Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.009
...γιατι οχι;!Τα γουστάρω αυτά!Ένα bukkake χρειάζεσαι αντί καφέ.
...γιατι οχι;!Τα γουστάρω αυτά!Ένα bukkake χρειάζεσαι αντί καφέ.
ΚαταλάβαμεΚαλημερούδια!
Παλι με καυλες ξύπνησα γμτ..
Πως με πιάνεις μούτρο μου όμορφο χαχαχαχα!!Καταλάβαμε
Θέλουμε φωτό από γλασάρισμα που σου έκαναν πολλοί!...γιατι οχι;!Τα γουστάρω αυτά!
Σαν το πρωινό γαμήσι δεν έχει. Πιστεύω ότι έχεις ακουστά.Καλημερούδια!
will reschedule soon!!! oh wait..Αχ ρε μωρό..στεναχωρηθηκα που δεν βρήκαμε ώρα κοινή σήμερα..ήθελα πολύ κι εγώ να σε ξαναδώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρομαι τ αγόρια νσ είστε συνέχεια καυλωμενα!
...εννοείται..!!Σαν το πρωινό γαμήσι δεν έχει. Πιστεύω ότι έχεις ακουστά.
...yes ..yes...yes!!!!will reschedule soon!!! oh wait..
Να τον καρφώνεις σαν να βαράς κομπρεσέρ ασταμάτηταΑντε μακια και θα τα πουμε..!!
Πάντα έχεις καυλες μωρο μουΚαλημερούδια!
..ετσι..δυνατά και με πάθος!!!Να τον καρφώνεις σαν να βαράς κομπρεσέρ ασταμάτητα
...σχεδόν κάθε μέρα.Πάντα έχεις καυλες μωρο μου
Τότε κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό..ετσι..δυνατά και με πάθος!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σχεδόν κάθε μέρα.
Εδικά τον τελευταίο καιρό...!
Έλα Πάτρα λατρεμένη μας... έχουμε εξεταστική και δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς εσένα...!Αντε μακια και θα τα πουμε..!!
Με ποιον παίκτη του ΠΑΟ θα πλήρωνες για να πας μαζί του Τζο ?????Καλησπέρα στ αγοράκια μου..ενδιαφέρον μπασκετική βραδιά..
Δεν πληρώνω ποτέ,με πληρώνουν...!!Με ποιον παίκτη του ΠΑΟ θα πλήρωνες για να πας μαζί του Τζο ?????
Σε έναν ανάποδο κόσμο εννοούσα ....είχε "χοντρούς " κατά καιρούς η ομάδα αλλά τώρα τελευταία όλοι είναι χτιστοιΔεν πληρώνω ποτέ,με πληρώνουν...!!
Α ,και προτιμώ άνδρες με κοιλίτσα!!!
...άμα ξαναβάλει ζουμπουρλιδικα αγόρια θα σου πω χεχεχεχεχε!!Σε έναν ανάποδο κόσμο εννοούσα ....είχε "χοντρούς " κατά καιρούς η ομάδα αλλά τώρα τελευταία όλοι είναι χτιστοι
Εσύ για να λες για μπάσκετ...Καλησπέρα στ αγοράκια μου..ενδιαφέρον μπασκετική βραδιά..
Μα και γιαυτό με έκανες κουμπάρο Joooo ,,αλλά τραμπάλα στη κοιλίτσα μου δεν εχεις κάνει ακόμη χα χα χα .....Καλημέρα κουμπάρα ένα όμορφο και ήρεμο Σάββατο να εχεις....Δεν πληρώνω ποτέ,με πληρώνουν...!!
Α ,κι εχω μια μικρή αδυναμία σε άνδρες με κοιλίτσα ..!