Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.608
- Πόντοι
- 29.667
Ευχαριστούμε γυναικάρα μου και από εδώ, όχι μόνο από πμ
Έρωτα μου ..χρόνια πολλά με υγεία και να σε χαιρόμαστε οσοι σ αγαπάμε!!Ευχαριστούμε γυναικάρα μου και από εδώ, όχι μόνο από πμ
Εκτίθεσαιιιιιιιιιιι χα χα χαΕυχαριστούμε γυναικάρα μου και από εδώ, όχι μόνο από πμ
Ελπίζω να τους περιποιηθείς τους εορτάζοντες όπως αρμόζει σήμερα.Καλημερούδια και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
..ο Κώστας είναι αστέρι κουμπάρε!Εκτίθεσαιιιιιιιιιιι χα χα χα
...2 που έχω δει μέχρι τώρα δεν μου ειπαν όνομα εορτάζοντα ..χαχαχαχα!!Ελπίζω να τους περιποιηθείς τους εορτάζοντες όπως αρμόζει σήμερα.
Δεν πειράζει. Από του χρόνου και πάλι. Έτσι κι αλλιώς δεν χανόμαστε....2 που έχω δει μέχρι τώρα δεν μου ειπα όνομα εορτάζοντα ..χαχαχαχα!!
Kαλησπερα Κοριτσαρα!!!!Μια όμορφη Παρασκευή σε ολα τ αγόρια μου!
Kαλησπερα Κοριτσαρα!!!!
Θεααααααραααααα!!
Έτσι άγρια σε θέλουμε και αμείλικτη...Θα σας βάλω κάτι και θα βγω.. σας αγαπώ και το ξέρετε,απλα που και που ειμαι αυστηρή για να μην χάνονται οι ισορροπίες μεταξύ μας..όλοι εξάλλου έχουμε κοινό στόχο εδω μέσα..το καλό σεξ!!
Φιλάκια!
όλοι εξάλλου έχουμε κοινό στόχο εδω μέσα..το καλό σεξ!!
Φιλάκια!
....λιγο πριν φτάσω στην σύνταξη,θα το γυρίσω σε αφέντρα και θα δέρνω με τις ευχές σας χαχαχαχα χαχαχαχα!!Έτσι άγρια σε θέλουμε και αμείλικτη...
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα !!Μη μας τσουβαλιαζεις όλους στο ίδιο σακί κυρά Γιάννα μας, κάποιοι δω μέσα βρισκομεθα γιατί ψάχνουμε και καλό παστιτσο
Καυλα!!!Θα σας βάλω κάτι και θα βγω.. σας αγαπώ και το ξέρετε φυσικά ,απλα που και που ειμαι λιγο αυστηρή για να μην χάνονται οι ισορροπίες μεταξύ μας..όλοι εξάλλου έχουμε κοινό στόχο εδω μέσα..το καλό σεξ!!
Φιλάκια!
...κουκλάκι μου εσυ..!Καυλα!!!
Καλημετα κοριτσαρα.....λιγο πριν φτάσω στην σύνταξη,θα το γυρίσω σε αφέντρα και θα δέρνω με τις ευχές σας χαχαχαχα χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγάπη!!Επίσης!Καλλληημμμεεερρρααααααααααααααααααα......Μια όμορφη και ήρεμη μέρα να εχεις γλυκιά μου κουμπαρούλα ....
Όσο παίζετε bingo θα σας παίρνω και μια πιπουλα ..να θυμάμαι τα νιάτα μου χεχεχεχε!!Καλημετα κοριτσαρα.
Μετα απο τη συνταξη ομως ειπαμε Κ.Α.Π.Η. και Bingo!!
Κανονισε ψαχνω απο τωρα σε ποιο θα ειμαστε!
γλυκα - από την κορφη ως τα νυχιαΚαλησπέρα στ αγόρια!