημερα κουμπάρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε....Μια όμορφη Δευτέρα να έχουμε...
..γιατί πας πίσω εσύ.. ειδικά σε γοητεία..Ομορφογυναικάρα!
Αγάπη μου εσύ!!Επίσης!Καλημερα κουμπάρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε....Μια όμορφη Δευτέρα να έχουμε...
Γεμάτο καυλα με εσένα μου έχουμε μπλέξειΚαλό απόγευμα στ αγόρια μου!
Θελουμε ένα creampie να μας στείλεις στον άλλον κόσμο και να πέσουν τα ραντεβού 100 100Η πιο καυτή καληνύχτα ήταν αυτή
ΚαλησπέραΚαλό απόγευμα στ αγόρια μου!
Εδώ δεν προλαβαίνω αυτους που εχω να εξυπηρετήσω και γκρινιάζουν ότι δεν βρίσκουν χρόνο,θα πέσουν κι άλλοι?!άπαπα με τπτ!!!!Θελουμε ένα creampie να μας στείλεις στον άλλον κόσμο και να πέσουν τα ραντεβού 100 100
Αμοιβαίο μωρό μου όμορφο..Γεμάτο καυλα με εσένα μου έχουμε μπλέξει
Καλησπέρα αγορι!Καλησπέρα
Θα κατακαυλωσες με το ειδωλο σου.ωραιες ποδαρεςΈβαλα αυτο τις προάλλες καλε...αδιάβαστο σε πιάνω!
Πάντα μ αρέσει να παίρνω μάτι στον καθρέφτη τοείδωλο μου και τον παρτενέρ που κάνουμε σεξ...Θα κατακαυλωσες με το ειδωλο σου.ωραιες ποδαρες
Ισχύει το επιβεβαιώνω θεά ΤζοΠάντα μ αρέσει να παίρνω μάτι στον καθρέφτη τοείδωλο μου και τον παρτενέρ που κάνουμε σεξ...
Τι γ@μησια έχουμε κάνει ρε μωρο...!Ισχύει το επιβεβαιώνω θεά Τζο
Ετσι θα βλεπουμε δυο καυλοτζοανεςΠάντα μ αρέσει να παίρνω μάτι στον καθρέφτη τοείδωλο μου και τον παρτενέρ που κάνουμε σεξ...
Καλό και καυλιάρικο μήνα θέαρα του bou.Καλό & καυλιαρικο μήνα σε όλους!
Επίσης κουκλί μου!Καλό και καυλιάρικο μήνα θέαρα του bou.
Απλά υπέροχη!Καλό απόγευμα στ αγόρια μου!
Αχ εσύ...ελπίζω όλα καλά αστέρι μου...Απλά υπέροχη!
Καλημερα στη πιο γλυκιά γυναίκα αλλά και κουμπάρα μου Joooooooooo...