slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα στη θεία Τζο την καυλιαρα!Καλησπέρα στ αγόρια..!![]()
Σου άρεσε ε;;χαχαχαχα!!
Κοριτσαρα κατσε να συνελθω πρωτα.Σου άρεσε ε;;χαχαχαχα!!
...απ ότι ειδα στις κριτικές που γράφετε.. ειστε πολλα τ ανίψια χαχαχχαχχα!!Καλησπέρα στη θεία Τζο την καυλιαρα!
Εεεεεεεεεε...απ ότι ειδα στις κριτικές που γράφετε.. ειστε πολλα τ ανίψια χαχαχχαχχα!!
Καλησπέρα!
Θα σας παίρνω πιπες ρε μωρο!!χεχεχεχε!!Εεεεεεεεεε
Εμεις ειπαμε μαζι στα Κ.Α.Π.Η.
για Bingo!!!!!!!
![]()
.. έλειψες φάτσα...ανταποδίδω την αγάπη,ειναι σταθερή ως προς εσένα!Μετά από καιρό απουσίας καταθέτω την αγάπη μου![]()
Tυπάκι όμορφο, την Θεσσαλονίκη την σκέφτεσαι καθόλου?Καλησπέρα στ αγόρια..!![]()
Πολυ έντονα...!!Tυπάκι όμορφο, την Θεσσαλονίκη την σκέφτεσαι καθόλου?
Φιλιά παντού baby!
ΛατρείαΚαλημέρα!
![]()
Λατρεία 2Καλησπέρα στ αγόρια..!![]()
Καλησπέρα καύλαΚαλησπέρα στ αγόρια..!![]()
Αν δεν καυλωσε κανεις στην εικόνα και μόνο αυτής της συνάντησης, καλύτερα να αποχωρήσει από το φόρουμ χαχαχαΒρε βρε σε κατάλαβα κι εσένα ομορφουλι ποιο εισαι χααχαχα!!!
Ο νεαρουλης ο καυλιαρης ,αλλα με υπέροχους τρόπους!!
Χαίρομαι που η θεία Τζο σ έκανε χαρούμενο,αμοιβαίο και για μένα ήταν!
Μεχρι την επόμενη φορά μας.. σε ξανα φιλώ κι ευχαριστώ πολυ!!
Λοιπόν, βρέθηκα σήμερα με την Jo...
Ήθελα και εγώ να την συναντήσω επιτέλους και ανυπομονούσα γι΄αυτό...
Ένα έχω να πω: Η συνάντηση μαζί της είναι ένας ύμνος στην ηδονή... Τιμά το ψευδώνυμό της Sexy, με το παραπάνω... Της αρέσει να γαμιέται και φαίνεται...
Πραγματικό πρόσωπο, αληθινό, χωρίς φτιασιδώματα και πασαλείμματα, δέρμα σφριγηλό νεανικό έφηβης, κορμί αλαβάστρινο, χωρίς κανένα ψεγάδι και αυτό νεανικό και εφηβικό μοντελέ...
Πίπα που σε πάει στα ουράνια, σφιχτό μουνί, το ίδιο σφιχτός κώλος (πως τα καταφέρνειμε τόσους θαυμαστές που την
εεεεε... την τιμούν)... Τελείωσα με την υπέροχη, θεϊκή πίπα της (τα έφτυσε διακριτικά, αφού τα μάζεψε στο στόμα με τέχνη και μαεστρία)...
Πεντακάθαρη, ευγενική και social time για το τέλος...
Να είσαι πάντα καλά Jo, είσαι μια όαση στην πεζή καθημερινότητά μας...
Ναι κούκλα θα ξαναβρεθούμε, σε ευχαριστώ ήσουν καύλα και θεά μαζί, ή μάλλον καλύτερα η θεά της καύλας...Αγορι μου γλυκό (και το εννοώ)εγω ευχαριστώ πολυ ,ήσουν άψογος σε ολα..!Καυλιαρης...ευγενικός...απόλαυσα και την όμορφη συζήτηση μας στο τελος,εξάλλου στο είπα!
Η αναμονή του να βρεθούμε τελικά μας αποζημίωσε και τους δύο μας!!
Να σαι πάντα καλά κι εύχομαι να σε απολαύσω παλι!
Ματάκια μου!!!Καλημέρα!
![]()