Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 2.836
Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!Την καλημέρα μου με μια φωτο για τ αγόρια που λατρεύουν τ άκρα μου (κι είναι πολλά..!)
![]()
Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!Την καλημέρα μου με μια φωτο για τ αγόρια που λατρεύουν τ άκρα μου (κι είναι πολλά..!)
![]()
Κάτι ξέρετε για το μουνακι μου κυριε μου !!Εισαι γλυκομουνα κοριτσαρα!!!!!
Αλλα με το λιλι(πεθανα)!!!!!
..απλόχερα και το ξέρεις baby..!Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!
Τώρα θα δεις...θα σου κλέψουν και τον κωλοΤι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
![]()
ετσι ντε!!!Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
![]()
Εσύ είσαι το ασανσέρ ?Καλό απόγευμα να έχουμε...απο το αμαρτωλό ασανσερ χεχεχε!!
![]()
...δεν έχουν δικο τους κωλαρακι & μουνακι ήθελα να ξερα;!χαχχαχχαχχαχα!!Τώρα θα δεις...θα σου κλέψουν και τον κωλο![]()
...ετσι να ξεκινά με καυλες η μερα baby!!ετσι ντε!!!
καλημερα!!!!
...δεν έχουν δικον τους ήθελα να ξερα;!χαχχαχχαχχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ετσι να ξεκινά με καυλες η μερα!!
Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
να ειχε και λιγο ηχο ωραια θα ηταν![]()
Μακάρι στη ζωή σου να σου πηγαίνουν όλα καλά, με τέτοια "κολοφαρδια" που έχεις.Τι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
![]()
...στο χέρι μας είναι αγορι να πάνε καλά η οχι τα πράγματα ...εγω κάνω, αλλα και ζω στο φουλ,αυτά που πραγματικά γουστάρω και περνάω καλα!!Μακάρι στη ζωή σου να σου πηγαίνουν όλα καλά, με τέτοια "κολοφαρδια" που έχεις.
Το βασικότερο είναι αυτό που γουστάρεις να το κάνεις επάγγελμα....στο χέρι μας είναι αγορι να πάνε καλά η οχι τα πράγματα ...εγω κάνω και ζω αυτά που πραγματικά γουστάρω και περνάω καλα!!
Αδύνατη & ψηλή ειμαι σίγουρα ,ολα τ αλλα που θες, οχι!Το βασικότερο είναι αυτό που γουστάρεις να το κάνεις επάγγελμα.
Δε θα βαρεθείς ποτέ και θα είσαι πάντα καλή στη δουλειά και στην ζωή σου.
Γενικά δεν γράφω εδώ απλά παρακολουθώ και ο λόγος είναι ότι ενώ είσαι σχεδόν το άκρος αντίθετο από αυτό που γουστάρω (εγώ γουστάρω αδύνατη μελαχρινή με μεγάλο στήθος και με ψιλό χαλάνε τα πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια) εσένα σε πάω με χίλια γιατί φαίνεσαι γαμώ τα τυπάκια ξεκάθαρη και ντόμπρα.
Να είσαι πάντα καλά .
Βάλε αυτοκόλλητα τατουάζ σαν αυτά από τις τσίχλες που παίζαμε μικροί και να τα φοράς αναλόγως την περίπτωσηΜια που τα λέμε όλα,να πω κι εγω για όλους κάτι,οτι ειμαι μια γυναίκα που βάζει φωτο της τα πάντα όλα ξεκαθαρα χωρίς φίλτρα κ χαζα αρα ξερει ο άλλος τι θα δει απο κοντά (ολοι λενε ότι από κοντά ειμαι σκάλες καλύτερη εντωμεταξύ),αρα δεν υπάρχει λόγος ν ασχοληθεί κάποιος μαζι μου αν θεωρεί ότι δεν του κανω ,γιατί πολλοί μου ζητούν ραντεβού απεγνωσμένα αλλα μου αφήνουν και μηνύματα τύπου δεν θελω τατου η πιρσινγκ κλπ.. αν δεν τα θέλετε πατε αλλου,απλα,δεν ειμαι πτυσσόμενη!χαχαχαχαχα!!
Φιλάκια πολλά και δρόμο για δουλειά!!
Μια που τα λέμε όλα,να πω κι εγω για όλους κάτι,οτι ειμαι μια γυναίκα που βάζει φωτο της τα πάντα όλα ξεκαθαρα χωρίς φίλτρα κ χαζα αρα ξερει ο άλλος τι θα δει απο κοντά (ολοι λενε ότι από κοντά ειμαι σκάλες καλύτερη εντωμεταξύ),αρα δεν υπάρχει λόγος ν ασχοληθεί κάποιος μαζι μου αν θεωρεί ότι δεν του κανω ,γιατί πολλοί μου ζητούν ραντεβού απεγνωσμένα αλλα μου αφήνουν και μηνύματα τύπου δεν θελω τατου η πιρσινγκ κλπ.. αν δεν τα θέλετε πατε αλλου,απλα,δεν ειμαι πτυσσόμενη!χαχαχαχαχα!!
Φιλάκια πολλά και δρόμο για δουλειά!!
Πάλι οικονομία έκανα στα μαντηλάκια ,καθαρίζοντας με την γλώσσα μου την οθόνη...Δώσε ποδάρες στον λαό σου!!
Της ' εκλεψαν ' το μνι της και χαλάστηκε.Εισαι γλυκομουνα κοριτσαρα!!!!!
Αλλα με το λιλι(πεθανα)!!!!!
Είσαι topΤι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
![]()
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν το μουνακι σου είναι ποιο γλυκό από το κωλαράκι σουΤι καλύτερο να ξεκινά η μερα με anal sex!
![]()