onlymilfs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 646
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα στη θεία Τζο,την ωραιότερη μιλφ της κοινότητας!Καλημέρα στ αγόρια!
Καλημέρα στη θεία Τζο,την ωραιότερη μιλφ της κοινότητας!Καλημέρα στ αγόρια!
... μας γουσταρετε τις μιλφάρες τα νιάτα κι εμείς ανταποδίδουμε..!Καλημέρα στη θεία Τζο,την ωραιότερη μιλφ της κοινότητας!
Καλυτερα ετσι!Αμε χεχεχε!!!
Αρχικά μπράβο που την ψάχνεις σε τέτοια θέματα!!Οσον μ αφορα, προπονω επίσημα ,αρα εχω βιβλιάρια(επιβάλλονται)..Γαμιέμαι,αρα κάνω εξετάσεις (ως οφείλει ΚΑΘΕ ενήλικο άτομο ενεργο σεξουαλικα,είτε εκδίδεται είτε οχι(απο το 2018 έχω σύντροφο τον προσωπικό γυναικολόγο μου (δεν πληρώνω,που το πας αυτό ε;; χαχαχα!!)..*άνοιξε προφιλ μου να δεις τι γράφουν εκατοντάδες για υγιεινή & καθαριότητα μου(θα πάθεις ένα μικρό σοκ από ποσους εκθειαζομαι..)
Το θέμα είναι άλλο όμως..οτι εχω γίνει τόσο παράξενη κι επιλεκτικη τα τελευταία χρονια,που όσοι μου κάνουν κατι απο υγειονομική βόμβα ( δυστυχώς ορισμένοι έχουν άγνοια κινδύνου οσον αφορά προσωπική υγιεινή τους..), τους απορρίπτω ως πιθανους πελάτες !
Αρα συμπεράσματικα.. και να μ επιλέξετε, μπορεί στο τελος να μην σας επιλέξω εγώ!
Στα έγραψα σναλυτικοτατα μικρε μου,το θεωρώ υποχρέωση μου να εξηγω αν ερωτήθω,ειδικά σε νέα παιδιά..Καλή αρχή στον στίβο του πληρωμένου σεξ ΚΑΙ παντα με προσοχή(κι εκτός πληρωμένου φυσικά!!)
*ότι ανέφερα περι προπονητικής & σύντροφου είναι γνωστά στους πάντες(επέλεξα να μην κρυφτώ εξ αρχης σε κάποια θέματα)
Έχω ξεκινήσει χρόνια πριν στο στίβο του πληρωμένου σεξ αλλά κατάλαβα ότι δε μου ταιριάζει το 10λεπτο "τρέξιμο "οπότε το άφησα και είμαι σαν παρθένος Call girl δεν έχω πάρει ακόμα αλλά ξεχώρισα εσένα για κάποιο λόγο.Συντροφος γυναικολόγος Ε;χαχα σα σενάριο από τσόντα μου κάνει! Τεσπά ο,τι είναι θα σε πάρω τηλ να μιλήσουμε! μέχρι τότε καλά γαμησια!!Αρχικά μπράβο που την ψάχνεις σε τέτοια θέματα!!Οσον μ αφορα λοιπόν,προπονω επίσημα ,αρα εχω βιβλιάρια(επιβάλλονται)..γαμιέμαι,αρα κάνω εξετάσεις (ως οφείλει ΚΑΘΕ ενήλικο άτομο ενεργο σεξουαλικα,είτε εκδίδεται είτε οχι),απο το 2018 έχω σύντροφο τον προσωπικό γυναικολόγο μου (τσεκάρομαι ανά πάσα στιγμή και δεν πληρώνω)
*Ανοιξε προφιλ μου να δεις, εκθειαζουν εκατοντάδες την υγιεινή & καθαριότητα μου.
Το θέμα είναι άλλο όμως..οτι εχω γίνει τόσο παράξενη κι επιλεκτικη τα τελευταία χρονια,που όσοι μου "κάνουν "κατι απο υγειονομική βόμβα ( δυστυχώς ορισμένοι έχουν άγνοια κινδύνου οσον αφορά προσωπική υγιεινή τους), τους απορρίπτω ως πιθανους πελάτες !
Αρα συμπεράσματικα.. και να μ επιλέξετε, μπορεί στο τελος να μην σας επιλέξω εγώ!
Στα έγραψα σναλυτικοτατα μικρε μου,το θεωρώ υποχρέωση μου να εξηγω αν ερωτήθω,ειδικά σε νέα παιδιά..Καλή αρχή στον στίβο του πληρωμένου σεξ ΚΑΙ παντα με προσοχή(κι εκτός πληρωμένου φυσικά!!)
*ότι ανέφερα περι προπονητικής & σύντροφου είναι γνωστά στους πάντες(επέλεξα να μην κρυφτώ εξ αρχης σε κάποια θέματα)
Έχω ξεκινήσει χρόνια πριν στο στίβο του πληρωμένου σεξ αλλά κατάλαβα ότι δε μου ταιριάζει το 10λεπτο "τρέξιμο "οπότε το άφησα και είμαι σαν παρθένος Call girl δεν έχω πάρει ακόμα αλλά ξεχώρισα εσένα για κάποιο λόγο.Συντροφος γυναικολόγος Ε;χαχα σα σενάριο από τσόντα μου κάνει! Τεσπά ο,τι είναι θα σε πάρω τηλ να μιλήσουμε! μέχρι τότε καλά γαμησια!!
....ε μα βάζω που και που ντυμένη,ολα φορα παρτίδα τα θες,ε;!!Καλυτερα ετσι!
Ειπαμε το γδυσιμο απο κοντα!....ε μα βάζω που και που ντυμένη,ολα φορα παρτίδα τα θες,ε;!!
....μπορώ όμως να ερθω και γυμνή για να μην χάσουμε χρόνο!Ειπαμε το γδυσιμο απο κοντα!
Τσιτσιδι να ανεβαινεις τη κατεχακη.....μπορώ όμως να ερθω και γυμνή για να μην χάσουμε χρόνο!
Τοτε θα χασουμε εσενα!....μπορώ όμως να ερθω και γυμνή για να μην χάσουμε χρόνο!
Με το μαγιό το καλοκαίρι χαχαχαχα!!Τσιτσιδι να ανεβαινεις τη κατεχακη.
Τι;Με το μαγιό το καλοκαίρι χαχαχαχα!!
Καλημέρα στη θεία Τζο,την ωραιότερη μιλφ της κοινότητας!
Καυλα, ωραίος κωλος για σκίσιμο..Καλημέρα στη θεία Τζο,την ωραιότερη μιλφ της κοινότητας!
Καυλα πολύ μωρό μουΑν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Αχ εσυ..αχ..καυλιαρικο...Καυλα πολύ μωρό μου
Εμένα μου αρέσει με το φόρεμα,να μπω από κάτω και να γλυφωΚαλημέρα στ αγόρια!
..βάζω φωτο για όλα τα γούστα αγορι..!Εμένα μου αρέσει με το φόρεμα
Δεν εχω κανει ασανσεράτο..βάζω φωτο για όλα τα γούστα αγορι..!
Αύριο θα μπει φωτο απο ασανσέρ!!Δεν εχω κανει ασανσεράτο