Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.035
...τόσα χρόνια που σε γνωρίζω,πάντα κύριος κι ευγενικός..!γλυκα - από την κορφη ως τα νυχια
...τόσα χρόνια που σε γνωρίζω,πάντα κύριος κι ευγενικός..!γλυκα - από την κορφη ως τα νυχια
Στο λόγια μου ερχεσαι...άγρια και αμείλικτηΚαλησπέρα στ αγόρια!
...δεν είπα ποτέ ότι είμαι γλυκούλα χαχαχαχα!!Στο λόγια μου ερχεσαι...άγρια και αμείλικτη
κυνηγός...δεν είπα ποτέ ότι είμαι γλυκούλα χαχαχαχα!!
...αν.και τσαούσα γενικά,στο σεξ αφήνω τ αγοράκια γι αρχή να κάνουν παιχνίδι..μόλις τα δω οτι πρέπει να πάρουν ανασες,αναλαμβάνω δράση συνεχόμενη κι ακούραστη (απορούν μ αντοχές μου ....!!)κυνηγός
νομίζω εσένα το σεξ δεν σου παίρνει δυνάμεις, σου δίνει...αν.και τσαούσα γενικά,στο σεξ αφήνω τ αγοράκια γι αρχή να κάνουν παιχνίδι..μόλις τα δω οτι πρέπει να πάρουν ανασες,αναλαμβάνω δράση συνεχόμενη κι ακούραστη (απορούν μ αντοχές μου ....!!)
εχεις εναλλαγες πανω στο sex αναλογα τη φαση !!! χεχεχ...αν.και τσαούσα γενικά,στο σεξ αφήνω τ αγοράκια γι αρχή να κάνουν παιχνίδι..μόλις τα δω οτι πρέπει να πάρουν ανασες,αναλαμβάνω δράση συνεχόμενη κι ακούραστη (απορούν μ αντοχές μου ....!!)
Της μόνες αντοχές κουμπάρα που με εχεις αφήσει έμενα να δω ειναι στο ξενύχτι,, στο πιόμα ,, στο χορό ,,και στο πρόβατο αν και προσέχεις στο φάει.....Άντε να δω το πότε???? Αυτό που λένε ο κουμπάρος τη κουμπάρα.....αν.και τσαούσα γενικά,στο σεξ αφήνω τ αγοράκια γι αρχή να κάνουν παιχνίδι..μόλις τα δω οτι πρέπει να πάρουν ανασες,αναλαμβάνω δράση συνεχόμενη κι ακούραστη (απορούν μ αντοχές μου ....!!)
Εχεις φρεσκο στην μνήμη το τελευταίο ραντεβου μας εσυ καυλιαρη..χαχαχα!!!εχεις εναλλαγες πανω στο sex αναλογα τη φαση !!! χεχεχ
Κουμπάρε δεν πίνω αλκοόλ και δεν τρώω άλλο κρέας πλην μοσχάρι, μ άλλη κουμπάρα με μπέρδεψες ..για έλα να σε ξεμπερδέψω χαχαχχαχχαχα!!!Της μόνες αντοχές κουμπάρα που με εχεις αφήσει έμενα να δω ειναι στο ξενύχτι,, στο πιόμα ,, στο χορό ,,και στο πρόβατο αν και προσέχεις στο φάει.....Άντε να δω το πότε???? Αυτό που λένε ο κουμπάρος τη κουμπάρα..
Μα γιαυτό τα έγραψα γιατι δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά .....Ούτε το ο κουμπάρος τη κουμπάρα...Κουμπάρε δεν πίνω αλκοόλ και δεν τρώω άλλο κρέας πλην μοσχάρι, μ άλλη κουμπάρα με μπέρδεψες ..για έλα να σε ξεμπερδέψω χαχαχχαχχαχα!!!
Είσαι σίγουρη ?Κουμπάρε δεν πίνω αλκοόλ και δεν τρώω άλλο κρέας πλην μοσχάρι, μ άλλη κουμπάρα με μπέρδεψες ..για έλα να σε ξεμπερδέψω χαχαχχαχχαχα!!!
ΤΙ ΠΑΤΟΥΣΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΤΧΜ !Καλησπέρα στ αγόρια!
Όλο εδώ γυρνάς εσύ χμμμμμΕίσαι σίγουρη ?
Καλό μεσημέρι γλυκιά μας jo
Αμα βρω καλο λουκάνικο το τσιμπάω χααχαχα!!Είσαι σίγουρη ?
Καλό μεσημέρι γλυκιά μας jo
...εχει πάρει μεζε αδυναμία μου μάλλον γι αυτό χαχαχα!!Όλο εδώ γυρνάς εσύ χμμμμμ
Καλησπέρα στην πιο έκφυλη (και καλοντυμένη εννοείται) μιλφάρα της Αθήνας.Καλησπέρα στ αγόρια!
Καί δεν λέει τίποτα ό μπαγασας....εχει πάρει μεζε αδυναμία μου μάλλον γι αυτό χαχαχα!!
Να σαι καλά αγοράκι μου!Καλησπέρα στην πιο έκφυλη (και καλοντυμένη εννοείται) μιλφάρα της Αθήνας.