Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.643
Ευχαριστώ πολύ!!Μ αρέσει ολο αυτο το παιχνίδι εδω..μ εξιταρει!Ένα νημα που σε κρατάει καυλωμένο συνέχεια πολλά συγχαρητήρια!!
Ευχαριστώ πολύ!!Μ αρέσει ολο αυτο το παιχνίδι εδω..μ εξιταρει!Ένα νημα που σε κρατάει καυλωμένο συνέχεια πολλά συγχαρητήρια!!
Να τολμήσω να ζητήσω υλικό από εσένα να σε θαυμασω που ανήκω στους ατυχους που δεν θα σε συναντήσουν από ότι φαίνεται ως νέος θαυμαστής σου ???Ευχαριστώ πολύ!!Μ αρέσει ολο αυτο το παιχνίδι εδω..μ εξιταρει!
Καληνύχτα αγορι όμορφο....κι ευχαριστώ για τις αφιερώσεις!Καληνύχτα!
Αν πατήσεις προφίλ μου έχω πολύ υλικό!Να τολμήσω να ζητήσω υλικό από εσένα να σε θαυμασω που ανήκω στους ατυχους που δεν θα σε συναντήσουν από ότι φαίνεται ως νέος θαυμαστής σου ???
Κάνε μου χώρο στο κρεβάτι σουυΚαληνύχτα αγορια μου..όνειρα γλυκά αλλα και πονηρά!
Εχω συνηθίσει στα πολλά ανίψια.. ολα στη θεία Τζο ερχεστε χαχαχαχα!!Κάνε μου χώρο στο κρεβάτι σουυ
Θεία Ιωάννα
(Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ η θεία που όλοι θέλαμε να πάμε μικροί)
Ξέρετε, κυρία, όταν τραγουδούσε...Καληνύχτα αγορι όμορφο....κι ευχαριστώ για τις αφιερώσεις!
Καλό μήνα γυναικάρα μου!!!Καλο μηνα στ αγοράκια μου !!
Καθε φορα που μπαίνω στο νημα ,έχετε γράψει ολα τ αγόρια μου,και δεν ξέρω ποιο να πρώτο ευχαριστήσω..πανικός χαχαχχαχχαχχα!!
Σας αγαπώ και σας φιλώ ,έναν έναν ,ξεχωριστά!
Καλό μήνα έρωτα μου..!Καλό μήνα γυναικάρα μου!!!
Καληνύχτα στην γυναίκα των ονείρων μας !!!!!!!Καληνύχτα αγορια μου..όνειρα γλυκά αλλα και πονηρά!
Καλημέρα αγάπη επίσης!Καλημερούδια γλυκιά μου κουμπαρούλα μου .... Μια ήρεμη μέρα να εχεις σήμερα
Όλοι τον φιόγκο κοιτάμε να είσαι σίγουρηΚαλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τώρα ρε jooooooooooo ...Καλά γιατι το κάνεις αυτό τώρα ???? Κάτι είπαμε χτες ....Καλημέρα αγοράκια μου!
Με νέο κορμάκι ,που έχει και φιογκάκι στο μουνακι (σε συσκευασία δώρου σας το χω χαχαχαχα!!)
Ε ναι τζάμπα το αγόρασα;!και δεν είναι κ φθηνο!!Εκεί,τα μάτια στο φιογκο χαχαχαχα!!Όλοι τον φιόγκο κοιτάμε να είσαι σίγουρη
Καλά...Καλά ..φιογκακια θα κάνουν τα ματάκια μας...Ε ναι τζάμπα το αγόρασα;!και δεν είναι κ φθηνο!!Εκεί,τα μάτια στο φιογκο χαχαχαχα!!