Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.352
Νομίζω το ειχα δηλώσει όμορφε οτι θα είναι τσοντα το νημα..το τηρω οσο μπορω!αυτο δεν ειναι νημα ...πορνοκαναλο ειναι χχαχαχαχαχαα
Νομίζω το ειχα δηλώσει όμορφε οτι θα είναι τσοντα το νημα..το τηρω οσο μπορω!αυτο δεν ειναι νημα ...πορνοκαναλο ειναι χχαχαχαχαχαα
Γεροί να είμαστε και όλα θα γίνουν! Σε περιμένουμε Σαλονικαρα για να ανεβάσεις λιγο την ποιότητα κει τις υπηρεσίες!!!Πάντως άμα γουστάρεις βγάζουμε και το δικό μας βιντεακι στο επόμενο ραντεβού μας,
χαρά μου με τόσο καυλιαρη παρτενέρ!
Καλημέρα έρωτα....Καλημέρα ΚΑΥΛΑ
ClassyΝα ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
Ακόμα πιο sexyΝα ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
Κρυωνεις σε μια τοσο ζεστη μερα????Να ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
Ευχαριστώ όμορφο αγορι..Classy
...νομιζω ολα χρειάζονται Νίκο μου ,αρα κοιτω να βάζω ποικίλης ύλης φωτο!Ακόμα πιο sexy
Να ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
Το ημίγυμνο είναι πολλές φορε΄ς, καλύτερο από το εντελώς γυμνό! Είναι παιχνίδι μυαλού και φαντασίας...Μόνο που "αγκαλιάζει" το σώμα σου το ρούχο ή το εσώρουχο, αυτόματα η φαντασία "καλπάζει" και προετοιμάζεται η ατμόσφαιρα για ένα παιχνίδι γεμάτος ένταση, πάθος και πολύ έρωτα! Άξιος και ισότιμος συμπαραστάτης σ' όλα τα παραπάνω είναι και το τακούνι στο παπούτσι, που "κουμπώνει" και ολοκληρώνει την όλη εικόνα! Μετά, το κρεββάτι παίρνει "φωτιά" και τα καλύτερα, έρχονται...Να ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
...κι άλλα να φορέσω μωρο;!!ηδη τ αγόρια λένε ότι ειμαι βαριά ντυμένη ,χαχαχαχαχαχα φαντάσου!!!!!
...συμφωνώ..αυτο κάνω στο νημα,παίζω με τις φωτο μου και δημιουργώ εικόνες!Το ημίγυμνο είναι πολλές φορε΄ς, καλύτερο από το εντελώς γυμνό! Είναι παιχνίδι μυαλού και φαντασίας...Μόνο που "αγκαλιάζει" το σώμα σου το ρούχο ή το εσώρουχο, αυτόματα η φαντασία "καλπάζει" και προετοιμάζεται η ατμόσφαιρα για ένα παιχνίδι γεμάτος ένταση, πάθος και πολύ έρωτα! Άξιος και ισότιμος συμπαραστάτης σ' όλα τα παραπάνω είναι και το τακούνι στο παπούτσι, που "κουμπώνει" και ολοκληρώνει την όλη εικόνα! Μετά, το κρεββάτι παίρνει "φωτιά" και τα καλύτερα, έρχονται...
Αχχχχ αυτές οι ρωγες!!!Να ντυθώ και λιγο..ολο ξεβρακωτη γυρνώ στο νημα..
ΛΕΟ μου ...καιρό έχω να σε δω αντε παρε ένα γαλακτομπούρεκο κι ελα να το τσακισουμε μετα το σεξακι μας!!Αχχχχ αυτές οι ρωγες!!!
κωλοπαιδα φιλε.Σάς ξέρω εγώ τι είστε.... θέλετε νά δείτε αν φοράει βρακάκι τό κορίτσι
Σήμερα έκανα πολλες υπερβασεις..ντύθηκα..προσωπάκι έβαλα...χεχεχε!μια χαρα εισαι.
θα συμφωνησω και με τον συναγωνιστη @dorcel στο ποστ του παραπανω.
...αδυναμία μου εσυ..!!!Για σενα θα τρέξω ξεβρακωτη ,οπου θές !!!Σάς ξέρω εγώ τι είστε.... θέλετε νά δείτε αν φοράει βρακάκι τό κορίτσι