xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.747
- Πόντοι
- 1.056
Καλημμεεεραααααααααααααααααααααααααααα κουμπάρα ..Ενα όμορφο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο να εχεις .... Έμαθα σε πήρε τηλ και σου είπε τα νέα του ο φαντάρος μας...
Αμε ,και τον είδα & λίγο πριν φύγει,ένας κούκλος έγινε!!Καλημμεεεραααααααααααααααααααααααααααα κουμπάρα ..Ενα όμορφο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο να εχεις .... Έμαθα σε πήρε τηλ και σου είπε τα νέα του ο φαντάρος μας...
Κουκλι μου εσυ όμορφο(και το εννοώ το κουκλι!)...καλο σαββατοκύριακο να εχεις!!Καλημέρα γυναικάρα! Μόλις συνέλθω και βρω λίγο χρόνο θα γράψω για την 3η μας συνάντηση! Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Μμμμμ..ωραία ιδέα..αν και νομίζω απατώντας στ αγόρια που εχω δει και καταλαβαίνω ποια είστε από τα γραφομενα,είναι σαν να δίνω μια μίνι περιγραφή!!Τώρα που το σκέφτομαι, θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις κι εσύ μία φορά για κάποιο ραντεβού σου. Να δούμε εσύ πώς αντιλαμβάνεσαι τα όσα γίνονται στο κολαστήριο της Κατεχάκη.
Δεν ξέρω τι λένε και οι συναγωνιστές, αν και δε μας πέφτει λόγος, εσύ θα το αποφασίσεις!
Από τις καλύτερες κοντά στην Αθήνα!
ολη η πισω πλευρα των Γερανιων ειναι καταπρασινη , με πανεμορφες παραλιες αρχης απο το Σχοινο ,Μαυρολιμνη ,Αλεποχωρι και τελος Ψαθα τα εχω γυρισει ολα σκετος παραδεισος .η Ελλαδα καλοκαιρι ειναι μακραν το ομορφοτερο μερος του κοσμου ,καθε μερα κολυμπω περιπου 4χλμ και βλεποντας και εξω και μεσ αμε τα γυαλια ,λεω που ζουμε ,σε τι παραδεισο ζουμε και δεν τον εκτιμουμεΑπό τις καλύτερες κοντά στην Αθήνα!
Εισαι άτακτος ομως ξέρεις εσυ χαχαχα!!
Αγόρια μου γλυκά σας αφήνω τώρα με καλεί το καθήκον!
Απο μικρό παιδί τριγυρνώ εκει (εχω εξοχικό)τα ξέρω καλα τα μέρη αυταολη η πισω πλευρα των Γερανιων ειναι καταπρασινη , με πανεμορφες παραλιες αρχης απο το Σχοινο ,Μαυρολιμνη ,Αλεποχωρι και τελος Ψαθα τα εχω γυρισει ολα σκετος παραδεισος .η Ελλαδα καλοκαιρι ειναι μακραν το ομορφοτερο μερος του κοσμου ,καθε μερα κολυμπω περιπου 4χλμ και βλεποντας και εξω και μεσ αμε τα γυαλια ,λεω που ζουμε ,σε τι παραδεισο ζουμε και δεν τον εκτιμουμε
και εγω αλλα το εκανα μονιμη κατοικια να που θα συναντηθουμε τελικαΑπο μικρό παιδί τριγυρνώ εκει (εχω εξοχικό)τα ξέρω καλα τα μέρη αυτα
Τζοάνα υπέροχη να σαι καλά, πάντα πολλά φιλιάΚαλο βραδυ κουκλάκια !
Γλυκό μου αγορι εσυ..ανταποδίδω !!Τζοάνα υπέροχη να σαι καλά, πάντα πολλά φιλιά
Καλο βραδυυ τζοο μουυ <3Καλο βραδυ κουκλάκια !
Από τα πλέον τιμητικά λόγια ως πολύ έμπειρη γυναίκα.Γλυκό μου αγορι εσυ..ανταποδίδω !!
Σ έχω απολαύσει και ξερω πόσο φοβερο άτομο εισαι!
Καλό βράδυ αγορακι μου!!Καλο βραδυυ τζοο μουυ <3
Kαλησπερα στ αγόρια μου!
Καλο βραδυ κουκλάκια !