Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.994
- Πόντοι
- 456
Δεν δυσκολεύτηκες.. Άλλο που δεν ήθελες και εσύΚαλησπέρα στ αγόρια μου.. αύριο διαθέσιμη παλι ,σήμερα φουλαραμε γ@μησια χεχεχε!!
Δεν δυσκολεύτηκες.. Άλλο που δεν ήθελες και εσύΚαλησπέρα στ αγόρια μου.. αύριο διαθέσιμη παλι ,σήμερα φουλαραμε γ@μησια χεχεχε!!
εχυσε ολη η ΑθηνΑ παλι////......Προς το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
Και η υπόλοιπη χώρα!εχυσε ολη η ΑθηνΑ παλι////......
Μονο εσυ θα έγραφες τετοια κριτική χαχαχαχαχαχαχα!!Ο χρήστης xaramofais νιώθει βιασμενος στην τοποθεσία madison από την σκυλογαμιολα sexy jo....
Η ΠΟΥΤΑΝΑ δεν με άφησε σε ησυχία,ήθελε την πουτσα στο στόμα συνέχεια και όταν έβγαινε από το στόμα τον εχωνε στον κωλο της ...πήγα να τον βάλω στο μουνι της και έκανε μούτρα η καργιολα ...μου ρουφηξε την ψυχή η σκύλα...ένα τσιγάρο πήγα να κάνω και την βρήκα ανάμεσα στα αρχιδια μου...
Με διάταξε να την γαμησω και υπάκουσα σαν πιστός φιλότιμος μπουρδελιαρης...η ΤΣΟΥΛΑ τα πήρε στο στόμα...
Τζο μου σε ευχαριστώ,
Με έκανες να ξεχαστω ....
Σκυλι του πολεμου!Καλησπέρα στ αγόρια μου.. αύριο διαθέσιμη παλι ,σήμερα φουλαραμε γ@μησια χεχεχε!!
Θα βρεθούμε ξανα καυλιαρη μου..είχαμε σουπερ χημεία την 1η μας φορά!!Σκυλι του πολεμου!
Τι καυλα που εισαι;Γιατι να σαι τοσο μακρια;Λιγο πιο κοντα θα σ ειχα στανταρακι να σε ξεκωλιαζω τρελοκαυλο
Ακομα θυμαμαι αυτην την κωλοτρυπιδαΘα βρεθούμε ξανα καυλιαρη μου..είχαμε σουπερ χημεία την 1η μας φορά!!
Δεν μπαινω συχνα στο νημα σου αλλα εχεις ενα απ τα πιο ωραια νηματα στο bou!Καλο & πονηρο βραδυ στ αγόρια μου όλα που με τα όμορφα γραπτά τους,με τιμούν κάθε φορά στο νήμα!
Σας ευχαριστώ...!
....εχει τα πάντα,πάθος...σεξ...και λίγη ίντριγκα,κάτι από Dynasty χαχαχαχα!Εχει σεβασμό μεταξύ ολων όσων γράφουν πάνω απ όλα.. Καλο βραδυ!Δεν μπαινω συχνα στο νημα σου αλλα εχεις ενα απ τα πιο ωραια νηματα στο bou!
Δεν ειναι ευκολο !
Καλο βραδυ κ σε σενα
Και πολύ κωλο....εχει τα πάντα,πάθος...σεξ...και λίγη ίντριγκα,κάτι από Dynasty χαχαχαχα!Καλό βράδυ baby!!
Ξέρεις τι σκέφτομαι και γελάω απο το ραντεβού μας σήμερα...που μπήκες 2 λεπτα μουνι και σου λέω ελα φτάνει τωρα πάμε κωλο χαχαχαχαχαχαχαχα!!Και πολύ κωλο
Τη καλημέρα μου από τα ξένα στο πλάσμαααααααααααα εύπλαστο μανουλομανουλο σκέτο μιλάμε για άρμα μάχηςΠρος το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
Καλημέρα στην υπερκαυλα.Καλημέρα στα κουκλια μου!
Αστέρι μου εσυ που εισαι;;Μου έλειψες !!Τη καλημέρα μου από τα ξένα στο πλάσμαααααααααααα εύπλαστο μανουλομανουλο σκέτο μιλάμε για άρμα μάχης
Καλημέρα αγαπημένε μου!!Την καλημέρα μου στη πιο καυλιάρα ,,σεξουαλική,, πορνοδιαστροφικη,, κουμπάρα που θα μπορούσε ποτέ να είχε ένας άνθρωπος ..Τουλάχιστον γιαυτα που γράφω υπάρχουν και αποδείξεις χα χα χα χα χα...ΚΑΛΗΜΕEEΡΑAAA JOOOOOO....
Καλημέρα κύριε μου..Καλημέρα ωραία κυρία
Καλημέρα μωρό!Καλημέρα στην υπερκαυλα.
Καλά κουμπάρα έχουμε πει ότι εισαι και αν εισαι αλλά σήμερα παρά εισαι ....Ξέρεις εσύ τι εισαι εεεε....Καλημέρα στα κουκλια μου!