Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.029
...και μένα μ αρέσει baby...!!Αυτό το τέλειο ωμέγα που διάλεξες να βάλεις στην αβατάρα σου πόσο καβλωτικό είναι!
...και μένα μ αρέσει baby...!!Αυτό το τέλειο ωμέγα που διάλεξες να βάλεις στην αβατάρα σου πόσο καβλωτικό είναι!
Το άλφα και το ωμέγα στην καύλα.Αυτό το τέλειο ωμέγα που διάλεξες να βάλεις στην αβατάρα σου πόσο καβλωτικό είναι!
Ενα όνειρο που δεν θέλω να ξυπνήσω....Καλησπέρα στ αγόρια!
Και ξέρω να παίζω.. καταλλήλως!!ΤΙ ΠΑΤΟΥΣΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΤΧΜ !
ηρεμα το λεω.
Ματια μου εσυ...Ενα όνειρο που δεν θέλω να ξυπνήσω....
Όνειρο σκέτο είσαι...
Καληνύχτα γοητευτικό αγόρι μου..Καληνύχτα βασίλισσα.
Γυναικούλα μου εσύ!!!Έφτιαχνα λιγο το προφιλ μου & κοιτούσα τα εκατοντάδες αγόρια που έχετε γράψει για μένα..ανεκτίμητη αξία η ευχαρίστηση που γράφετε όλοι οτι σας δίνω εδω και χρόνια.. Σας ευχαριστώ πολυ,για όλα!
Καληνύχτα αγορια μου όμορφα...!
Όμορφε άνδρα μου εσυ...!!!Γυναικούλα μου εσύ!!!
Καλημερα Κοριτσαρα.Έφτιαχνα λιγο το προφιλ μου & κοιτούσα τα εκατοντάδες αγόρια που έχετε γράψει για μένα..ανεκτίμητη αξία η ευχαρίστηση που γράφετε όλοι οτι σας δίνω εδω και χρόνια.. Σας ευχαριστώ πολυ,για όλα!
Καλημερα Κοριτσαρα.
Οταν διαβαζω κατι τετοια....
"Έφτιαχνα λιγο το προφιλ μου & κοιτούσα τα εκατοντάδες αγόρια που έχετε γράψει για μένα.."
Εγω με το πονηρο μυαλο σκεφτομαι Jo με την οθονη και να υπαρχει αυτοικανοποιηση!!!!!
Καλημέρα αγάπη!Καλημέρα κουμπάρα ...Μια όμορφη γεμάτη θετική ενέργεια να εχεις σήμερα ..
Πω τι μας κάνεις τώρα ρε Joanna... κι εμάς δεν μας φεύγουν οι καύλες όσο σε βλέπουμεΚαλησπέρα..με καυλες..(που δεν φεύγουν και ποτε από μένα χαχαχαχα!)
Ετσι ρε αγορι....να ξυπνάμε καθε μερα υγιείς αρχικά,και μετα με καυλες!!Πω τι μας κάνεις τώρα ρε Joanna... κι εμάς δεν μας φεύγουν οι καύλες όσο σε βλέπουμε
OMG!!!Καλησπέρα..με καυλες..(που δεν φεύγουν και ποτε από μένα χαχαχαχα!)
Αχ ρε μωρό..στεναχωρηθηκα που δεν βρήκαμε ώρα κοινή σήμερα..ήθελα πολύ κι εγώ να σε ξαναδώ!!OMG!!!
Χαίρομαι τ αγόρια νσ είστε συνέχεια καυλωμενα!Γεια σου Τζο! Μας καύλωσες εν ώρα εργασίας!
Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια του λόγου σου όταν την υπογράφει η ψυχή σου μέσα από αυτό το υπέροχο πρόσωπο ...ποιος ? Είμαστε ψυχές και έχουμε πρόσωπα , εκεί φαίνεται η ομορφιά και η ασχήμια .... Υποκλίνομαι στην ομορφιά σου !!!!Έφτιαχνα λιγο το προφιλ μου & κοιτούσα τα εκατοντάδες αγόρια που έχετε γράψει για μένα..ανεκτίμητη αξία η ευχαρίστηση που γράφετε όλοι οτι σας δίνω εδω και χρόνια.. Σας ευχαριστώ πολυ,για όλα!
Ωωωωωω!!! Τι όμορφο....!Ελιωσα..!Ευχαριστώ!!Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια του λόγου σου όταν την υπογράφει η ψυχή σου μέσα από αυτό το υπέροχο πρόσωπο ...ποιος ? Είμαστε ψυχές και έχουμε πρόσωπα , εκεί φαίνεται η ομορφιά και η ασχήμια .... Υποκλίνομαι στην ομορφιά σου !!!!