Ευχαριστώ και τις 2.Ναι το έχω διαπιστώσει!!
Η μόνη διαφορά είναι στο "παιδί". Είμαι πολύ μεγαλύτερος και απο τις 2 σας.... Και "μεσήλικας" να γράψετε, μέσα είστε. Δεν γκρινιάζω, αλλα΄ διευκρινίζω.....
Ευχαριστώ και τις 2.Ναι το έχω διαπιστώσει!!
Το έχω διαπιστώσει απο τα γραπτά του!.....Ο μητσος ειναι καλο παιδι παντα ευγενικος και προσεκτικος στον τροπο γραφης του !
Τα φιλια μου και καλη συνεχεια
..Μήτσο δεν ξέρω..εγω θα κλείσω τα 25 σε λίγο χαχαχα!!Ευχαριστώ και τις 2.
Η μόνη διαφορά είναι στο "παιδί". Είμαι πολύ μεγαλύτερος και απο τις 2 σας.... Και "μεσήλικας" να γράψετε, μέσα είστε. Δεν γκρινιάζω, αλλα΄ διευκρινίζω.....
Μην τα κλεινεις...Μήτσο δεν ξέρω..εγω θα κλείσω τα 25 σε λίγο χαχαχα!!
Μια χαρα είμαστε,αρκεί να μεγαλώνουμε ομορφα και δεν μιλω για εμφανιση μόνο αλλα να τα έχουμε βρει με την πάρτη μας!
Βρε βρε,καλώς τον καυλιαρη ρεγγα μου.. αχ αχ εσυ..!!Μην τα κλεινεις.
Αστα ανοιχτα!
Η ωραιότερη τιμιότερη και καλύτερη γυναίκα ώριμη έμπειρη και με τόσο δυναμικό και πιστό κοινό στον πλανήτη......Βρε βρε,καλώς τον καυλιαρη ρεγγα μου.. αχ αχ εσυ..!!
Ωωωωω ευχαριστώ πολυ αγορακι μου για οτι έγραψες,αν και δεν ειμαι η ωραιότερη σίγουρα..(όμορφες είναι οι νέες κοπέλες )στην ηλικία μου το να ειμαι σεξυ και καυλιάρα με καλύπτει απόλυτα!Η ωραιότερη τιμιότερη και καλύτερη γυναίκα ώριμη έμπειρη και με τόσο δυναμικό και πιστό κοινό στον πλανήτη......
Οι αληθείες πρέπει να λέγονται,,,,Ωωωωω ευχαριστώ πολυ αγορακι μου για οτι έγραψες,αν και δεν ειμαι η ωραιότερη σίγουρα..(όμορφες είναι οι νέες κοπέλες )στην ηλικία μου το να ειμαι σεξυ και καυλιάρα με καλύπτει απόλυτα!
Φιλάκια πολλά!
Εκτελω πιστα παντα στις διαταγες του φωτογραφου μουΤο έχω διαπιστώσει απο τα γραπτά του!
Εσείς κυρια μου..τι καυλο φωτο ωραίες βάζετε!!
Δεν ειναι ο φωτογραφος η αιτια που βγαινεις ομορφη στις φωτογραφιες αλλα εσυ.Εκτελω πιστα παντα στις διαταγες του φωτογραφου μου
Τι αχ αχ δηλαδή, για πες,Βρε βρε,καλώς τον καυλιαρη ρεγγα μου.. αχ αχ εσυ..!!
Δάσκαλε έχετε άποψη τεκμηριωμένη&σεβαστη, καθότι μας έχετε δει και τις 2!!Δεν ειναι ο φωτογραφος η αιτια που βγαινεις ομορφη στις φωτογραφιες αλλα εσυ.
Το ιδιο ισχυει και για την οικοδεσποινα του νηματος.
Τα σεβη μου κυριες.
Τι καβλες βρε συνεχεια, σαρακοστη εχουμε,Κούκλε σύζυγε μου ,καλό μήνα να έχουμε,με καυλες οπως παντα μεταξύ μας!
Αύριο αγόρια θα ειμαι διαθέσιμη 13:00 και μετα και μέχρι 11 βραδυ(παράταση μιας ώρας αντί 10 που σταματώ δλδ ,λογω οτι θα ξεκινήσω 13:00 αντί 12:00)
Να μου τηλεφωνείτε όμως,το λέω συνέχεια,τα μηνύματά παίζει να μην τα δω και καθόλου μες στην μερα,εξου και δεν τα προτιμώ.
...νηστεύω καλε λουτσους τρωω!Και τον @REGGAS που έχω φαει,ψαρακι είναι!!Τι καβλες βρε συνεχεια, σαρακοστη εχουμε,
Αντε να ρθει η Μ Τρίτη να σου αφιερωσουμε το τροπαριο της Κασσιανης...νηστεύω καλε λουτσους τρωω ,ψαρικο!
0% fat εεεεεεεΑύριο αγόρια θα ειμαι διαθέσιμη 13:00 και μετα και μέχρι 11 βραδυ(παράταση μιας ώρας αντί 10 που σταματώ δλδ ,λογω οτι θα ξεκινήσω 13:00 αντί 12:00)
Να μου τηλεφωνείτε όμως,το λέω συνέχεια,τα μηνύματά παίζει να μην τα δω και καθόλου μες στην μερα,εξου και δεν τα προτιμώ.
Κανονισε να λυγίσωΣου άρεσε πονηρουλι η φωτο ...εισαι εσυ..αχ!!
Εισαι πονηρουλις ,κοιτάς τον κωλο μου καλά καλά χαχαχαχα!0% fat εεεεεεε
Εγω πιστεύω ότι έχεις λυγίσει ήδη..!!Κανονισε να λυγίσω