Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.003
Αυτά μου γραφεις και λιωνωωωω!!Κοριτσαρα Καλησπερα!!!!
Το 5στερο ειναι βατο,
η κορμαρα σου ομως ειναι !!
Αυτά μου γραφεις και λιωνωωωω!!Κοριτσαρα Καλησπερα!!!!
Το 5στερο ειναι βατο,
η κορμαρα σου ομως ειναι !!
Καυλιαρη μου..το 3 ραντεβού μας ,αλλά νομίζω ηταν το πιο έντονο.. όντος περάσαμε σουπερ!!
Με πέθανες εχτές... Ακόμα σέρνομαι...
Η πισινα που ειναι καλεεεεε...available from Monday..!
Επίσης αγάπη!Καλημέρα κουμπάρα μια όμορφη κυριακη να εχεις...
...ασε να κρατώ και τπτ για μένα βρε!Η πισινα που ειναι καλεεεεε
Καλη Κυριακή να έχετε και τα λέμε αύριο πάλι!
Έχω χυσει 2 φορές από το κινητό. Στην συνάντηση τι θα κάνω?Καλη Κυριακή να έχετε και τα λέμε αύριο πάλι!
Αυτά είναι απο χθες που ετοιμάστηκα να πάω σε πελάτη χωρίς εσώρουχα..!
Σ ευχαριστώ πολυ..κι εσύ ήσουν κύριος!Η καλύτερη...
εγω εχω αδυναμια στα στριγκακια πανω σου !!!! κορμαρα !!!Καλη Κυριακή να έχετε και τα λέμε αύριο πάλι!
*τα στιγμιότυπα είναι απο χθες που ετοιμάστηκα να πάω σε πελάτη χωρίς εσώρουχα..!
... να τα πετάς; να τα χάνω και να τα ψάχνουν τα κορίτσια στο χοτελ μετα χαχαχχαχχαχχα!!εγω εχω αδυναμια στα στριγκακια πανω σου !!!! κορμαρα !!!
Δεν τις δίνεις και σε εμάς και τις καύλες σου και τις τρύπες σουΚαλησπέρα..με καυλες..(που δεν φεύγουν και ποτε από μένα χαχαχαχα!)
κατι εχω σκεφτει για να μη το ξανα χασουμε ...θα στο δειξω στο επομενο ραντεβου μας χιχιχ... να τα πετάς; να τα χάνω και να τα ψάχνουν τα κορίτσια στο χοτελ μετα χαχαχχαχχαχχα!!
Εγκρίνω!!!Καλη Κυριακή να έχετε και τα λέμε από κοντά, αύριο πάλι!
*τα στιγμιότυπα είναι απο χθες που ετοιμάστηκα να πάω σε πελάτη χωρίς εσώρουχα..!
Μπαααα, οχι, ανήκεις στο λαό...ασε να κρατώ και τπτ για μένα βρε!
Αυτή τη γυναίκα στη βάφτιση της την βουτάγανε στην καυλαΚαλη Κυριακή να έχετε και τα λέμε από κοντά, αύριο πάλι!
...να πάρετε βιταμίνες απο πριν προτείνω καλου κακού...οι αντοχές μου είναι απεριόριστες !!!!Έχω χυσει 2 φορές από το κινητό. Στην συνάντηση τι θα κάνω?
...απο τότε θα μου έμεινε το κουσούρι και δεν ντυνομαι χαχαχαχα!!Αυτή τη γυναίκα στη βάφτιση της την βουτάγανε στην καυλα
...τις έχετε πάρει αρκετές φορές κύριε μου.. αχόρταγος ειστε..!Δεν τις δίνεις και σε εμάς και τις καύλες σου και τις τρύπες σου