kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.552
- Πόντοι
- 6.256
Τι αχ αχ δηλαδή, για πες,Βρε βρε,καλώς τον καυλιαρη ρεγγα μου.. αχ αχ εσυ..!!
Τι αχ αχ δηλαδή, για πες,Βρε βρε,καλώς τον καυλιαρη ρεγγα μου.. αχ αχ εσυ..!!
Δάσκαλε έχετε άποψη τεκμηριωμένη&σεβαστη, καθότι μας έχετε δει και τις 2!!Δεν ειναι ο φωτογραφος η αιτια που βγαινεις ομορφη στις φωτογραφιες αλλα εσυ.
Το ιδιο ισχυει και για την οικοδεσποινα του νηματος.
Τα σεβη μου κυριες.
Τι καβλες βρε συνεχεια, σαρακοστη εχουμε,Κούκλε σύζυγε μου ,καλό μήνα να έχουμε,με καυλες οπως παντα μεταξύ μας!
Αύριο αγόρια θα ειμαι διαθέσιμη 13:00 και μετα και μέχρι 11 βραδυ(παράταση μιας ώρας αντί 10 που σταματώ δλδ ,λογω οτι θα ξεκινήσω 13:00 αντί 12:00)
Να μου τηλεφωνείτε όμως,το λέω συνέχεια,τα μηνύματά παίζει να μην τα δω και καθόλου μες στην μερα,εξου και δεν τα προτιμώ.
![]()
...νηστεύω καλε λουτσους τρωω!Και τον @REGGAS που έχω φαει,ψαρακι είναι!!Τι καβλες βρε συνεχεια, σαρακοστη εχουμε,
Αντε να ρθει η Μ Τρίτη να σου αφιερωσουμε το τροπαριο της Κασσιανης...νηστεύω καλε λουτσους τρωω ,ψαρικο!
0% fat εεεεεεεΑύριο αγόρια θα ειμαι διαθέσιμη 13:00 και μετα και μέχρι 11 βραδυ(παράταση μιας ώρας αντί 10 που σταματώ δλδ ,λογω οτι θα ξεκινήσω 13:00 αντί 12:00)
Να μου τηλεφωνείτε όμως,το λέω συνέχεια,τα μηνύματά παίζει να μην τα δω και καθόλου μες στην μερα,εξου και δεν τα προτιμώ.
![]()
Κανονισε να λυγίσωΣου άρεσε πονηρουλι η φωτο ...εισαι εσυ..αχ!!
Εισαι πονηρουλις ,κοιτάς τον κωλο μου καλά καλά χαχαχαχα!0% fat εεεεεεε
Εγω πιστεύω ότι έχεις λυγίσει ήδη..!!Κανονισε να λυγίσω![]()
Νηστευω καλε..τρωω τους λουτσους απο τους ναύτες που ψαρεύουν!!εεεπ τι εγινε ρε παιδια ποικιλια ψαρικων εγινε το νημα χαχαχαχα
Τι θες να δω καλη μου,Εισαι πονηρουλις ,κοιτάς τον κωλο μου καλά καλά χαχαχαχα!
ναι κατι εχω καταλαβει χαχαχαχαΝηστευω καλε..τρωω τους λουτσους απο τους ναύτες που ψαρεύουν!!
Κάτσε να πάρω την αυξηση του κατώτατου μισθου και θα σου πω εγω.Εγω πιστεύω ότι έχεις λυγίσει ήδη..!!
Ορίστε ,παιδι μάλαμα ο Κυριακούλης..τον έχετε ξεβρακωσει ,ολο χρημα μοιράζει!!Κάτσε να πάρω την αυξηση του κατώτατου μισθου και θα σου πω εγω.
joannoula με ακους? πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος!!!!! χαχαχαχΟρίστε ,παιδι μάλαμα ο Κυριάκος..τον έχετε ξεβρακωσει ,ολο χρημα μοιράζει!!
Εντωμεταξύ έκατσα να χαλαρώσω λιγο μιας και τελείωσα για σήμερα, και μας έχει φάει η μ@λακια στο νήμα Χαχαχαχαχα!Εντάξει ,είμαστε μοναδικοί ..!!joannoula με ακους? πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος!!!!! χαχαχαχ
Περιμένουμε και το καλάθι του νονού οπου να ναι, ερχεταιΟρίστε ,παιδι μάλαμα ο Κυριακούλης..τον έχετε ξεβρακωσει ,ολο χρημα μοιράζει!!
εμενα να δεις !!!!!Εντωμεταξύ έκατσα να χαλαρώσω λιγο πριν που τελείωσα για σήμερα, και μας έχει η μ@λακια στο νήμα Χαχαχαχαχα!Εντάξει ,είμαστε μοναδικοί ..!!
Εσενα κανονισε να σου δώσω κωλαρακι παλι..του έλειψες βρε..