Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 168.383
Καλημέρα αγάπη!!
Καλημέρα αγάπη!!
Καλημερα καλή και γλυκιά μου κουμπαρούλα μου ..Μια όμορφη Κυριακή να εχεις... ΑΑΑΑΑ γιαυτό μου είπε ότι είχε δουλειά πρωί πρωί και άργησε να έρθει για να φύγουμε>???? Έχουμε και μυστικά???Αμε ,και τον είδα & λίγο πριν φύγει,ένας κούκλος έγινε!!
Φιλάκια θα τα πουμε αγαπη!
Καλημέρα καυλιαρικο μου.Καλημερα καλή και γλυκιά μου κουμπαρούλα μου ..Μια όμορφη Κυριακή να εχεις... ΑΑΑΑΑ γιαυτό μου είπε ότι είχε δουλειά πρωί πρωί και άργησε να έρθει για να φύγουμε>???? Έχουμε και μυστικά???
Καλαααα ,,καλλααααααΚαλημέρα καυλιαρικο μου.
Καλά τα πε το παιδί χεχεχε!
Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!!!!!!!!!!!!!!Ειχα ταξει δωρο πριν μέρες κι ο λόγος μου συμβόλαιο (χρόνια τωρα),λοιπόν 29/30/31 Ιούλη ,δλδ μονο για τις 3 αυτες ημέρες,και μόνο για όσους έχω δει (και φυσικά πέρασαμε σούπερ)η ωρα θα είναι 60 από 80.Μια μικρή ανταπόδοση στην αγαπη σας τοσα χρόνια και μια που υα πλησιάζουν οι διακοπές μου και θα είμαι πιο χαλαρή επιτέλους!
Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί γίνεται γενικά χαμουλης!
Χαχαχαχαχα ετσι ακριβώς !!Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο ετσι άσχημα θελω να σε καυλωνω ΚΑΘΑΡΜΑ μου. Ότι λιγότερο δεν έχει θεση σε ένας του δυο. Δεν έχει νόημα. Καλυτερα τιποτα καυλα μου.
Ποσο καλά με ξέρεις....Η πουτσα ειναι η ζωη σου, το κωλι σου η δικη μου ️️️
Όποιος πρόλαβε τη JO είδε και πάρα είδε .... χα χαχαχαΟποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!!!!!!!!!!!!!!
Ξερεις πολυ καλα πως η ποιότητα πάνω απ ολα καθαρμα μου καυλωτικοΠοσο καλά με ξέρεις....
...αντε λοιπόν..στο επόμενο ραντεβού περιμένω τσόντα διαρκείας να γυρίσουμε!Τρικαμερο θα μας στήσω!!!
Μακάρι ευχής εργον μωρο μου...αντε λοιπόν..στο επόμενο ραντεβού περιμένω τσόντα διαρκείας να γυρίσουμε!
Καλή κ ξεκούραστη ΚυριακήΑντε καλή μας Κυριακή αγόρια μου,κι ας την περάσει ο καθένας όπως πραγματικά γουσταρει!
Πάρε μας κ ας μην έχουμε έκπτωση !Χαχαχαχαχα ετσι ακριβώς !!
Ανταποδίδω συχνά στ αγόρια μου..
Τ αγόρια που θέλω πραγματικά να να δω ,θα τα δω οπως και να χει..Καλή κ ξεκούραστη Κυριακή
Να περάσεις καλά !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε μας κ ας μην έχουμε έκπτωση !
καλησπερααα καυτο μου πλασμαΚαλημέρα αγάπη!!