Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Με τα γυαλιά παίζει να είσαι ακόμα πιο ΚαυλαΝα σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Έκπληξη το γυαλι που φορω χεχεχε!
Με τα γυαλιά παίζει να είσαι ακόμα πιο ΚαυλαΝα σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Καλημέρα αγόρια μου σήμερα διαθέσιμη από νωρίς απογευματάκι και μετα!
....τον λουτσο σας να χτυπάτε στα κωλομερια μου μωράκια χαχαχα!!Αυτή δεν είναι βροχερή καλησπέρα .....είναι καλησπέρα για να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο !!!!!υπέροχο αμπαλαζ σε τέλειο περιεχόμενο !!
..ποσο πια;!παίρνει κι αλλο;!Με τα γυαλιά παίζει να είσαι ακόμα πιο Καυλα
Να μου μαμησεις το κωλαρίνο?!
Εεεεε, σεμνά.Να μου μαμησεις το κωλαρίνο?!
Όσοι το στόμα σου και στων θεών το αυτί η ευχή σου !!!....τον λουτσο σας να χτυπάτε στα κωλομερια μου μωράκια χαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..ποσο πια;!παίρνει κι αλλο;!
Μωράκι...
Από το στόμα σου και στων θεών το αυτί!....τον λουτσο σας να χτυπάτε στα κωλομερια μου μωράκια χαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..ποσο πια;!παίρνει κι αλλο;!
Μωράκι...
Ένας κωλος ...μια υπόσχεση !!!!
Αυτές οι ρώγες, οι θεϊκές, είναι για να τις πιπιλάω και να περιμένω τροφή, σαν μωρό που είμαι.Να δώσω την βροχερή καλησπέρα μου!
Ρώγες γιαπ πιπιλισμα...Να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )
Να δώσω την βροχερή καλησπέρα μου!
Αδιανόητος μουναρος!!!Να σας βάλω και το μπροστά σπο το κορμάκι;!
Καλημερα κουμπαααρρααααααα ...Μεθαύριο να σας δω μαζί με τη κουμπάρα σου τι εγκεφαλικά θα σκορπίστε που θα πάμε τον μικρο στο στρατόπεδο,,, και μετά που θα σας πάω για μπανακι και ψαράκι ...χα χα χα χα......Να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )
Tους βλέπω όλους επ ώμου αρμ με τις ψωλες σε παρουσιαστε αρμ ,αν πατήσει η Τζο σε στρατόπεδο...Καλημερα κουμπαααρρααααααα ...Μεθαύριο να σας δω μαζί με τη κουμπάρα σου τι εγκεφαλικά θα σκορπίστε που θα πάμε τον μικρο στο στρατόπεδο,,, και μετά που θα σας πάω για μπανακι και ψαράκι ...χα χα χα χα......
Όχι καλέ μου φίλε που διακοπές...Απλά λίγες μέρες για να τα πούμε από κοντά αν δεν έχει η κουμπάρα δουλείες...παλι διακοπές δεν παίζεσαι
Στο σκύψιμο είσαι Τζο...στο σκυψιμοΚαλησπέρα κουκλάκια μου,θα σας δω αργότερα πιο ήρεμα,ειμαι στο τρέξιμο ,φιλάκια πολλά!
αυτό το θέλουμε σε ολόσωμη φωτοοΝα ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τ αγόρια που γράφουν 2 ομορφα λόγια για μένα.. αυτή η ανταμοιβή του να προσφέρω καυλες, με φτιάχνει και παραπάνω από το οικονομικό πλέον(το εχω δηλώσει καιρό )
Γονυπετής και πεοθυλασουζα για την ακρίβεια ....Κοινός επί το έργον χα χα χαΣτο σκύψιμο είσαι Τζο...στο σκυψιμο
...αχ ωραίες εποχές,όταν πήγαινα να δω συγγενή μου όταν ήταν φαντάρος με το μίνι και τη γόβα στα κατσαβραχα χαχαχα!!Tους βλέπω όλους επ ώμου αρμ με τις ψωλες σε παρουσιαστε αρμ ,αν πατήσει η Τζο σε στρατόπεδο...
Αμα παω εγω μαζι του όταν παρουσιαστεί,1 μήνα φανταριλικι θα κάνει.. τσακ μπαμ θα το λύσω!!Καλημερα κουμπαααρρααααααα ...Μεθαύριο να σας δω μαζί με τη κουμπάρα σου τι εγκεφαλικά θα σκορπίστε που θα πάμε τον μικρο στο στρατόπεδο,,, και μετά που θα σας πάω για μπανακι και ψαράκι ...χα χα χα χα......
Αγαπημένε μου..Ρώγες γιαπ πιπιλισμα...
Ευχαριστώ baby!!Αδιανόητος μουναρος!!!