xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.506
Καλημερούδια γλυκιά μου κουμπαρούλα μου .... Μια ήρεμη μέρα να εχεις σήμερα

Καλημέρα αγάπη επίσης!Καλημερούδια γλυκιά μου κουμπαρούλα μου .... Μια ήρεμη μέρα να εχεις σήμερα![]()
Όλοι τον φιόγκο κοιτάμε να είσαι σίγουρηΚαλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
![]()
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τώρα ρε jooooooooooo ...Καλά γιατι το κάνεις αυτό τώρα ???? Κάτι είπαμε χτες ....Καλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
![]()
Ε ναι τζάμπα το αγόρασα;!και δεν είναι κ φθηνο!!Εκεί,τα μάτια στο φιογκο χαχαχαχα!!Όλοι τον φιόγκο κοιτάμε να είσαι σίγουρη![]()
Καλά...Καλά ..φιογκακια θα κάνουν τα ματάκια μας...Ε ναι τζάμπα το αγόρασα;!και δεν είναι κ φθηνο!!Εκεί,τα μάτια στο φιογκο χαχαχαχα!!
"....έχει μέλι.. εχει μέλι..του κουμπάρου το κουνέλι "που λέει το άσμα χαχαχαχαχα!!ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τώρα ρε jooooooooooo ...Καλά γιατι το κάνεις αυτό τώρα ???? Κάτι είπαμε χτες ....
Σαταααανααααα"....έχει μέλι.. εχει μέλι..του κουμπάρου το κουνέλι "που λέει το άσμα χαχαχαχαχα!!
Άστον όμως να το πνίξει"....έχει μέλι.. εχει μέλι..του κουμπάρου το κουνέλι "που λέει το άσμα χαχαχαχαχα!!
ΕΕΕΕΕ μα ρε πούστη μου ναι ..... Εεεεμα πια .....Πεστα κάλε μου φίλε ...Άστον όμως να το πνίξει![]()
Προς το παρόν παω να πνιξω άλλο ενα κουνέλι σε λιγο ..κι απ οτι βλέπω με τα ραντεβού που κλείστηκαν,ολη μερα κουνέλια θα πνιγω χαχαχαχα!!Άστον όμως να το πνίξει![]()
Καλημέρα αγοράκια μου!
![]()
Τό φιογκακι που είναι;Καλημέρα αγοράκια μου!
![]()
εγω γιατι βλεπω μονο μια κωλαρα φεγγαρι ???? ειμαι κωλακιας τελικα χαχαχΚαλημέρα αγοράκια μου!
![]()
Είσαι φοβερή. Κούκλα κ ωραίος τύπος..Καλημέρα αγοράκια μου!
![]()
Ποια πορνοστάρ είναι αυτή ρε φίλε καλοΕσύ η δασκάλα και μετα όλες οι αλλες![]()
Για ένα 24 θα ήθελα να είμαι το φιογκακι σου χωρίς να με βγάλεις από πάνω σου !!!!!!!!!Καλημέρα αγοράκια μου!
![]()