gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ Αρεσει !!!!!Αφού έταξα κατιτίς απο τσοντα(εννοείται αναλ..!)να το βάλω.. καλο βραδυ κουκλάκια..
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ Αρεσει !!!!!Αφού έταξα κατιτίς απο τσοντα(εννοείται αναλ..!)να το βάλω.. καλο βραδυ κουκλάκια..
Ε ναι μας αρέσει ρε καυλιαρη το κωλογαμησι και το δείχνουμε !ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ Αρεσει !!!!!
κατι εχω καταλαβει χααχαχαχαχ!!!Ε ναι μας αρέσει ρε καυλιαρη το κωλογαμησι και το δείχνουμε !
Να σαι καλά μωρακι!!!Σε ευχαριστούμε για τις καύλες που μας προσφέρεις.
Καληνύχτα καυλιάρα γυναίκα!!!
Να βάλω άλλη μια φωτο που τράβηξα τις προάλλες πριν πάω νάνι!!
...αυτά κάνω..ντροπή μου.. χεχεχε!Ναι.
Αλλά τώρα δεν μπορούμε εμείς να πάμε για νάνι.
...αυτά κάνω..ντροπή μου.. χεχεχε!
Λουτσος να ναι αγορι μου κι ολα καλα χαχαχαχα!!Κατι διαβασα οτι η κυρια τζο γουσταρει σαλονικιοτικους λουτσους... Βρισκομαι αθηνα οποτε ευκαιρια να γνωριστουμε!
Και οχι διακρισεις παρακαλω.Λουτσος να ναι αγορι μου κι ολα καλα χαχαχαχα!!
Το πόδι σου είναι όλα τα λεφτά !Να βάλω άλλη μια φωτο που τράβηξα τις προάλλες πριν πάω για νάνι!
Ποδαράκια για πολύ γλυψιμοΝα βάλω άλλη μια φωτο που τράβηξα τις προάλλες πριν πάω για νάνι!
Τα έχω πει κι εγώ αυτά αλλά.......μαγκα μου στην εχω την λυση, Inception!!!!!
Μπιρι-μπιρι κ αθωες διφορουμενες σποντες απο σενα κ την Jo, ωστε να μπει, να ωριμασει η ιδεα για τριο στο μυαλο της και στο τελος νομιζοντας την ως δικη της να στο προτεινει η ιδια
Να βάλω άλλη μια φωτο που τράβηξα τις προάλλες πριν πάω για νάνι!
Όπως λέει και το άσμα Ασμάτων έχω κάνει αμαρτίες πολλές μαζί σου, καλημερα από Πάλμα ντε Μαγιόρκα στη Αγία Αμαρτία και στη κολασμένη γυναίκα που είναι το εισητηριο για μια κόλαση όπως αξίζειΝα βάλω άλλη μια φωτο που τράβηξα τις προάλλες πριν πάω για νάνι!