emmanouil2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 587
- Πόντοι
- 21
Θεαραααα μου!Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
Θεαραααα μου!Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
Το κλάμερ είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!!!Έτσι να μας κρατάς καυλωμενους
Κουκλι μου εσυ!!Θεαραααα μου!
Κανόνισε να σε φάω παλι εσένα...ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
Jo μου είσαι γυναίκα Timberland!!!! Όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι και πιο καύλαΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Ωωωω ευχαριστώ αγορι!!Jo μου είσαι γυναίκα Timberland!!!! Όσο περνάει ο καιρός γίνεσαι και πιο καύλα
Εσύ δεν μεγαλώνεις...Ωωωω ευχαριστώ αγορι!!
Όντος κάποιες οταν μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτερες σε πολλά,η ωριμότητα και η αυτοπεποίθηση είναι αφροδισιακα για κάποιους..
Λογικά με γνωρίζεις..για να το λες..
Ναι ναι,θα καταντήσω σαν τη Ζωζώ θα πάω 90 και θα λέω 50 χχαχαχαχαχαχα!!!Εσύ δεν μεγαλώνεις...
Μόνο καυλώνεις...
![]()
Καυλώνει η Ζωζώ???Ναι ναι,θα καταντήσω σαν τη Ζωζώ θα πάω 90 και θα λέω 50 χχαχαχαχαχαχα!!!
Έχει που έχει ζέστη, βγάζεις κι αυτές τις φωτογραφίες.... θερμοπληξία θα πάθουμε. Πόσο να αντέξουμε.Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
Αχ λατρεμένο αγορι μου εσυ..ελπίζω να διακοπαρεις,γιστι έχουμε ξανα αγώνα όταν γυρίσουμε !Έχει που έχει ζέστη, βγάζεις κι αυτές τις φωτογραφίες.... θερμοπληξία θα πάθουμε. Πόσο να αντέξουμε.
Απλά υπέροχη. Τα σέβη μου
Η γοητεία σου είτε έχει χρώμα άσπρο μαύρο η φωτό είτε είναι ενχρωμη .... ξεχειλίζει!!!!!!Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
Μια μόνο μισάωρη συνάντηση ήταν αρκετή για να έχω εικόνα... Δεν είπαμε αντίο αλλά στο επανιδείν..Ωωωω ευχαριστώ αγορι!!
Όντος κάποιες οταν μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτερες σε πολλά,η ωριμότητα και η αυτοπεποίθηση είναι αφροδισιακα για κάποιους..
Λογικά με γνωρίζεις..για να το λες..
Να και τ αλλο το κουκλι μου!Η γοητεία σου είτε έχει χρώμα άσπρο μαύρο η φωτό είτε είναι ενχρωμη .... ξεχειλίζει!!!!!!
Και τα μισάωρα που έκανα τοτε,ξεχείλιζαν απο καυλα ,οταν υπήρχε ωραία χημεία!!Εξάλλου οι γρήγορες πρόστυχες φάσεις μ αρέσουν πολυ!Μια μόνο μισάωρη συνάντηση ήταν αρκετή για να έχω εικόνα... Δεν είπαμε αντίο αλλά στο επανιδείν..
Η γοητεία σου είτε έχει χρώμα άσπρο μαύρο η φωτό είτε είναι ενχρωμη .... ξεχειλίζει!!!!!!
Αποδέχομαι την πρόκληση. Θα σε πάρω από εβδομάδα για τα διαδικαστικά. ΦιλιάΑχ λατρεμένο αγορι μου εσυ..ελπίζω να διακοπαρεις,γιστι έχουμε ξανα αγώνα όταν γυρίσουμε !
Σε φιλώ..
Φωτιά!!! Απλά δεν υπάρχεις…Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()
Θεϊκή φωτό!!!!Φωτιά!!!
Γειά σου Τζο κουκλαρα. Δεν έχω καταφέρει να έρθω ξανά ακομααλλά θα σε πάρω μέσα στην εβδομάδα να κανονίσουμε!Kαλησπερα στ αγόρια μου!![]()