Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.440
Χαχαχαχαχα καλημερα άτακτο μου αγορι!!Καλα καλλλλαααααααααααααα λίγες μέρες έμειναν ..
Χαχαχαχαχα καλημερα άτακτο μου αγορι!!Καλα καλλλλαααααααααααααα λίγες μέρες έμειναν ..
Άτακτος αυτός ο κωλος ...Καλημέρα αγόρια μου σήμερα διαθέσιμη από νωρίς απογευματάκι και μετα!
Καλημερααα θεια τζο <3Καλημέρα αγόρια μου σήμερα διαθέσιμη από νωρίς απογευματάκι και μετα!
Σε περιμένω να μου τις βρέξεις καυλιαρη..Άτακτος αυτός ο κωλος ...
Θέλει λίγο και πολύ
Κουκλι μου εσυ καλημέρα!Καλημερααα θεια τζο <3
Μακάρι να ήμουν πιτσιρικάς Jo μου. Δεν έχει σημασία όμως. Σημασία έχει πόσο υπέροχη γυναίκα, ερωμένη, φίλη, είσαιΕσυ πρέπει να εισαι ο πιτσιρικάς που έρχεσαι χρόνια σε μένα(ήρθες κσι προχθες)..όλους σας καταλαβαίνω χαχαχα!Φιλιά μούτρο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..ανταποδίδω τα φιλιά γλυκε μου..!
Έκανα λάθος τότε...αρα θα είσαι κάποιο άλλο αγαπημένο μου αγορι(σαν κάτι να κατάλαβα ..)Μακάρι να ήμουν πιτσιρικάς Jo μου. Δεν έχει σημασία όμως. Σημασία έχει πόσο υπέροχη γυναίκα, ερωμένη, φίλη, είσαι
Μόνο jo παιδιά.Καλησπέρα στ αγόρια μου..!
Λογω δουλειάς είναι δύσκολο ν απαντώ την δεδομένη στιγμή σε όλους όσους γράφετε εδώ (το ξέρετε ότι σας αγαπώ και σας σέβομαι!)
Φιλάκια,στον καθένα ξεχωριστά,όταν χαλαρώσω θα μπω να τα πούμε!
Ωωωω ευχαριστώ πολύ!!!Μόνο jo παιδιά.
Ανεπανάληπτη
Να σαι καλά αγορακι μου!!Κυρία ιωαννα τοπππ
Μέσα στην καύλα η Τζο μας όπως πάντα...Να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )
Να δώσω την βροχερή καλησπέρα μου!
..την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, εχω φτιάξει σκηνικό με πολυέλαιο χεχεχεχε!!!Μέσα στην καύλα η Τζο μας όπως πάντα...
Φέρνω τραμπολίνο εσύ ξέρεις τι είναι να κάνεις..την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, εχω φτιάξει σκηνικό με πολυέλαιο χεχεχεχε!!!
....ρε Jo, ρε Jo μπερδεψες τα πιπινια??? Αμασητα τα κατεβαζειςΈκανα λάθος τότε...αρα θα είσαι κάποιο άλλο αγαπημένο μου αγορι(σαν κάτι να κατάλαβα ..)
Η ηλικία δεν έχει ουδεμία σημασία μπροστά στην διάθεση!!
Όπως και να έχει με τιμά η αποψη σου..σ ευχαριστώ!
...πρέπει να έχω "παρει" ολόκληρα πανεπιστήμια ,που να τα θυμάμαι ολα ρε συ χαχαχαχαχα!....ρε Jo, ρε Jo μπερδεψες τα πιπινια??? Αμασητα τα κατεβαζεις
παλι διακοπές δεν παίζεσαιΚαλα καλλλλαααααααααααααα λίγες μέρες έμειναν ..
Ντήσου βρεχει και θα κρυώσειςΝα ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )
....εινσι δύναμη η Τζο δεν μασάει αντέχει και το ξέρεις !Ντήσου βρεχει και θα κρυώσεις
περιμένω να φτιαξουν την γραμμη 4 να έρχομαι άνετα....εινσι δύναμη η Τζο δεν μασάει αντέχει και το ξέρεις !
Που σαι ρε μούτρο όμορφο εσυ;!
Αυτή δεν είναι βροχερή καλησπέρα .....είναι καλησπέρα για να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο !!!!!υπέροχο αμπαλαζ σε τέλειο περιεχόμενο !!Να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )