kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.387
- Πόντοι
- 6.256
Θα φορας το inox φουστανι;Αύριο θα μπει φωτο απο ασανσέρ!!
Παραγγελιά ηταν;
Να ξες, εγκρίνω.
Και ασε με να γκρινιαζω..
Θα φορας το inox φουστανι;Αύριο θα μπει φωτο απο ασανσέρ!!
Το ξέρω,αν φύγω από το σαιτ θα πάθεις κατάθλιψη.. να δω ποια θα πειράζεις χαχαχαχαχαχα!!!Θα φορας το inox φουστανι;
Παραγγελιά ηταν;
Να ξες, εγκρίνω.
Και ασε με να γκρινιαζω..
Οτι θα φυγεις καποια στιγμη ειναι σίγουρο, ε, κάπου θα τρυπωσω πάλι, δε θα χαθω, πριν απο σενα ημουν στη Χατζή.Το ξέρω,αν φύγω από το σαιτ θα πάθεις κατάθλιψη.. να δω ποια θα πειράζεις χαχαχαχαχαχα!!!
Καλη εβδομάδα να έχουμε!!
...λοιπον η Σιλια Κριθαριωτη στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι φέτος,λάνσαρε φουλ το ύφασμα inox,μάλιστα ένα φόρεμα της ήταν ακριβώς σαν το δικό μου,μάλιστα το φορεσε και περπάτησε η Ναόμι Καμπέλ!!Οτι θα φυγεις καποια στιγμη ειναι σίγουρο, ε, κάπου θα τρυπωσω πάλι, δε θα χαθω, πριν απο σενα ημουν στη Χατζή.
Μυριζομαι τα ατομα με χιουμορ και κολάω.
Εσυ παιρνεις Όσκαρ !!
...λοιπον η Σιλια Κριθαριωτη στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι φέτος,λάνσαρε φουλ το ύφασμα inox,μάλιστα ένα φόρεμα της ήταν ακριβώς σαν το δικό μου!
Εγω δεν φορω την μόδα.. την δημιουργώ..χεχεχεχε!!
...σ ευχαριστώ κουκλί μου.. χαίρομαι να δείχνω φρέσκια ,εστω κι εαν δεν ειμαι 20 πια!!Κουκλάρα μου τι κορμάρα είναι αυτή !!!!!
Βάζεις κάτω 20αρες !!!!!!!!!!!!
...σ ευχαριστώ κουκλί μου.. χαίρομαι να δείχνω φρέσκια ,εστω κι εαν δεν ειμαι 20 πια!!
...μοντέλο πασαρέλας έπρεπε να γινω κι αντί αυτού καυλαντιζω στο μπου χαχαχαχαχαχα!!!Εσύ δημιουργείς τα πάντα μωρό μου !!!!!!!!!!!!
22 μισο ,μ αρέσει η αλήθεια..!!!!Είσαι 21 σιγά !!!
Εγω παντως πηρα σημερα 30 μετρα αλουμινοχαρτο απ το lidl 2,99€....λοιπον η Σιλια Κριθαριωτη στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι φέτος,λάνσαρε φουλ το ύφασμα inox,μάλιστα ένα φόρεμα της ήταν ακριβώς σαν το δικό μου,μάλιστα το φορεσε και περπάτησε η Ναόμι Καμπέλ!!
Εγω δεν φορω την μόδα .. την δημιουργώ τελικα..χεχεχεχε!!
Δεν σ αντέχω ρε χαχαχχαχχαχχαχα χαχαχαχα!!!!Εγω παντως πηρα σημερα 30 μετρα αλουμινοχαρτο απ το lidl 2,99€.
Λες να ράψω ενα κουστουμακι; θα φτασει ;
να με συγχωρατε κ με το μπαρδον που πεταγομαι σα τη π...... μες στα λαχανα αλλα να ρωτησω απο περιεργεια,τι ειν το υφασμα inox ρε παιδια;;;;...λοιπον η Σιλια Κριθαριωτη στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι φέτος,λάνσαρε φουλ το ύφασμα inox,μάλιστα ένα φόρεμα της ήταν ακριβώς σαν το δικό μου,μάλιστα το φορεσε και περπάτησε η Ναόμι Καμπέλ!!
Εγω δεν φορω την μόδα .. την δημιουργώ τελικα..χεχεχεχε!!
Θα μου έρθει λιποθυμία μ.εσας τους άνδρες εδω..δεν γνωρίζετε από μόδα.. αχ..πρέπει να φύγω να πάω στο Παρίσι.. εκει που ανήκω.. στις πασαρέλες!!!να με συγχωρατε κ με το μπαρδον που πεταγομαι σα τη π...... μες στα λαχανα αλλα να ρωτησω απο περιεργεια,τι ειν το υφασμα inox ρε παιδια;;;;
γτ εγω ξερω μονο το ανοξειδοτο που βαζουμε στις βαρκες κ στα σκαφη!
σορυ για την ασχετοσυνη μου αλλα το φορεμα νομιζα οτι ηταν κατι σα λαμε,εχει διαφορα να υποθεσω το inox;;;;
ευτυχως να λες που δεν ξερουμε απο μοδα γτ αν ξεραμε ισως δε θα κοιτουσαμε το νηματακι κ εσενα γενικοτερα αλλα τπτ πιο "νταβρατισμενο"..Θα μου έρθει λιποθυμία μ.εσας τους άνδρες εδω..δεν γνωρίζετε από μόδα.. αχ..πρέπει να φύγω να πάω στο Παρίσι.. εκει που ανήκω.. στις πασαρέλες!!!
Εννοείται ότι το "περπατώ " καλύτερα από την Ναόμι χεχεχε!!
Αυτό είναι γλυκε μου...
...ειμαι πρακτικό άτομο αν μη τι άλλο χαχαχαχαχα!ευτυχως να λες που δεν ξερουμε απο μοδα γτ αν ξεραμε ισως δε θα κοιτουσαμε το νηματακι κ εσενα γενικοτερα αλλα τπτ πιο "νταβρατισμενο"..
nevertheless ευχαριστω για την ενημερωση θα το ψαξω ενδελεχως πρεπει να το δω κ στην αφη πως ειναι να σιγουρευτω...
btw περιττο να πω οτι σου παει..κ δε σκουριαζει κ με τις υγρασιες! πρακτικοτητα κ ομορφια!
...ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αν βρεθουμε ολη μου η εννοια κ η προσοχη θα ναι το φορεμα....για 1-2 δευτολεπτα ισως.........ειμαι πρακτικό άτομο αν μη τι άλλο χαχαχαχαχα!
Να περνάτε κύριε μου.. μας αρέσει η παρέα σας κι ας μην ξέρετε από μόδα.. οποτε θελετε όμως να σας το δείξω σπο κοντα!!
....το φαντάζεσαι σαν εικονα..να χαϊδεύεις το υφασμα,να κοιτάς τις ραφές..κι εμένα χεσμενη χαχαχαχαχα!...ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αν βρεθουμε ολη μου η εννοια κ η προσοχη θα ναι το φορεμα....για 1-2 δευτολεπτα ισως......
ναι!απολυτα σιγουρος σου λεω..
φανταζεσαι να βρεθουμε κ να βαφουμε ο ενας τα νυχια του αλλου συζητωντας για γκομενακια,διαβαζοντας μανταμ φιγκαρο κ σχολιαζοντας φορεματα κ γοβακια;;;;σα καλες φιλεναδες ενα πραμα!!....το φαντάζεσαι σαν εικονα..να χαϊδεύεις το υφασμα,να κοιτάς τις ραφές..κι εμένα χεσμενη χαχαχαχαχα!
Μπα..με την καμία λέμε χαχαχαχα !!Άλλα θα κάνουμε..!!!φανταζεσαι να βρεθουμε κ να βαφουμε ο ενας τα νυχια του αλλου συζητωντας για γκομενακια,διαβαζοντας μανταμ φιγκαρο κ σχολιαζοντας φορεματα κ γοβακια;;;;σα καλες φιλεναδες ενα πραμα!!
κανε το λιγο εικονα...
ε λοιπον δεν παιζει!!!