Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
καλημερα κοριτσακι!Το κανω εικόνα και κλαίω χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγοράκι!!!
θα το ειχα γραψει πιο γρηγορα αλλα κ εμενα τα δακρυα με εμποδιζαν!
καλημερα κοριτσακι!Το κανω εικόνα και κλαίω χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγοράκι!!!
σε βλεπω ηδη με ρομπιτσα πετσετε κ ασορτι τυλιγμενη πετσετα-τουρμανι στο κεφαλι,μασκα ομορφιας (απο αβοκαντο κ αλοη παρακαλω),με τα μπαμπακια αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων μεχρι να στεγνωσει το πεντικιουρ κ τη τζο στο μπαρ να φτιαχνει μαργαριτες!![]()
Ελα ν αρχίσουν οι δίκες λέμε.. χαχαχαχαχαχαχα!!
που τη θυμηθηκες τον δεινοσαυρο;;;απο το σοκ παραλιγο να μου καει η μπουγατσα!Ελα ν αρχίσουν οι δίκες λέμε.. χαχαχαχαχαχαχα!!
ενταξει το εχουμε..εχω παρει αδερφε και μια καινουργια μασκα για το προσωπο με ανθρακα λεει μεσα που μαμαει!
...αυτά κάνω και θυμίζω, και δείχνω την ηλικία μου γαμοτω χαχαχαχα!!!!που τη θυμηθηκες τον δεινοσαυρο;;;απο το σοκ παραλιγο να μου καει η μπουγατσα!
τζο αγαπη,μη λεμε μλκς τωρα,με τετοιο κορμι κ skillset ποιος νοιαζεται για την ηλικια σου;;;...αυτά κάνω και θυμίζω και δείχνω ηλικία μου χαχαχαχα!!!!
Κρυβε λογια γιατι εκθετεις και εμας που τα θυμομαστε!...αυτά κάνω και θυμίζω, και δείχνω την ηλικία μου γαμοτω χαχαχαχα!!!!
...ειμαι η μόνη που εχω τολμήσει να την πω και να δείξω ντοκουμέντα !τζο αγαπη,μη λεμε μλκς τωρα,με τετοιο κορμι κ skillset ποιος νοιαζεται για την ηλικια σου;;;
...ειμαι ξανθιά και μου ξεφεύγουν χαχαχαχα!!Κρυβε λογια γιατι εκθετεις και εμας που τα θυμομαστε!
ΠατουσαρεςΚαλημέρα στ αγόρια!
![]()
Διαθέσιμες για παιχνίδια!!Πατουσαρες
Footjob;Διαθέσιμες για παιχνίδια!!
....αμε...εχω εμπειρία τρελή...!Footjob;
Οχι που δεν θα ειχες!....αμε...εχω εμπειρία τρελή...!
Και πολύ γλυψιμοΔιαθέσιμες για παιχνίδια!!
Ρωγα καραμέλα έχει η κυρίαΚαλημερούδια!
![]()
...σε περιμένω να τις δοκιμάσεις τότε...!!Ρωγα καραμέλα έχει η κυρία
Και να ρουφας τους χυμους της!!Εμένα μου αρέσει με το φόρεμα,να μπω από κάτω και να γλυφω
....που τρέχουν...!!Και να ρουφας τους χυμους της!!
....που τρέχουν...!!