ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.776
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα μωρό!!!Καλημέρα στα κουκλια μου!
Για γλείψιμο από την κορυφή ως τα νύχια
Καλημέρα μωρό!!!Καλημέρα στα κουκλια μου!
Διαθέσιμη για οτι θέλετε κύριε μου!Καλημέρα μωρό!!!
Για γλείψιμο από την κορυφή ως τα νύχια
Όταν μια γυναίκα εξακολουθεί να σε καυλώνει φορώντας τα ρούχα της τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!Καλημέρα στα κουκλια μου!
Σας ευχαριστώ πολυ! Θεωρώ ότι το ντυμένο είναι αισθησιακό το δε γυμνο προστυχο αλλά γουστάρω κι υποστηρίζω και τα 2 !!Όταν μια γυναίκα εξακολουθεί να σε καυλώνει φορώντας τα ρούχα της τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!
...η και το αναποδοΣας ευχαριστώ πολυ! Θεωρώ ότι το ντυμένο είναι αισθησιακό το δε γυμνο προστυχο αλλά γουστάρω κι υποστηρίζω και τα 2 !!
Όντος..αν το σκεφτείς!Γεια σου ρε μορφή!...η και το αναποδο
Θελουμε βιντεάκι να μας στείλειςΜονο εσυ θα έγραφες τετοια κριτική χαχαχαχαχαχαχα!!
Σιγά μην σ άφηνα μετα απο τόσο καιρό που είχα να σε δω αστερι μου..ήρθα να σ αρπάξω απο παντού, κι αυτό ακριβώς έκανα!
Εγω σ ευχαριστώ για ολα..δυνατό γαμήσι κάναμε ,ακόμη το κωλι ανοιχτό το νιώθω!
Να βάλω και φωτο ντοκουμέντο αυτή την φορά ρε ΚΟΡΜΊ!
Κουμπάρε της Jo καρφώνεσαι λεμεεε !Καλά κουμπάρα έχουμε πει ότι εισαι και αν εισαι αλλά σήμερα παρά εισαι ....Ξέρεις εσύ τι εισαι εεεε....
Είσαι κουκλί!!!!?!Καλημέρα στα κουκλια μου!
Και ντυμένη και γυμνή το ίδιο καυλα είσαι.Καλημέρα στα κουκλια μου!
Δεν πρέπει καλέ μου φίλε??? Σε πολύ λίγες μέρες θα φύγει θα πάει διακοπές και όχι τίποτε άλλο δεν θα είμαστε μαζί και φέτος όπως και πέρσι ...Άρα δεν πρέπει μπας και πάρω ότι μου έταξε τώρα πριν της διακοπές???Κουμπάρε της Jo καρφώνεσαι λεμεεε !
Ευχαριστώ baby!Είσαι κουκλί!!!!?!
Μωρο μου εσυ...!Και ντυμένη και γυμνή το ίδιο καυλα είσαι.
Βρίσκομαι Μεσόγειο σήμερα είμαι Τηνισια αστερι και πάμε για Ισπανίααυτόματα
Φίλε μου καλέ σου πήρε πίπα η κουμπάρα?Την καλημέρα μου στη πιο καυλιάρα ,,σεξουαλική,, πορνοδιαστροφικη,, κουμπάρα που θα μπορούσε ποτέ να είχε ένας άνθρωπος ..Τουλάχιστον γιαυτα που γράφω υπάρχουν και αποδείξεις χα χα χα χα χα...ΚΑΛΗΜΕEEΡΑAAA JOOOOOO....
Όχι καλέ μου φίλε ούτε καν ..Χ α χα χα χα χα Μα και γιαυτό τα κοπλιμέντα σήμερα ...Μήπως και ...Φίλε μου καλέ σου πήρε πίπα η κουμπάρα?
Θέλω και εγώ Ιωάννα μουΟ χρήστης xaramofais νιώθει βιασμενος στην τοποθεσία madison από την σκυλογαμιολα sexy jo....
Η ΠΟΥΤΑΝΑ δεν με άφησε σε ησυχία,ήθελε την πουτσα στο στόμα συνέχεια και όταν έβγαινε από το στόμα τον εχωνε στον κωλο της ...πήγα να τον βάλω στο μουνι της και έκανε μούτρα η καργιολα ...μου ρουφηξε την ψυχή η σκύλα...ένα τσιγάρο πήγα να κάνω και την βρήκα ανάμεσα στα αρχιδια μου...
Με διάταξε να την γαμησω και υπάκουσα σαν πιστός φιλότιμος μπουρδελιαρης...η ΤΣΟΥΛΑ τα πήρε στο στόμα...
Τζο μου σε ευχαριστώ,
Με έκανες να ξεχαστω ....
Κάτι θα βάλω αργότερα όμως..Βάλε βίντεο να μας στείλεις να μαζέψουμε σταφύλια
Τι θέλεις γλυκα μου εσυ;;Θέλω και εγώ Ιωάννα μου
ΕσέναΚάτι θα βάλω αργότερα όμως..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θέλεις γλυκα μου εσυ;;