Υπέροχη φωτογραφία!!!!Καλό μας απόγευμα με φρέσκια φωτο!!
Γενικά το κάνεις τόσο φυσικά που δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μη περάσει όμορφα μαζί σου και να χαλαρώσει!
Κάποια στιγμή θα τα πούμε ξανά!!!
Υπέροχη φωτογραφία!!!!Καλό μας απόγευμα με φρέσκια φωτο!!
...ωωωω σ ευχαριστώ αγόρι!!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!Ποια να παραβγεί μαζί σου, βασίλισσα;
...οτι νομίζεις ότι σου βγάζω..!!Σε έχουν πει πριν από μένα βασίλισσα. Σε έχουν πει πριγκίπισσα, και μούσα και καθηγήτρια. Τι να προσθέσω εγώ;
Σ ευχαριστώ πολυ γλυκό αγορι..με χαρά να σε δω ξανά!!Υπέροχη φωτογραφία!!!!
Γενικά το κάνεις τόσο φυσικά που δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μη περάσει όμορφα μαζί σου και να χαλαρώσει!
Κάποια στιγμή θα τα πούμε ξανά!!!
Θα διατάξω ΕΔΕΝα γραψω κατι στο δικό μου νημα αλλα αν ξανά συμβεί,θα το γράψω εκεί που πρέπει ..κάποια καινούργια κυρία,ανέβασε την δική μου φωτο για δική της, αλλα ευτυχώς την έσβησε μετά(την είδαν δικα μου αγόρια κ μ ενημέρωσαν γιατί τους φάνηκε γνωστή η φωτο).
Την εχω και στο κάνε σεξ ,και στο νημα μου παλιότερα την έβαλα,αλλα και στ αρχεία μου.
Καλά είναι να μην γίνονται αυτά,η καθεμία να μπαίνει με την αλήθεια της !!
Αυτή ήταν η φωτο..αρα θα καταλάβει ποια την ανέβασε.
Το ζησα κι αυτο..αντί να βάλει το δικό της λιλι η αλλη ,έβαλε το δικό μου..!!!Μάλλον ειμαι γλυκομουνα χαχαχα!!!Θα διατάξω ΕΔΕ
Χα χα,Το ζησα κι αυτο..αντί να βάλει το δικό της λιλι η αλλη ,έβαλε το δικό μου..!!!Μάλλον ειμαι γλυκομουνα χαχαχα!!!
Μου βγάζεις τη μεγαλύτερη κατάφαση της ηδονής....ωωωω σ ευχαριστώ αγόρι!!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
...οτι νομίζεις ότι σου βγάζω..!!
Εσύ θα σκεφτείς τι ομως!!
..ετσι βρώμικα & πρόστυχα baby..KOOL AND THE GANG-Joanna!
Δικό σου...έτσι απλά γιατί πέρασες από τους βρώμικους διαδρόμους του μυαλού μου....
Εισαι γλυκομουνα κοριτσαρα!!!!!Το ζησα κι αυτο..αντί να βάλει το δικό της λιλι η αλλη ,έβαλε το δικό μου..!!!Μάλλον ειμαι γλυκομουνα χαχαχα!!!
Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!Την καλημέρα μου με μια φωτο για τ αγόρια που λατρεύουν τ άκρα μου (κι είναι πολλά..!)
Κάτι ξέρετε για το μουνακι μου κυριε μου !!Εισαι γλυκομουνα κοριτσαρα!!!!!
Αλλα με το λιλι(πεθανα)!!!!!
..απλόχερα και το ξέρεις baby..!Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!
Τώρα θα δεις...θα σου κλέψουν και τον κωλοΤι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
ετσι ντε!!!Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
Εσύ είσαι το ασανσέρ ?Καλό απόγευμα να έχουμε...απο το αμαρτωλό ασανσερ χεχεχε!!
...δεν έχουν δικο τους κωλαρακι & μουνακι ήθελα να ξερα;!χαχχαχχαχχαχα!!Τώρα θα δεις...θα σου κλέψουν και τον κωλο
...ετσι να ξεκινά με καυλες η μερα baby!!ετσι ντε!!!
καλημερα!!!!
...δεν έχουν δικον τους ήθελα να ξερα;!χαχχαχχαχχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ετσι να ξεκινά με καυλες η μερα!!
Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
να ειχε και λιγο ηχο ωραια θα ηταν
Μακάρι στη ζωή σου να σου πηγαίνουν όλα καλά, με τέτοια "κολοφαρδια" που έχεις.Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!