Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.683
- Πόντοι
- 456
Απίστευτη!Καλησπέρα στα κουκλάκια!
Απίστευτη!Καλησπέρα στα κουκλάκια!
Να σαι καλά αγορι!Απίστευτη!
Ήρθε η ώρα να ξαναγευτώ τα υπέροχα στητά νεανικά βυζάκια της Jo, όπως μου αρέσει να τα αποκαλώ. Παιδιά μην γελιόμαστε, προφανώς και υπάρχουν ομορφότερες και μικρότερες κορασίδες. Όσοι ψάχνουν τέτοιες δεν έχουν καμία δουλειά στο νήμα αυτό. Η Jo δεν έχει κρύψει την ηλικία της (τόσες φωτό έχει βάλει εξάλλου), και για τα χρόνια της έχει κορμί που τα σπάει, λόγω αθλητικών καταβολών. Το μεγάλο της ατού όμως είναι η συμμετοχή. Ελάχιστες μπορούν να την πιάσουν στον τομέα αυτό. Είναι εκεί για σένα - για αυτήν, για να περάσετε καλά και οι δύο. Η καθαριότητά της απαράμιλη. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι κάναμε, με έβαλε κάτω και με ξεζούμισε, όπως όλους τους τυχερούς που έχουν κάνει ραντεβού μαζί της. Δεν έπαψε μέχρι να τελειώσει η ώρα που ήμασταν μαζί να ασχολείται με το πουλάκι μου. Ναι έχουμε συναντηθεί τα τελευταία χρόνια πολλές φορές κάθε μία καλύτερη από τις προηγούμενες. Σας εύχομαι καλές διακοπές, χρειάζονται για να βγάλουμε τον χειμώνα και ειδικά στην αγαπημένη μου Jo.
Είσαι εθισμός. Σε ευχαριστούμε γιατί μας σκέφτεσαι. Μέχρι να πάρουμε μια τζούρα από σένα θα τα φιλάμε σαν προίκα.Να πατατε που και που στο προφιλ μου( μηνύματα προφιλ)οσοι θέλετε, και μην ψάχνετε 3000 σελίδες παρα κάτι..τα έχω όλα μαζεμένα εκεί,φωτο/βίντεο/κριτικές ..νοικοκυρά η Τζο !
Καλο βραδυ αγορια μου!
Το έχω φτιάξει σενιο το προφιλ του έβαλα κι άλλα αρχειαΕίσαι εθισμός. Σε ευχαριστούμε γιατί μας σκέφτεσαι. Μέχρι να πάρουμε μια τζούρα από σένα θα τα φιλάμε σαν προίκα.
Καλό βράδυ καύλα μου!!!Το έχω φτιάξει σενιο το προφιλ!
Καλο βραδυ καυλιαρη!
Καλή ξεκούραση ομορφιά τα φιλιά μουΝα περάσετε όμορφα όσοι φύγετε,όσοι είστε ήδη διακοπές,περνάτε σούπερ!!
Φιλάκια!
Τώρα τι να πούμε ότι εκεί χαμηλά στο σορτσάκι μέσα τον φιλο μας τον έχεις κάνει κάγκελο; Άντε με το καλό να επιστρέψουμε από διακοπές να βρεθούμε επιτέλους.Και κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..
Οργανωμένα πράγματα.Καλημέρα!
Να βάλω των παιδιών που έγραψαν πριν λίγες μέρες τις όμορφες εμπειρίες τους μια που το προφιλ δεν έχει άλλο χώρο αποθήκευσης εκει.
Μας έχεις κάνει το μυαλό όπως τι υπέροχο κωλαρακι σου !!! Μας το έχεις σκίσει στο πήδημα !!! Μη μας αφήσεις να πάρουμε ανάσα .......Και κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..
Αυτό που μας σκέφτεσαι πριν φυγειςΚαι κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..
Αυτό που μας σκέφτεσαι και μας προσεχεις πριν φυγεις ειναι καυλωτικοΚαι κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..