Διαγραμμένο μέλος 231374
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2023
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Αντε μακια και θα τα πουμε..!!
Με πέθανες εχτές... Ακόμα σέρνομαι...will reschedule soon!!! oh wait..
Αντε μακια και θα τα πουμε..!!
Με πέθανες εχτές... Ακόμα σέρνομαι...will reschedule soon!!! oh wait..
θα κανεις και καποιες εξαιρεσεις για μας που εχουμε ατριχη κοιλια φετεςΑ ,κι εχω μια μικρή αδυναμία σε άνδρες με κοιλίτσα ..!
Αυτη κι αν ειναι καυλωτικη δηλωση...Χόρτασε σήμερα η κωλαρα μου!!
Μακάρι να μπορούσα όμορφε νεαρέ..να σε φάω ξανα ολόκληρο οπως τις προηγούμενες φορές!!Έλα Πάτρα λατρεμένη μας... έχουμε εξεταστική και δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς εσένα...!
Καλημέρα καυλιαρη κουμπάρε!!Μα και γιαυτό με έκανες κουμπάρο Joooo ,,αλλά τραμπάλα στη κοιλίτσα μου δεν εχεις κάνει ακόμη χα χα χα .....Καλημέρα κουμπάρα ένα όμορφο και ήρεμο Σάββατο να εχεις....
Καλημέρα baby!!!καλιμερα
που θα πας αυριο;Προς το παρόν διαθεσιμότητα δεν υπάρχει σήμερα,σπάνια έως ποτε να μου ακυρωθεί /αλλάξει κάτι,φυσικα για οτιδήποτε,θα το γράψω εδώ
Παράκληση.. να κλείνετε αρκετά νωρίτερα τα ραντεβού (ειδικά τ αγόρια μου που αγαπώ ιδιαίτερα και δεν μπορώ να εξυπηρετησω άμεσα.. )
Φιλιά για ενα όμορφο Σαββατο!
Σε 5αστερο χοτελ,πισίνα και φαγητο(το γνωστό...)που θα πας αυριο;
Αυτό είναι όταν λέμε χάσαμε το φως μας ........καλημέρα στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..που ξέρουν να περνάνε καλά όπως κι εγώ(εξου και την βρίσκουμε κι εδώ,κι εκτος μεταξύ μας!)
Μακριά από μας οι μιζεροι μες στην κακομοιριά,που δεν περνάνε καλά ουτε με τον εαυτό τους τον ίδιο!
Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί !!!!!Να τον καρφώνεις σαν να βαράς κομπρεσέρ ασταμάτητα
Το σημα της νικης..καλημέρα στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..που ξέρουν να περνάνε καλά όπως κι εγώ(εξου και την βρίσκουμε κι εδώ,κι εκτος μεταξύ μας!)
Μακριά από μας οι μιζεροι μες στην κακομοιριά,που δεν περνάνε καλά ουτε με τον εαυτό τους τον ίδιο!
...αναμένω μωράκι..!Αυτό είναι όταν λέμε χάσαμε το φως μας ......
Προκαλείς αναστάτωση.....τα υπόλοιπα από κοντά..
Αχ εσυ...αχ..!Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί !!!!!
..ετσι..πάντα έχει σημασία οτι ανεβάζω η γράφω baby..Το σημα της νικης
Η Άλωση της Ιωάννας από τους πορθητές..καλημέρα στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..που ξέρουν να περνάνε καλά όπως κι εγώ(εξου και την βρίσκουμε κι εδώ,κι εκτος μεταξύ μας!)
Γειά σου ρε μούτρο!!Η Άλωση της Ιωάννας από τους πορθητές
Δια βίου μάθησηΓειά σου ρε μούτρο!!
Κοριτσαρα Καλησπερα!!!!Σε 5αστερο χοτελ,πισίνα και φαγητο(το γνωστό...)
Ν απλώσω την κορμάρα μου αν δεν βρέχει!
Αντε ,παω τωρα μακια!