eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα στ αγόρια..!
Καλησπέρα στ αγόρια..!
Πολυ έντονα...!!Tυπάκι όμορφο, την Θεσσαλονίκη την σκέφτεσαι καθόλου?
Φιλιά παντού baby!
ΛατρείαΚαλημέρα!
Λατρεία 2Καλησπέρα στ αγόρια..!
Καλησπέρα καύλαΚαλησπέρα στ αγόρια..!
Αν δεν καυλωσε κανεις στην εικόνα και μόνο αυτής της συνάντησης, καλύτερα να αποχωρήσει από το φόρουμ χαχαχαΒρε βρε σε κατάλαβα κι εσένα ομορφουλι ποιο εισαι χααχαχα!!!
Ο νεαρουλης ο καυλιαρης ,αλλα με υπέροχους τρόπους!!
Χαίρομαι που η θεία Τζο σ έκανε χαρούμενο,αμοιβαίο και για μένα ήταν!
Μεχρι την επόμενη φορά μας.. σε ξανα φιλώ κι ευχαριστώ πολυ!!
Λοιπόν, βρέθηκα σήμερα με την Jo...
Ήθελα και εγώ να την συναντήσω επιτέλους και ανυπομονούσα γι΄αυτό...
Ένα έχω να πω: Η συνάντηση μαζί της είναι ένας ύμνος στην ηδονή... Τιμά το ψευδώνυμό της Sexy, με το παραπάνω... Της αρέσει να γαμιέται και φαίνεται...
Πραγματικό πρόσωπο, αληθινό, χωρίς φτιασιδώματα και πασαλείμματα, δέρμα σφριγηλό νεανικό έφηβης, κορμί αλαβάστρινο, χωρίς κανένα ψεγάδι και αυτό νεανικό και εφηβικό μοντελέ...
Πίπα που σε πάει στα ουράνια, σφιχτό μουνί, το ίδιο σφιχτός κώλος (πως τα καταφέρνει με τόσους θαυμαστές που την εεεεε... την τιμούν)... Τελείωσα με την υπέροχη, θεϊκή πίπα της (τα έφτυσε διακριτικά, αφού τα μάζεψε στο στόμα με τέχνη και μαεστρία)...
Πεντακάθαρη, ευγενική και social time για το τέλος...
Να είσαι πάντα καλά Jo, είσαι μια όαση στην πεζή καθημερινότητά μας...
Ναι κούκλα θα ξαναβρεθούμε, σε ευχαριστώ ήσουν καύλα και θεά μαζί, ή μάλλον καλύτερα η θεά της καύλας...Αγορι μου γλυκό (και το εννοώ)εγω ευχαριστώ πολυ ,ήσουν άψογος σε ολα..!Καυλιαρης...ευγενικός...απόλαυσα και την όμορφη συζήτηση μας στο τελος,εξάλλου στο είπα!
Η αναμονή του να βρεθούμε τελικά μας αποζημίωσε και τους δύο μας!!
Να σαι πάντα καλά κι εύχομαι να σε απολαύσω παλι!
Ματάκια μου!!!Καλημέρα!
Καψούρα μου εσυ...Ματάκια μου!!!
Η απόλυτη καυλαΚαλή Κυριακή στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..
μας τον εφτιαξες και την Κυριακη !!!! χεχεΚαλή Κυριακή στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..
Γυμνή είσαι πρότυπο , άγαλμα μουνάρα. Ντυμένη, είσαι όμως ακόμη πιο κάβλα !Να ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
Αγόρι μου εσυ γλυκό!!Η απόλυτη καυλα
Ετσι πρεπει η μιλφάρα μωρο!!μας τον εφτιαξες και την Κυριακη !!!! χεχε
Σας ευχαριστώ πολυ κύριε μου...χαρ μου να σας καυλώνω...!Γυμνή είσαι πρότυπο , άγαλμα μουνάρα. Ντυμένη, είσαι όμως ακόμη πιο κάβλα !
Καλλιτεχνικη , black n whiteΚαλή Κυριακή στ αγόρια μου τα καυλιαρικα..