Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.697
....μ αρέσουν αυτές οι αντιθέσεις!!Καλλιτεχνικη , black n white
....μ αρέσουν αυτές οι αντιθέσεις!!Καλλιτεχνικη , black n white
...Και η Θεσσαλονίκη ρωτάει για σένα! Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή;Πολυ έντονα...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλιά παντού baby!
Το ίδιο ασανσέρ της αμαρτίας;Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Φυσικά...το σκέφτομαι έντονα το είπα και σ ένα άλλο παλικάρι που ρώτησε!...Και η Θεσσαλονίκη ρωτάει για σένα! Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή;
Ε καλά....το ίδιο έλεγες και τον 15αυγουστοΦυσικά...το σκέφτομαι έντονα το είπα και σ ένα άλλο παλικάρι που ρώτησε!
Εσυ κρατάς σημειώσεις;!Ε καλά....το ίδιο έλεγες και τον 15αυγουστο
Καλύτερα μη λες τπτ δημιουργεις προσδοκίες χωρίς λόγο ....Εσυ κρατάς σημειώσεις;!
Ειπα το θέλω έντονα δεν ορισα ημερομηνία. .ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι όχι
Δεν είπε βρε αγόρι μου ημερομηνία η γυναικα, τι δεν κατάλαβες; Είπε ότι το σκέφτεται. Και αν την γνωρίσεις γενικότερα ή την συναντήσεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι ούτε κοριτσάκι ούτε τα λέει για να τα πει. Μακάρι να έρθει, ώστε να δούνε και οι Θεσσαλονικείς, τι πάει να πει να τιμάς τα λεφτά του πελάτη και το πάθος για τη δουλειά. Μακάρι να μας επισκεφθεί.Καλύτερα μη λες τπτ δημιουργεις προσδοκίες χωρίς λόγο ....
Εμείς έχουμε βρεθεί και με γνωρίζεις καλά μωρό ...οκ καταλαβαίνω την επιθυμία κάποιων αγοριών που θέλουν να με δουν πολύ και που είναι εκτός Αθηνών,ο συγκεκριμένος ισως εξέφρασε την επιθυμία του με πικρία..Δεν είπε βρε αγόρι μου ημερομηνία η γυναικα, τι δεν κατάλαβες; Είπε ότι το σκέφτεται. Και αν την γνωρίσεις γενικότερα ή την συναντήσεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι ούτε κοριτσάκι ούτε τα λέει για να τα πει. Μακάρι να έρθει, ώστε να δούνε και οι Θεσσαλονικείς, τι πάει να πει να τιμάς τα λεφτά του πελάτη και το πάθος για τη δουλειά. Μακάρι να μας επισκεφθεί.
Μην πας εκει πανωΕμείς έχουμε βρεθεί και με γνωρίζεις καλά μωρό ...οκ καταλαβαίνω την επιθυμία κάποιων αγοριών που θέλουν να με δουν πολύ και που είναι εκτός Αθηνών,ο συγκεκριμένος ισως εξέφρασε την επιθυμία του με πικρία..
Το θέμα είναι ότι δεν έκανα ποτέ τουρ (δεν το έχω κι ανάγκη οικονομικα ,περαν οτι εχω περιορισμένο χρονο λογω του αλλού επαγγελματος μου)αλλα το σκέφτομαι τελευταία για να δω κάποια αγόρια που ήδη τα γνωρίζω, μ έχουν επισκεφθεί δλδ,και κάποιους ελάχιστους καινούργιους,και το βασικό,ν αλλάξω τον αέρα μου(εχω ζήσει Θεσσαλονίκη ένα φεγγάρι ως νεαρά)
Εξου και το δωρο μου και να έρθω, το ιδιο θα παραμείνει εφόσον δεν με νοιάζει να κάνω αρπαχτή..
Αλλα θέλει οργάνωση.. μέχρι τότε δεν λέω τπτ σίγουρο.
Σ ευχαριστώ πολυ για τον καλό σου λόγο κάθε φορά, αμοιβαίος ο σεβασμός κι από μένα σε σένα!
Τζο ανέβα μας έχει πιάσει τρέλαΕμείς έχουμε βρεθεί και με γνωρίζεις καλά μωρό ...οκ καταλαβαίνω την επιθυμία κάποιων αγοριών που θέλουν να με δουν πολύ και που είναι εκτός Αθηνών,ο συγκεκριμένος ισως εξέφρασε την επιθυμία του με πικρία..
Το θέμα είναι ότι δεν έκανα ποτέ τουρ (δεν το έχω κι ανάγκη οικονομικα ,περαν οτι εχω περιορισμένο χρονο λογω του αλλού επαγγελματος μου)αλλα το σκέφτομαι τελευταία για να δω κάποια αγόρια που ήδη τα γνωρίζω, μ έχουν επισκεφθεί δλδ,και κάποιους ελάχιστους καινούργιους,και το βασικό,ν αλλάξω τον αέρα μου(εχω ζήσει Θεσσαλονίκη ένα φεγγάρι ως νεαρά)
Εξου και το δωρο μου και να έρθω, το ιδιο θα παραμείνει εφόσον δεν με νοιάζει να κάνω αρπαχτή..
Αλλα θέλει οργάνωση.. μέχρι τότε δεν λέω τπτ σίγουρο.
Σ ευχαριστώ πολυ για τον καλό σου λόγο κάθε φορά, αμοιβαίος ο σεβασμός κι από μένα σε σένα!
Λες να γυρίσω παντρεμένη;!Ειναι άτακτοι εκεί πάνω χαχαχαχα!!Μην πας εκει πανω
...κάποια στιγμή θα ανέβω baby..Τζο ανέβα μας έχει πιάσει τρέλα
Μπααα, θα θέλουν να σε γ@μ@σουν μονοΛες να γυρίσω παντρεμενη;
Γυναίκααραα με Γ κεφάλαιοοο σε όλο της το φάσμαΝα πω την καληνύχτα μου και παω για ξεκούραση...
Ευχαριστώ μωράκι!!Γυναίκααραα με Γ κεφάλαιοοο σε όλο της το φάσμα
Καλημέρααα μαναρακι..
Καλημέρα στ αγόρι !!Καλημέρα γυναικάρα