Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.580
Κουκλι μου εσυ!!Με λίγα λόγια τα είπες όλα.
Η Jo που ολοι αγάπησαν
Κουκλι μου εσυ!!Με λίγα λόγια τα είπες όλα.
Η Jo που ολοι αγάπησαν
Γιάννης περνά , Γιάννης πίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα
Καλο μηνα σε ολους με υγεια !
Τα φιλια μου στην υπεροχη νηματοθέτρια
Καλως την κούκλα με τα ωραία της!!Καλησπερα
Καλο μηνα σε ολους με υγεια !
Τα φιλια μου στην υπεροχη νηματοθέτρια
Το ευγενικο κορίτσι έδωσε ευχές καλε!!!Τι έπαθες αγαπητέ Μητσο;!χαχαχαχα!!Γιάννης περνά , Γιάννης πίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε πατάτα.. Μπλέχτηκα. Νόμιζα οτι ήμουνα στο νήμα της, και τα έγραφε στο εαυτό της..Το ευγενικο κορίτσι έδωσε ευχές καλε!!!Τι έπαθες αγαπητέ Μητσο;!χαχαχαχα!!
καλο μηνα κοπελαρα μου.... επειδη σιγουρα υπαρχει και βιντεο με anal στην ιδια version παρακαλω να ανεβει χαχαχχΚαλο μηνα..με καύλες &δυνατά γ@μησια!!
Θ ανέβει μόλις το φτιάξω!!!Πονηρέ ολα τα καταλάβαινες χαχαχαχα!!καλο μηνα κοπελαρα μου.... επειδη σιγουρα υπαρχει και βιντεο με anal στην ιδια version παρακαλω να ανεβει χαχαχχ
εχω το χαρισμα μπορω και προβλεπω το μελλον χαχαχαχχαχα (οχι οτι σε ξερω τι καυλιαρα εισαι;)Θ ανέβει μόλις το φτιάξω!!!Πονηρέ ολα τα καταλάβαινες χαχαχαχα!!
Ήρεμα ρε κούκλα μου και κυκλοφορούν και τα εμφράγματαΚαλο μηνα..με καύλες &δυνατά γ@μησια!!
Αγαπη,εγω ήρεμη ήμουν,ο κύριος με πήγε κομπρεσέρ χαχαχαχα!!Ήρεμα ρε κούκλα μου και κυκλοφορούν και τα εμφράγματα
Για εμάς έλεγα που το είδαμε και ανεβάσαμε παλμούςΑγαπη,εγω ήρεμη ήμουν,ο κύριος με πήγε κομπρεσέρ χαχαχαχα!!
Κούκλε σύζυγε μου ,καλό μήνα να έχουμε,με καυλες οπως παντα μεταξύ μας!Καλό μήνα γυναικάρα μου!!!
Τι πινει ο γιαννης και δεν μας δινει ???Γιάννης περνά , Γιάννης πίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...δεν κατάλαβα στην αρχή και λέω ωχ μας την ειπε ο Μήτσος,αλλα τι κάναμε γμτ;!!χαχαχαχαχα!!Τι πινει ο γιαννης και δεν μας δινει ???
.....Ο μητσος ειναι καλο παιδι παντα ευγενικος και προσεκτικος στον τροπο γραφης του !...δεν κατάλαβα στην αρχή και λέω ωχ μας την ειπε ο Μήτσος,αλλα τι κάναμε γμτ;!!χαχαχαχαχα!!