εγω γιατι βλεπω μονο μια κωλαρα φεγγαρι ???? ειμαι κωλακιας τελικα χαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα είναι φεγγαροκωλα !!!
εγω γιατι βλεπω μονο μια κωλαρα φεγγαρι ???? ειμαι κωλακιας τελικα χαχαχ
Ααααχ βρεκουμπαρε της joana ...θα αγιασης !!!!!!!!! Όσιος κουμπάρος !!!ΕΕΕΕΕ μα ρε πούστη μου ναι ..... Εεεεμα πια .....Πεστα κάλε μου φίλε ...
Μάλλον θα ξέρεις να κάνεις και καλό στιφάδοΠρος το παρόν παω να πνιξω άλλο ενα κουνέλι σε λιγο ..κι απ οτι βλέπω με τα ραντεβού που κλείστηκαν,ολη μερα κουνέλια θα πνιγω χαχαχαχα!!
Φιλακια κουκλάκια!!
Ω ναι το ξέρω πολύ καλά μετά από τόσα ραντεβού ....!!εγω γιατι βλεπω μονο μια κωλαρα φεγγαρι ???? ειμαι κωλακιας τελικα χαχαχ
Ευχαριστώ πολύ ματιά μου!!Είσαι φοβερή. Κούκλα κ ωραίος τύπος..
...ήταν δυνατό ραντεβού!!μπράβο ρε @petergsp @Sexyjoanna πάντα τέτοια!
...στη κωλαρα θα βάλω ολόκληρο στεφάνι δώρο χαχαχα!!.....αγαπη, το φιογκακι επρεπε να ειναι λιγοοοοοοο παραπανω! Η κωλαρα σου ειναι το δωρο
Το φιογκακι με τα δοντια μου θα λυσω.
Το καυλι μου κοπαναω να μη χυσω.
Το κορμακι κατεβαζεις κερνάς τρυπες.
Πρωταθλητρια σε φωναζουνε στις πιπες.
Τη μουσουδα μου στη μουνα σου τη χωνω.
Και τη γλωσσα μου στη σουφρα σου καρφωνω.
Σκουιρτινκ κανεις με τα χυσια με γεμιζεις.
Το καυλι μου μη ματιασουν μου το φτυνεις.
Κι αφου γευτηκα τα ωραια σου ζουμακια.
Ενα ενα σου γλειψα τα πατουσακια.
....πες το κι έγινε μωρο μου..!Για ένα 24 θα ήθελα να είμαι το φιογκακι σου χωρίς να με βγάλεις από πάνω σου !!!!!!!!!
Πιτ(π)ες κάνω καλές ετσι τους ρίχνω!!Μάλλον θα ξέρεις να κάνεις και καλό στιφάδο
Παναγία μου...Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Έκπληξη το γυαλι που φορω χεχεχε!
..σε περιμένω και το ξέρεις...να παίξουμε δασκάλα-μαθητής!Παναγία μου...
Οκ το καταλάβαμε....θα τον παίξουμε..Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Μαλλί, γυαλί, κάμερα και ρολόι...Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Ποια πορνοστάρ είναι αυτή ρε φίλε καλο
Υπεροχο κορμάκι σε απίστευτη κορμαρα με καυλωτικο γυαλί!!!Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Έχεις βαλθεί ρε σατανά να με κολάσεις ...Αλλά στο εχω πει δεν σου κάθομαι ....Δεν ξέρω εχεις βάλει κάνα στοίχημα με τη κουμπάρα σου???Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
εκρηκτική όπως πάνταΝα σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Άσε καλέ μου φίλε όποτε βρισκόμαστε να δεις τι μου κάνει ,,,τι σκέρτσο τι νάζια ,,άσε το πώς ντύνεται ..Αλλά εγώ βράχος (η πουτσα μου ) χα χα χα ..Όχι όχι αντιστέκομαι που ξέρω τι έχουν πει με τη γυναικά μου αυτές..Ααααχ βρεκουμπαρε της joana ...θα αγιασης !!!!!!!!! Όσιος κουμπάρος !!!
Πίττες καλες εχει το lidlΠιτ(π)ες κάνω καλές ετσι τους ρίχνω!!