Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.713
Αγορια μου γλυκά...δυστυχώς μάλλον επήλθε και σε μενα ο κορεσμός στο μπου..τόσα χρόνια κάθε μέρα,περαν της όμορφης παρέας σας και τ οτι είστε αγαπημένοι φίλοι & πελάτες,και το ξέρετε και προσωπικά ο καθένας,αισθάνομαι οτι κατι με ψιλό χαλάει στο σαιτ,στην ατμόσφαιρα που επικρατεί γενικά τελευταία..τεσπα δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς..!!
Επέλεξα να μην μπαίνω συχνά πλέον όπως παλιά,συν ότι προσπαθώ ν απολαμβάνω και την ζωή μου (μεγαλώνω κι αρπάζω όμορφες στιγμές..)
Φυσικα παραμένω ενεργή στον ερωτικό στίβο,δεν αλλάζει αυτο (το τηλέφωνο μου το ξέρετε)και πάντα με χαρά να σας συναντώ και να περνάμε υπέροχα,και φυσικά θα δίνω και το παρών εδω, όταν ομως θα έχω χρονο & διάθεση..η αγάπη και ο σεβασμός μου σ εσάς παραμένει σταθερός!
Επέλεξα να μην μπαίνω συχνά πλέον όπως παλιά,συν ότι προσπαθώ ν απολαμβάνω και την ζωή μου (μεγαλώνω κι αρπάζω όμορφες στιγμές..)
Φυσικα παραμένω ενεργή στον ερωτικό στίβο,δεν αλλάζει αυτο (το τηλέφωνο μου το ξέρετε)και πάντα με χαρά να σας συναντώ και να περνάμε υπέροχα,και φυσικά θα δίνω και το παρών εδω, όταν ομως θα έχω χρονο & διάθεση..η αγάπη και ο σεβασμός μου σ εσάς παραμένει σταθερός!