Peirawths20
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Σε λίγες μέρες που γυρνάω από ταξίδι...γ@μησακια κάνω...καλημέρα αγορι!
Θα έρθω να με αδειάσεις
Σε λίγες μέρες που γυρνάω από ταξίδι...γ@μησακια κάνω...καλημέρα αγορι!
Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχεις jo τα φιλιά μουΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
..ένα αγόρι που συμπαθώ ιδιαιτέρως ..να είσαι καλά και να περνάς σούπερ !Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχεις jo τα φιλιά μου
Που είναι εκείνο το μικρό ζαχαρωτό ????Καλημερούδια !
Για τ αγόρια που με ρωτάτε σε μηνύματα αν θα δεχθώ νέα άτομα ξανα,μα δεν σταμάτησα να επιλέγω αυτούς που γουστάρω πραγματικά και μου κάνουν κλικ, το έχω εξηγήσει πολλάκις!
Ούτε τ οτι κάποιος επειδή τον έχω δει παλιά, σημαίνει ότι αν με ζητήσει θα θελω ξανα ..είναι θέμα χημείας και συμπεριφοράς ολα!
Μην τα υπερ αναλύουμε αγόρια μου γιατί χάνουμε την ουσία,καυλες και καλά γαμησια να έχουμε,κι εγώ ενεργή σταθερά στον βωμο του σεξ!
αρρώστια είσαιΚαλημερούδια !
Για τ αγόρια που με ρωτάτε σε μηνύματα αν θα δεχθώ νέα άτομα ξανα,μα δεν σταμάτησα να επιλέγω αυτούς που γουστάρω πραγματικά και μου κάνουν κλικ, το έχω εξηγήσει πολλάκις!
Ούτε τ οτι κάποιος επειδή τον έχω δει παλιά, σημαίνει ότι αν με ζητήσει θα θελω ξανα ..είναι θέμα χημείας και συμπεριφοράς ολα!
Μην τα υπερ αναλύουμε αγόρια μου γιατί χάνουμε την ουσία,καυλες και καλά γαμησια να έχουμε,κι εγώ ενεργή σταθερά στον βωμο του σεξ!
...αχόρταγο αγόρι!!Που είναι εκείνο το μικρό ζαχαρωτό ????
..είμαι άρρωστη με τους λουτσους!!αρρώστια είσαι
Είπα ότι είναι σαν ζαχαρωτό !!! Τρεις μέρες έψαχνα το κατάλληλο ( pink macaron ) η πεμπτουσία της γεύσης !!Κουκλάκια μου.. θα γράψω κάτι εδω εφόσον είναι το βημα μου για να το δουν ολοι(δεν αφορά εσάς που γνωρίζω & σέβομαι όπως κι εσείς εμένα),λοιπόν από την ώρα που είπα στοπ σε νέα άτομα αλλα και σε παλιούς πλεον(μέλη),που δεν θελω να συναντώ,κάποιοι με την πρώτη ευκαιρία με ειρωνεύονται σ αλλα νηματα..δυστυχώς ο ανδρικός εγωισμός οταν πληγεί είναι χειρότερος κι από γυναίκας.
Θελω να τους πω ότι δεν με ακουμπούν αυτα πλέον,την ιστορία μου την έχω γράψει,δεν ζητω επιβεβαίωση αν και την έχω απλόχερα με αυτά που γράφετε όλοι(εκατοντάδες ..!)ειμαι στο σπορ, ακόμα ,για να περνάω καλα πλέον οπως γουσταρω & με τους όρους που γουστάρω (κι άργησα να κάνω τις επιλογές μου ,δλδ να συναντώ
αυτούς που θελω και μόνο).
Το νημα το συντηρώ για την καυλαντα μας και να μην χαθεί η επικοινωνία μας ,που λατρεύω απο το 21!
Αυτά και καλό απόγευμα..παω για τον αγωνα(για κάποιους ειμαι Α'Εθνικη τι να κάνουμε χεχεχε!)
*Δωρο μια φωτο με νόημα...
Ωραία τα γυαλακια Τζο αλλά κρύβεις και τα βυζάκιαMια φωτο εντελώς της στιγμής, για τ αγόρια μου που τους αρέσουν τα γυαλάκια!
Βρε καυλιαρη είπα να δείξω λίγο φάτσα...κάτι γι αλλαγή,κι εσείς ζητάτε βυζια & κωλους...γυπαετοι μου εσείς χαχαχαχα!!!Ωραία τα γυαλακια Τζο αλλά κρύβεις και τα βυζάκια
Πάντα ήθελα να δω έναν κωλο με γυαλιαΒρε καυλιαρη είπα να δείξω λίγο φάτσα...κάτι γι αλλαγή,κι εσείς ζητάτε βυζια & κωλους...γυπαετοι μου εσείς χαχαχαχα!!!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα μόνο εσύ θα το έλεγες!!!!Πάντα ήθελα να δω έναν κωλο με γυαλια
Καλημερούδια !
ΕΡΩΤΑΣΚαλημερούδια !
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥMια φωτο εντελώς της στιγμής, για τ αγόρια μου που τους αρέσουν τα γυαλάκια!
Στο άλλο ραντεβού μας να τα φορέσω!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Στο άλλο ραντεβού μας να τα φορέσω!
ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣτο άλλο ραντεβού μας να τα φορέσω!!
ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΟΥΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Αγαπη μου εσυ..!!Αχ ποτε θα σε φάω πάλι!!
Είπα ότι είναι σαν ζαχαρωτό !!! Τρεις μέρες έψαχνα το κατάλληλο ( pink macaron ) η πεμπτουσία της γεύσης !!
Με καυλωνει άσχημα όταν με λες καθαρμα....ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΟΥ
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Υπεροχη φωτογραφία ειλικρινά.