Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.509
Καλο βράδυ καυλακια μου όμορφα!
Καλό βράδυΚαλο βράδυ καυλακια μου όμορφα!
![]()
...να περιμενετε την σειρα σας κυριε, σειρα "χορου" εχει ο ΔομοκοςΚαμια βόλτα απ το Διακοφτό θα κανς;
Προτεινω να οργανωθούμε για να μην παει σαλονικη,...να περιμενετε την σειρα σας κυριε, σειρα "χορου" εχει ο Δομοκος![]()
...ή στις Μικροθηβες στον Βολου (να περασει πρωτα απο Δομοκο)Προτεινω να οργανωθούμε για να μην παει σαλονικη,
Ας κανουμε το μπλοκο στο υψος της Αταλάντης.
Εχεις κανα τρακτέρ να βαλουμε καταμεσις του δρόμου;...ή στις Μικροθηβες στον Βολου
Κουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη....ή στις Μικροθηβες στον Βολου (να περασει πρωτα απο Δομοκο)
Jo summer tour 2024![]()
...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρΕχεις κανα τρακτέρ να βαλουμε καταμεσις του δρόμου;
Οκ, πες πως παει πανω η jo,...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρ![]()
Γιατί λυσσαξες βρε;!θα πάω και θα τους αρπάξω όλους!!Οκ, πες πως παει πανω η jo,
Πως θα κινειται; δεν εχουν καν μετρό,
Ας κάνουν πρώτα μετρό και βλέπουμε.
Να κι ο άλλος χαχαχαχα!!...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρ![]()
Αστους ζηλεύουν ελα εσυ να με πάρεις καμάρι μου!Κουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη.
...κοιτα μαγκα μου εμενα με βολευει η κατασταση, ειτε στο ανεβασμα, ειτε στο κατεβασμα, μια σταση (διοδια) στην Θεσσαλια θα την κανειΚουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη.
Καλημέρα αγάπη!!Ένα όμορφο πρωινό να εχεις γλυκιά μου κουμπαρούλα και μια υπέροχη μέρα ...![]()
Και η ρογα κάγκελο.Προς το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
![]()
Νεανικά βυζάκια με ρόγες κρεμάστρες. Επαναλαμβανομαι αλλά δεν φταίω εγώ.Προς το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
![]()
Πάντα..και χωρίς σουτιέν!Και η ρογα κάγκελο.
...θαυμάζεις μάτια μου, καλα κάνεις κι επαναλαμβάνεις ..!!!Νεανικά βυζάκια με ρόγες κρεμάστρες. Επαναλαμβανομαι αλλά δεν φταίω εγώ.