kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.551
- Πόντοι
- 6.256
Οπως λέμε ' ελα να σε κεράσω ενα καφε 'Εσενα κανονισε να σου δώσω κωλαρακι παλι..
Οπως λέμε ' ελα να σε κεράσω ενα καφε 'Εσενα κανονισε να σου δώσω κωλαρακι παλι..
ουτε νερο δεν προλαβαινω να πιω οταν ειμαι μαζι της ....αστα ζω ενα δραμα !!!! χαχαχαΟπως λέμε ' ελα να σε κεράσω ενα καφε '![]()
...α γεια σου,εγω λέω ελα να στήσω κωλο!!Οπως λέμε ' ελα να σε κεράσω ενα καφε '![]()
....στο τελευταίο ραντεβού μας μου χτύπησες το χέρι να τον αφήσω ήσυχο χαχαχχαχχαχχαχα!!!ουτε νερο δεν προλαβαινω να πιω οταν ειμαι μαζι της ....αστα ζω ενα δραμα !!!! χαχαχα
Βάλτης και καμια φωνη, μη την αφηνεις να σου παίρνει τον ...αέραουτε νερο δεν προλαβαινω να πιω οταν ειμαι μαζι της ....αστα ζω ενα δραμα !!!! χαχαχα
Με μπουκώνει να μην μιλάω πολύ χαχαχαχα!!Βάλτης και καμια φωνη, μη την αφηνεις να σου παίρνει τον ...αέρα
εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα χαχαχαΒάλτης και καμια φωνη, μη την αφηνεις να σου παίρνει τον ...αέρα
Μμμμ...Πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο ίδιο ασανσέρ! Από πίσω σου, να σου φιλούσα το λαιμό και να σου κατέβαζα το κολάν, το string στο πλάι του κώλου και να στον έβαζα βαθιά και δυνατά!Μια φρέσκια από το ασανσέρ της αμαρτίας...
![]()
...τέτοια πες μου τώρα ,και με βλεπω με καυλες παλι όλη νύχτα...αχ ειστε άτακτα αγόρια..και μ αρέσει!!Μμμμ...Πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο ίδιο ασανσέρ! Από πίσω σου, να σου φιλούσα το λαιμό και να σου κατέβαζα το κολάν, το string στο πλάι του κώλου και να στον έβαζα βαθιά και δυνατά!
Ποδάρες για χύσιμο!Μια που είμαι Ολυμπιακός..να τιμήσω με κάτι κόκκινο την ομάδα...!
![]()
Εμένα να δεις που είδα τη φωτό σου! Που να ηρεμήσει ο "δικός μου"...Είναι "αναστατωμένος"!...τέτοια πες μου τώρα ,και με βλεπω με καυλες παλι όλη νύχτα...αχ ειστε άτακτα αγόρια..και μ αρέσει!!
Δεν χορταίνω με τπτ το γαμησι..μα με τπτ παναθεμα με!
Ετσι μ αρέσει το νημα μου μωρο..να εχει ερωτισμό αλλα και κατι προστυχο.. εικόνες που αναστατώνουν..τ αγόρια να γράφουν για τα ραντεβού μας και τις καυλες μας..είναι μονίμως "ζωντανό " το νημα!Εμένα να δεις που είδα τη φωτό σου! Που να ηρεμήσει ο "δικός μου"...Είναι "αναστατωμένος"!
Πιτσιρίκος δεν είμαι! Είμαι στο γκρουπ των ηλικιών που σου αρε΄σουν...Αυτές οι ηλικίες εκτός των εμπειριών που κουβαλάμε, στη κυριολεξία γαμάμε, δεν αστειευόμαστε! "Κοκκόρια" ΄ημασταν ως έφηβοι και νέοι άνδρες (πιστεύω αντιλαμβάνεσαι τον ΄΄όρο), τώρα πια ως ώριμοι, απολαμβάνουμε το sex και δίνουμε ένταση και πόνο, και οι καύλες παραμένουν καύλες!Ετσι μ αρέσει το νημα μου μωρο..να εχει ερωτισμό αλλα και κατι προστυχο.. εικόνες που αναστατώνουν..τ αγόρια να γράφουν για τα ραντεβού μας και τις καυλες μας..είναι μονίμως "ζωντανό " το νημα!
Εδω να σας ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχετε ,σημαντική η παρουσία σας περαν της δικής μου!!
Καλο βραδυ να έχουμε !
Elegant η γυναίκα μου!!!Καλό απόγευμα να έχουμε...απο το αμαρτωλό ασανσερ χεχεχε!!
![]()
Άνδρα μου κουκλε!!Elegant η γυναίκα μου!!!
Δεν ξερεις πως ειναι πιο καυλιαρα ντυμενη η γυμνηΚαλό απόγευμα να έχουμε...απο το αμαρτωλό ασανσερ χεχεχε!!
![]()
Καλώς τ αγόρι τ όμορφο..Δεν ξερεις πως ειναι πιο καυλιαρα ντυμενη η γυμνη
Ξύπνησε ο ποδολαγνος μέσα μουΤην καλημέρα μου με μια φωτο για τ αγόρια που λατρεύουν τ άκρα μου (κι είναι πολλά..!)
![]()
Γυμνή είναι όμορφη, αλλά και ντυμένη έχει μία άλλη χάρη, μία αρχοντιά! Τα ρούχα αναδεικνύουν πολύ σεξουαλικότητα και κάνουν το μυαλό να φαντασιώνεται τρελά! Αρχή μου, να μην τα δίνουμε όλα στο "πιάτο", αλλά σιγά-σιγά και βασανιστικά, να ξετυλίγουμε το κουβάρι (αφαίρεση ρούχων)...Δεν ξερεις πως ειναι πιο καυλιαρα ντυμενη η γυμνη
Ε τότε να σε περιποιηθω κι ετσι!!Ξύπνησε ο ποδολαγνος μέσα μου
Μμμμ...εχεις δίκιο,ειναι αλλη φάση ,άλλο παιχνίδι του μυαλού με ρούχα.. εσώρουχα...Γυμνή είναι όμορφη, αλλά και ντυμένη έχει μία άλλη χάρη, μία αρχοντιά! Τα ρούχα αναδεικνύουν πολύ σεξουαλικότητα και κάνουν το μυαλό να φαντασιώνεται τρελά! Αρχή μου, να μην τα δίνουμε όλα στο "πιάτο", αλλά σιγά-σιγά και βασανιστικά, να ξετυλίγουμε το κουβάρι (αφαίρεση ρούχων)...