Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.349
- Πόντοι
- 4.496
Θα τα τιμησουμε....Και κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..
Θα τα τιμησουμε....Και κάποια βιντεάκια για παρέα οσο θα λειπω..
Τι λένε οι πληροφορίες; Για που πέταξε;kisses from the airport..
Και μένα!!Εμένα πάντως μου λείπεις ....!!
Μωρο μου...Μουναρα μου!!!
Ευχαριστώ κουκλι!Να περάσεις τέλεια ότι και να κάνεις υπέροχο κορίτσι!!!
Μαλδίβες!Τι λένε οι πληροφορίες; Για που πέταξε;
....ακριβώς αυτό κανω μωρο!Ξεκουρασε το και περνα καλα μωρο !!!
Κουμπερε της Jo καλημέρα !!!για κάνε το εικόνα Μαλδίβες ......με την κουμπάρα .... Joker !!!Καλημερα κουμπαρούλα και καλή εβδομάδα να έχουμε .... Καλά δεν μου είπες ότι δεν θα πας εκεί???? Μου το είπε χτες η κουμπάρα σου και νόμιζα ότι με δούλευε.... Τέλος πάντων καλά να περνάς και όσο πιο καλά μπορείς...
Λάθος έκφραση ! Τριπλό jack pot στο joker !!!!Κουμπερε της Jo καλημέρα !!!για κάνε το εικόνα Μαλδίβες ......με την κουμπάρα .... Joker !!!
αστερι μας να περνας καλαΑγοράκια μου ευχαριστώ πολυ για τα προσωπικά μηνύματα σας, αλλά λογικο να μην πολυμπαινω εδω εφόσον ειμαι σε φάση διακοπών/χαλάρωσης..αν και η κατάσταση με τις φωτιές είναι τραγικά στενάχωρη, που εννοείται ότι επηρεάζει την διάθεση όλων μας!
Σας φιλώ και σας αγαπώ..θα επανέλθω στον αγωνα καυλωμενη & μαυρισμένη!
κοιτα μην τσουρομαδιθεις παλι κακομοιρα μου αφου σε πιανει!!!! χαχαΑγοράκια μου ευχαριστώ πολυ για τα προσωπικά μηνύματα σας, αλλά λογικο να μην πολυμπαινω εδω εφόσον ειμαι σε φάση διακοπών/χαλάρωσης..αν και η κατάσταση με τις φωτιές είναι τραγικά στενάχωρη, που εννοείται ότι επηρεάζει την διάθεση όλων μας!
Αχ εισαι μακριά μου κουμπαραααα.. χα χα χα χα ..Καλά να περνάς ματάκια μου και σε 2 μέρες θα πάμε και εμείς διακοπές εκεί που ξέρεις...Αγοράκια μου ευχαριστώ πολυ για τα προσωπικά μηνύματα σας, αλλά λογικο να μην πολυμπαινω εδω εφόσον ειμαι σε φάση διακοπών/χαλάρωσης..αν και η κατάσταση με τις φωτιές είναι τραγικά στενάχωρη, που εννοείται ότι επηρεάζει την διάθεση όλων μας!
Ευχαριστώ αγόρι μου!αστερι μας να περνας καλα
Θα έρθω κοντα σου στις επόμενες διακοπές!!Αχ εισαι μακριά μου κουμπαραααα.. χα χα χα χα ..Καλά να περνάς ματάκια μου και σε 2 μέρες θα πάμε και εμείς διακοπές εκεί που ξέρεις...
Με ξέρεις καλά αστερι μου χαχαχα!κοιτα μην τσουρομαδιθεις παλι κακομοιρα μου αφου σε πιανει!!!! χαχα
καλα να περνας!
...σε μενα οι καύλες είναι δεδομένες μωρο μου!!Πάντα καύλες κοριτσάρα μου !!! Καλή συνέχεια στις διακοπές σου!!!
Μακράν το νούμερο Ενα στον χώροΝα βάλω κατιτίς να υπάρχει(αρχείου)και συνεχίζω ηλιοθεραπεία μου!
*Τρελαίνομαι ετσι κι αλλιώς για χαστουκακια κωλαράκι ..!
Με λιώνεις..Μακράν το νούμερο Ενα στον χώρο