Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.813
Αν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Και μεις αυθορμητα καυλωνουμεΑν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Ετσι πρέπει...Αυτός είναι ο στόχος!Και μεις αυθορμητα καυλωνουμε
Αν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Βυζάκια όμορφα!!!Αν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Αγαπη μου εσυ...!!Και φυσικότατα,να τα λεμε αυτά!!Βυζάκια όμορφα!!!
Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει πιο sexyΑν κι εχω αρκετή δουλίτσα μην σας αφήσω έτσι,έβγαλα κάτι αυθόρμητο!
Καλησπέρα παίδες,
Καλησπέρα μωρό μου απίθανο!!!
Έχω απουσίες, το ξέρω αλλά τρέχω με την δουλειά σε τρελούς ρυθμούς που με έπιασε νεύρωση στο στομάχι.
Επιτέλους συνήλθα και επανήλθα!!!
Ελπίζω να βρω τον χρόνο για να σε δω από κοντά.
Γι σένα δεν υπόσχομαι πως θα με δεις γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω!!!
Μου έλειψες τρελά!!!
....ήταν της στιγμής μωρο,οντος,οτι είχα γυρίσει από ραντεβού κι είχα διάθεση να παίξω στην καμ!Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει πιο sexy
Έχουμε και μια καθημερινότητα αγοράκι μουΚαλημέρα!!! Γράψτε με κι εμένα στο απουσιολόγιο!!!
Δεν ξεχνώ όμως την αγαπημένη jo!!!
Kωλάρα για σκίσιμο καλησπέραΚαλημερούδια..με καυλες!
Από τότε που το γράψε αυτό δε ξανάστειλε κάνεις παρεξηγήθηκαν οι 2 μας μείναμεΈχουμε και μια καθημερινότητα αγοράκι μου
Δεν είναι εφικτό ολη μερα να καυλαντιζουμε εδω..
Κανείς δεν παρεξηγει κανέναν,ώριμοι άνθρωποι είμαστε&σοβαροί, και με ζωη εκτός μπου !!..Εχουμε χρόνο, καυλαντιζουμε ,δεν έχουμε,κομπλέ πάλι.Από τότε που το γράψε αυτό δε ξανάστειλε κάνεις παρεξηγήθηκαν οι 2 μας μείναμε
...και διαθέσιμη για αγαπητά αγόρια..πονηρουλιKωλάρα για σκίσιμο καλησπέρα
Ναι το ξέρω πλάκα έκαναΚανείς δεν παρεξηγει κανέναν,ώριμοι άνθρωποι είμαστε&σοβαροί, και με ζωη εκτός μπου !!..Εχουμε χρόνο, καυλαντιζουμε ,δεν έχουμε,κομπλέ πάλι.
Εξάλλου εγω εχω κι άλλο αντικείμενο εργασίας, το οποίο μου τρώει αρκετό χρόνο πια..αρα επιλεκτικά τα ραντεβού μου τα κανω
*Στο νημα είναι πελάτες τα παιδιά ολα και φίλοι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...και διαθέσιμη για αγαπητά αγόρια..πονηρουλι
Με τετοιο κωλο πως να πεις οχι;Καλημερούδια..με καυλες!
Κι απ αυτόν πήρατε μεζε;!!Απαπα τπτ δεν αφήσατε κύριε ρέγγα μου..απ ολα τσιμπήσατε χαχαχαχαχα!!Με τετοιο κωλο πως να πεις οχι;