Χαλί να με πατήσεις θα γίνω...Καλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
Και να σε απολαμβάνω από κατω
Όμορφη λατρεία σε φιλώ ...
Χαλί να με πατήσεις θα γίνω...Καλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Έκπληξη το γυαλι που φορω χεχεχε!
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας!!!!Άσε καλέ μου φίλε όποτε βρισκόμαστε να δεις τι μου κάνει ,,,τι σκέρτσο τι νάζια ,,άσε το πώς ντύνεται ..Αλλά εγώ βράχος (η πουτσα μου ) χα χα χα ..Όχι όχι αντιστέκομαι που ξέρω τι έχουν πει με τη γυναικά μου αυτές..
Σε τεσταρουν πρόσεχε !!!Έχεις βαλθεί ρε σατανά να με κολάσεις ...Αλλά στο εχω πει δεν σου κάθομαι ....Δεν ξέρω εχεις βάλει κάνα στοίχημα με τη κουμπάρα σου???
Αυταρχικη διαθεση. Δεν σε ειχα για τετοια.Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Αυτό λέω και εγώ καλέ μου φίλε αν και τόσα χρονια θα μου είχε δώσει μεζέ η κουμπάρα ..Άσε που οι κουμπάρες τα λένε πολύ καλά αν και το εχω ξανά πει αυτό αλλά που ξέρω εγώ ,,,Άσε να εχω το κεφάλι μου ήσυχο..Σε τεσταρουν πρόσεχε !!!
Ποια Τζο δημιουργεί τις καβλες δε μας λεςΚαλησπέρα σ ολα τ αγόρια μου εδω και καλή Κυριακή να έχετε.. εγω όπως πάντα με καυλες φυσικά!
Πολύ σοφιστικέ το γυαλί!Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
...υποτακτικη διαθεση δεν είχα ποτέ, αρα ναι, το αυταρχικό στοιχείο ειναι πιο κοντά μου..Αυταρχικη διαθεση. Δεν σε ειχα για τετοια.
Πολύ σοφιστικέ το γυαλί!
Καλησπέρα αγόρι!Καλησπέρα!!
Που είσαι εσυ;!Τα φιλια και την αγάπη μου!!εκρηκτική όπως πάντα
τα φιλιά μου
Εσυ πρέπει να εισαι ο πιτσιρικάς που έρχεσαι χρόνια σε μένα(ήρθες κσι προχθες)..όλους σας καταλαβαίνω χαχαχα!Φιλιά μούτρο!!Υπεροχο κορμάκι σε απίστευτη κορμαρα με καυλωτικο γυαλί!!!
..ανταποδίδω τα φιλιά γλυκε μου..!Χαλί να με πατήσεις θα γίνω...
Και να σε απολαμβάνω από κατω
Όμορφη λατρεία σε φιλώ ...
Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Σπινθήρες στα ξερόκλαδα της διοπτρολαγνειας μου....Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Το ξέρω μωρό μου οτι τρελαίνεσαι για γυαλιά σε γυναίκα...αρκεί να της πάνε φυσικα!Εμένα μου δίνουν στυλ..!Σπινθήρες στα ξερόκλαδα της διοπτρολαγνειας μου....
Το αποτέλεσμα προφανές...
Πυρ αλυπητο και ανεξέλεγκτο...
Ποιο νερό θα αντέξει να σβήσει αυτήν την φωτιά;
Σε εσένα στυλ...σε εμένα έμπνευση... και όχι μόνο..!!Το ξέρω μωρό μου οτι τρελαίνεσαι για γυαλιά σε γυναίκα...αρκεί να της πάνε φυσικα!Εμένα μου δίνουν στυλ..!
Καλα καλλλλαααααααααααααα λίγες μέρες έμειναν ..Καλημέρα αγόρια μου σήμερα διαθέσιμη από νωρίς απογευματάκι και μετα!