Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.005
Τωρα το είδα...έλεος πια.. ισοπέδωση των πάντων!!Δες σε παρακαλώ. Εχεις Ηθος για αυτο σε ενημερωσα
Οι υπεύθυνοι να δουν οτι ανοίγουν τέτοια νηματα..
Τωρα το είδα...έλεος πια.. ισοπέδωση των πάντων!!Δες σε παρακαλώ. Εχεις Ηθος για αυτο σε ενημερωσα
Κασερόπιτα θα προσφέρετε ??Τι πάει να πει ΑΝ; Είπαμε την περιμένουμε όσο τίποτα άλλο. Είναι έρωτας πάει και τελείωσε.
Θα πάρουμε σαμπάνιες να πλύνουμε τα πόδια της και θα την βγάλουμε και έξω, αν θέλει.
Θα φέρουμε και τριγωνάκια πανοράματος να τα γευτούμε πάνω στο σώμα της και άλλα τέτοια ερωτικά....
Ότι θέλει το κορίτσι καθώς το καλό φαγητό αυξάνει την λίμπιντο. Και εμείς την θέλουμε να χτυπάει κόφτες από την καύλα.Κασερόπιτα θα προσφέρετε ??
Το κορίτσι θέλει λουτσους...Σαλονικιοτικους!!Ότι θέλει το κορίτσι καθώς το καλό φαγητό αυξάνει την λίμπιντο. Και εμείς την θέλουμε να χτυπάει κόφτες από την καύλα.
Ολόφρεσκοι , πέτρα θα είναι οι λούτσοι, φορτωμένοι υγρά .Το κορίτσι θέλει λουτσους...Σαλονικιοτικους!!
Αγάπη μου, κάτσε να το πάρουν χαμπάρι και οι άλλοι ότι θα ανέβεις και θα έρθει λόχος....Σιγά μη σε αφήσουν. Πόδι δε θα κλείσεις...Το κορίτσι θέλει λουτσους...Σαλονικιοτικους!!
Το τι πμ και sms εχω δεν φαντάζεσαι χαχαχαχαχα!!!Αγάπη μου, κάτσε να το πάρουν χαμπάρι και οι άλλοι ότι θα ανέβεις και θα έρθει λόχος....Σιγά μη σε αφήσουν.
Τι συγκρίνεις ρε συνάδελφε; Το νήμα ξεχειλίζει καύλα και αυτό το εκπέμπει η κοριτσάρα και αυτό μας φτιάχνει. Δεν συγκρίνεται με καμιά. Εκτιμώ πολύ τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Βορρά αλλά έχεις δεί κάτι παρόμοιο εσύ;Και άλλες ανοίγουν τα πόδια τους αλλά δεν έχουν αυτό το μαγικό που έχεις εσύ.... Δεν μπορεί όλα τα παλικάρια να κάνουν λάθος εδώ στο νήμα.
Είμαι γεννημένη καυλιάρα !!!!Τι συγκρίνεις ρε συνάδελφε; Το νήμα ξεχειλίζει καύλα και αυτό το εκπέμπει η κοριτσάρα και αυτό μας φτιάχνει. Δεν συγκρίνεται με καμιά. Εκτιμώ πολύ τα κορίτσια που μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Βορρά αλλά έχεις δεί κάτι παρόμοιο εσύ;
Όλα τα παλικάρια πελάτες μου είναι αρα ξέρουν..Και άλλες ανοίγουν τα πόδια τους και έρχονται σε επαφή αλλά δεν έχουν αυτό το μαγικό που έχεις εσύ.... Δεν μπορεί όλα τα παλικάρια να κάνουν λάθος εδώ στο νήμα.
Γι' αυτό σε γουστάρουμε, γιατί είσαι και το χαίρεσαι.Είμαι γεννημένη καυλιάρα !!!!
Καμια βόλτα απ το Διακοφτό θα κανς;Το τι πμ και sms εχω δεν φαντάζεσαι χαχαχαχαχα!!!
Ο σκοπός όμως της επίσκεψης μου είναι ταξιδάκι& απόλαυση λίγων εκλεκτών αγοριών..εξου και το δωρο δεν θ ανέβει κ να έρθω (ψιλο αδιάφορο το οικονομικό κερδος)
Εγω κι η Εφη Θωδη,τουρ στα πανηγύρια!!Καμια βόλτα απ το Διακοφτό θα κανς;
Εγω κι η Εφη Θωδη,τουρ στα πανηγύρια!!
Καλό βράδυΚαλο βράδυ καυλακια μου όμορφα!
...να περιμενετε την σειρα σας κυριε, σειρα "χορου" εχει ο ΔομοκοςΚαμια βόλτα απ το Διακοφτό θα κανς;
Προτεινω να οργανωθούμε για να μην παει σαλονικη,...να περιμενετε την σειρα σας κυριε, σειρα "χορου" εχει ο Δομοκος