xristospap
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 10.206
- Πόντοι
- 2.256
Ναι καλέ μου φίλε και το δείχνει πια ....Λες να πάρω μεζέ????@xristospap αρχίζει και δίνει δικαιώματα η κουμπαρα βλεπω.
Ναι καλέ μου φίλε και το δείχνει πια ....Λες να πάρω μεζέ????@xristospap αρχίζει και δίνει δικαιώματα η κουμπαρα βλεπω.
Στο εύχομαι. Εδώ ελπίζω να πάρω εγώ μεζέ που δεν την ξέρω κιόλας.Ναι καλέ μου φίλε και το δείχνει πια ....Λες να πάρω μεζέ????
Εγώ καλέ μου φίλε δεν εχω πάρει μεζέ χρόνια τώρα εκτός από λίγο μάτι οπού έγινε κατά λάθος σε κάποιες διακοπές μας και εδώ όπου βλέπω της φωτός της...Στο εύχομαι. Εδώ ελπίζω να πάρω εγώ μεζέ που δεν την ξέρω κιόλας.
Γελάς εεεεε???? θυμάσαι ???Εγώ καλέ μου φίλε δεν εχω πάρει μεζέ χρόνια τώρα εκτός από λίγο μάτι οπού έγινε κατά λάθος σε κάποιες διακοπές μας και εδώ όπου βλέπω της φωτός της...
Ε τώρα σιγά σιγά μπορεί να σου δώσει λίγο μεζεδάκι.Εγώ καλέ μου φίλε δεν εχω πάρει μεζέ χρόνια τώρα εκτός από λίγο μάτι οπού έγινε κατά λάθος σε κάποιες διακοπές μας και εδώ όπου βλέπω της φωτός της...
Ίδωμεν... Καλέ μου φίλε γιατι από λόγια λέμε πολλά ....Αλλά όπως εχω πει πολλές φορές οι κουμπάρες ειναι πολύ κοντά ...Ε τώρα σιγά σιγά μπορεί να σου δώσει λίγο μεζεδάκι.
Καλέ μου φίλε η γυναίκα μου ειναι μελαχρινή χα χα χα χαΑν η γυναίκα σου είναι σαν την @Sexyjoanna είσαι πολύ τυχερός τότε.
Μια κούκλα η κουμπάρα!!Αν η γυναίκα σου είναι σαν την @Sexyjoanna είσαι πολύ τυχερός τότε.
Το κορίτσι μου!!Καλέ μου φίλε η γυναίκα μου ειναι μελαχρινή χα χα χα χα
Γεια σου ρε αστέρι!!
Αυτό λέω αν είναι σαν και σένα σε θέμα καυλας είναι πολύ τυχερός και ας μην φάει ποτέ μεζέ από την κουμπάρα.Μια κούκλα η κουμπάρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το κορίτσι μου!!
....μαγκα μου στην εχω την λυση, Inception!!!!!Ίδωμεν... Καλέ μου φίλε γιατι από λόγια λέμε πολλά ....Αλλά όπως εχω πει πολλές φορές οι κουμπάρες ειναι πολύ κοντά ...
Βλέπεις πάλι στο γέλιο το έριξε η κουμπάρα ...Άκου που σου λέω μόνο λόγια ειναι ..Ε τώρα σιγά σιγά μπορεί να σου δώσει λίγο μεζεδάκι.
Καλέ μου φίλε εχω ξανά πει εδώ μέσα ότι η κουμπάρα μου η Jo δεν κάνει τρίο με γυναίκες αλλά μπορεί να κάνει μια πολύ καλή παρτούζα με 5 άντρες.......μαγκα μου στην εχω την λυση, Inception!!!!!
Μπιρι-μπιρι κ αθωες διφορουμενες σποντες απο σενα κ την Jo, ωστε να μπει, να ωριμασει η ιδεα για τριο στο μυαλο της και στο τελος νομιζοντας την ως δικη της να στο προτεινει η ιδια
Θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.Καλέ μου φίλε εχω ξανά πει εδώ μέσα ότι η κουμπάρα μου η Jo δεν κάνει τρίο με γυναίκες αλλά μπορεί να κάνει μια πολύ καλή παρτούζα με 5 άντρες...
...μαγκα μου, γνωστο αυτο! Δν ειπα να παιξει η Jo με την κουμπαρα, αλλα οι δυο τους με σεναΚαλέ μου φίλε εχω ξανά πει εδώ μέσα ότι η κουμπάρα μου η Jo δεν κάνει τρίο με γυναίκες αλλά μπορεί να κάνει μια πολύ καλή παρτούζα με 5 άντρες...
Και οχχι μόνο εσύ καλέ μου φίλε αλλά εδώ μέσα ειναι η κουμπάρα μπορείς να της το πες...Θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.
Και η γυναίκα μου δεν ειναι γυναίκα καλέ μου φίλε??? Αφού δεν κάνει με γυναίκες παιχνίδι η κουμπάρα είπαμε.. Άρα η κουμπάρα εγώ και ένας καλός μου φίλος για μετά παίζει πιο καλό σενάριο...μαγκα μου, γνωστο αυτο! Δν ειπα να παιξει η Jo με την κουμπαρα, αλλα οι δυο τους με σενα
....δεν το'χουμε, καφε ηπιεςΚαι η γυναίκα μου δεν ειναι γυναίκα καλέ μου φίλε??? Αφού δεν κάνει με γυναίκες παιχνίδι η κουμπάρα είπαμε.. Άρα η κουμπάρα εγώ και ένας καλός μου φίλος για μετά παίζει πιο καλό σενάριο