Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Ποδαρες για πολύ γλυψιμοΚαλησπέρα!
Με το ορίτζιναλ βιντεάκι αντί το GIF.
Ποδαρες για πολύ γλυψιμοΚαλησπέρα!
Με το ορίτζιναλ βιντεάκι αντί το GIF.
....και μ αρέσει να παίζω τ αγοράκια με τα ποδαράκια μου..!Ποδαρες για πολύ γλυψιμο
....και μ αρέσει να παίζω τ αγοράκια με τα ποδαράκια μου..!
Ούτε Κυριακή να μην ηρεμίσουμε λίγο με την πάρτη σου δλδ;Καλη Κυριακή να έχουμε!
Να βάζω και λιγο προσωπο που και που...αν και σπανίως το κρύβω..Ούτε Κυριακή να μην ηρεμίσουμε λίγο με την πάρτη σου δλδ;
Θεάρα
Τι άτακτους ρε Jo σημαιοφόροι έχουμε γίνει!!!Να βάζω και λιγο προσωπο που και που...αν και σπανίως το κρύβω..
Σας θέλω άτακτους ολη την εβδομάδα ..!
Καλημέρες όμορφο πλάσμα..Καλη Κυριακή να έχουμε!
Καλημέρα αγορακι μου..!Καλημέρες όμορφο πλάσμα..
Αρρωστα καβλοποδαραΝα βάλω και κάτι φρέσκο...!!
Τις οποίες εχεις απολαύσει κάποιες φορές ,κούκλε μου εσυ, αρα ξέρεις!Αρρωστα καβλοποδαρα
Ακόμη Περιμένω για Χανιά (((Καλη Κυριακή να έχουμε!
...κατσε να καλοκαιριασει και με βλέπω μόνο με το μαγιό μου,να κάνω τουρ σ όλη την Ελλάδα χεχεχεχε!!Ακόμη Περιμένω για Χανιά (((
Αχχχ αυτό το τουρ ανυπομονώ....κατσε να καλοκαιριασει και με βλέπω μόνο με το μαγιό μου,να κάνω τουρ σ όλη την Ελλάδα χεχεχεχε!!
..όταν με είδες Αθήνα ,σου έταξα ότι ίσως ερθω κάποια στιγμή στα μέρη σου κι εγώ καυλιαρη μου.. εχω πολλούς Κρητικούς που έρχονται συχνά κ με βλέπουν, αρα κάτι πρέπει να κάνω αν βρω ευκαιρία,ως ανταπόδοση (διακοπές και γαμησια,απλα φοβερή φάση!)Αχχχ αυτό το τουρ ανυπομονώ.
Δεν σε χόρτασα στην Αθήνα.Πρεπει να κανείς μια επίσκεψη σε εμάς εδώ κάτω...όταν με είδες Αθήνα ,σου έταξα ότι θα ερθω κάποια στιγμή στα μέρη σου κι εγώ καυλιαρη μου.. εχω πολλούς Κρητικούς που έρχονται συχνά κ με βλέπουν, αρα κάτι πρέπει να κάνω αν βρω ευκαιρία,ως ανταπόδοση (διακοπές και γαμησια,απλα φοβερή φάση!)
Αμην και ποτεε...κατσε να καλοκαιριασει και με βλέπω μόνο με το μαγιό μου,να κάνω τουρ σ όλη την Ελλάδα χεχεχεχε!!
Και της εχω πει.Ούτε Κυριακή να μην ηρεμίσουμε λίγο με την πάρτη σου δλδ;
Θεάρα
Με λίγα λόγια τα είπες όλα.Καλησπερα κοριτσαρα!
Κρατησα μονο αυτο γιατι οταν στα λεω εγω,μου γραφεις οτι υπερβαλλω!
Εισαι κοπελα του επαγγελματος,παλαιας κοπης πραγμα σπανιο στην εποχη μας!
Σεβεσαι τον πελατη γιατι σεβεσαι τον ευατο σου!
Εισαι ντρομπρα και με πολλα κιλα cojones(οπως λενε στο χωριο μου)!
Ξηγημενη στους ξηγημενους!
Δν θα κοιταξεις να κοροιδεψεις,αλλα οχι και να σε καβαλησουν κιολας!
Και στις υπηρεσιες 3Α(οπως λεει και ο Ράιαν Ρέινολντς)
Εισαι στις τοπ 5 της Αθηνας!!!!!!!
Και δν υπερβαλλω!