xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.880
- Πόντοι
- 1.056
Όχι δεν ήπια ,,ειναι να κάνω υπέρηχο κοιλίας σήμερα και δεν κάνει καλέ μου φίλε ...Μάλλον δεν κατάλαβα κάτι εεε???....δεν το'χουμε, καφε ηπιες
Όχι δεν ήπια ,,ειναι να κάνω υπέρηχο κοιλίας σήμερα και δεν κάνει καλέ μου φίλε ...Μάλλον δεν κατάλαβα κάτι εεε???....δεν το'χουμε, καφε ηπιες
....στο δινω αλλη μια, οταν λεω τριο με γυναικα κ κουμπαρα εννοω να ασχοληθουν ΚΑΙ οι δυο με εσενα και οχι μεταξυ τους! Αλλιως θα σου ελεγα για duo!!!Όχι δεν ήπια ,,ειναι να κάνω υπέρηχο κοιλίας σήμερα και δεν κάνει καλέ μου φίλε ...Μάλλον δεν κατάλαβα κάτι εεε???
ΑΑΑ οκ κάλε μου φίλε τώρα το κατάλαβα και σου ζητώ συγνώμη αν σε κούρασα ξανά γράφοντας το μήνυμα σου ..Σαν σενάριο πολύ κάλο δεν λέω αλλά σαν πράξει θέλει δουλειά .......στο δινω αλλη μια, οταν λεω τριο με γυναικα κ κουμπαρα εννοω να ασχοληθουν ΚΑΙ οι δυο με εσενα και οχι μεταξυ τους! Αλλιως θα σου ελεγα για duo!!!
Δεν υπάρχει αυτό το στήσιμο ρε μάγκες... Μιλάμε για σεμινάριοΚαλημέρα στ αγόρια μου !
....ναι αλλα το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει νομιζωΑΑΑ οκ κάλε μου φίλε τώρα το κατάλαβα και σου ζητώ συγνώμη αν σε κούρασα ξανά γράφοντας το μήνυμα σου ..Σαν σενάριο πολύ κάλο δεν λέω αλλά σαν πράξει θέλει δουλειά ...
Και όχι μόνο,, ειναι απωθημένο χρόνων καλέ μου φίλε......ναι αλλα το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει νομιζω
Θεϊκό πατούρι, μοντελίσιο σώμα. Φτου σου καύλα μου!!!Καλημέρα στ αγόρια μου !
Λυσε μου μια απορία ρε Jo τι φοράς;;και κάνει διχρωμία η φωτό;;η είναι σκιά γιατί κάηκα τώραΚαλημέρα στ αγόρια μου !
ΩωωπαααααΤην επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!
Ωωωπαααα ! Να και οι δηλώσεις στο είχα πει πρόσφατα κουμπάρε της jo ...ποτέ μη λες ποτέ !!!Την επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!
...χουφτωσε !!Ωωωπααααα
Ωωωπαααα ! Να και οι δηλώσεις στο είχα πει πρόσφατα κουμπάρε της jo ...ποτέ μη λες ποτέ !!!
Ίδρυση σχολής τοτε να κάνω μωρο μου!!!Δεν υπάρχει αυτό το στήσιμο ρε μάγκες... Μιλάμε για σεμινάριο
Παρτουζαρα μοναδική θελωωωω!!Θεϊκό πατούρι, μοντελίσιο σώμα. Φτου σου καύλα μου!!!
Κα(υ)λή μέρα και κα(υ)λή βδομάδα να έχεις!!!
Να κάνω μια πρόταση στους Θεσσαλονικείς. Αν ανέβει στην Θεσσαλονίκη η Τζο να συντονιστούμε - συνεννοηθούμε να της κάνουμε δώρο αυτό που τόσο λαχταράει,την απόλυτη φαντασίωση της.
Στον πιανω εγω κανενα προβλημαΤην επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!
Η επιθυμία σου διαταγή μουΊδρυση σχολής τοτε να κάνω μωρο μου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρτουζαρα μοναδική θελωωωω!!
Να πιάσετε ότι θέλετε κύριε μου εσείς..Στον πιανω εγω κανενα προβλημα
Τα φιλιά μου και στα δύο σας!Η κωλαρα μου κι εγω σας ευχαριστούμε...!
Να κάνω μια πρόταση στους Θεσσαλονικείς. Αν ανέβει στην Θεσσαλονίκη η Τζο να συντονιστούμε - συνεννοηθούμε να της κάνουμε δώρο αυτό που τόσο λαχταράει,την απόλυτη φαντασίωση της.
Ποιο νημα ματια μου ανοίχτηκε δίπλα;Να εχεις ενα όμορφο βράδυ. Εισαι μια οαση σε σχέση με αυτο το νήμα ΝΤΡΟΠΗ που ανοίχτηκε ΔΙΠΛΑ
Αγάπη μου εσυ!Τα φιλιά μου και στα δύο σας!
Δες σε παρακαλώ. Εχεις Ηθος για αυτο σε ενημερωσαΠοιο νημα ματια μου ανοίχτηκε δίπλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγάπη μου εσυ!
.. σ ερωτεύτηκα..κανόνισε!!!Τι πάει να πει ΑΝ; Είπαμε την περιμένουμε όσο τίποτα άλλο. Είναι έρωτας πάει και τελείωσε.
Θα πάρουμε σαμπάνιες να πλύνουμε τα πόδια της και θα την βγάλουμε και έξω, αν θέλει.
Θα φέρουμε και τριγωνάκια πανοράματος να τα γευτούμε πάνω στο σώμα της και άλλα τέτοια ερωτικά....